paypal hakkında bilmediklerim

• Kullanıcı radyasyon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
Biraz geç cevap vermişim ama kusura bakmayın hocam. Aynen tamamlandı yazısı sanırım paypaldan çıktı anl***** geliyor. Bende ilk başta öyle heyecanlanmıştım. Fakat 2-3 gün sonra hesabımda gördüm parayı :)
Biraz gecikmeylede olsa param hesabıma geçmiş. Bilgilendirdiğin için teşekkürler. Bu arada paypal babamın ismine kayıtlı banka hesabıda benim adıma. Yani bazen soruyorlar bazı arkadaslar böyle oluyor mu felan diye evet oluyormuş denedim ve gördüm sıkıntı yok yani. :) Saygılar..

6 Aydir alamadigimiz parayi yarin umitlice beklemek :))

paypal nakit kart ile paypalımızı teyitli yapabiliyormuyuz arkadaşlar?

paypalda para göndürgünde para çek kısmından çekim yapıyorsun iban girerek. Hangi bankayı girersen gir işte gönderiyorlar 7 gün içinde.

peki bu bozduranlar neden bozduruyor hocam? adam girsin direk ibanı çeksin bankasına ? bende yeni kullanacağımda merak ettim bu konuları.

Teşekkürler çok sağol :)

Mikail dostum babanın sanal kartıyla mı onayladın kendi paypalını ? Bende bu şekilde yapacağımda. Bir sorun çıktı mı? Kaç gün içerisinde onaylandı? Para çekme işlemleri de mi o onaylattığımız kişinin hesabı üzerinden dönüyor? Yoksa para çekmek için yeni kendimize ait bir hesap bilgileri girip ödemeleri o hesaba isteyebiliyor muyuz?

Biraz gecikmeylede olsa param hesabıma geçmiş. Bilgilendirdiğin için teşekkürler. Bu arada paypal babamın ismine kayıtlı banka hesabıda benim adıma. Yani bazen soruyorlar bazı arkadaslar böyle oluyor mu felan diye evet oluyormuş denedim ve gördüm sıkıntı yok yani. :) Saygılar..

Hocam aynı şeyleri size de sorayım, mesela hesap babanızın kart sizin. ödeme alacağınız zaman, o onaylarken girdiğiniz kartla bi işi oluyor mu sistemin? yoksa sadece onay için mi kullanıldı o sanal kart? ödeme vs alacağım zaman yeni kendi adıma hesap numarası girip o hesaba isteyebilir miyim ödemeleri?

Hocam aynı şeyleri size de sorayım, mesela hesap babanızın kart sizin. ödeme alacağınız zaman, o onaylarken girdiğiniz kartla bi işi oluyor mu sistemin? yoksa sadece onay için mi kullanıldı o sanal kart? ödeme vs alacağım zaman yeni kendi adıma hesap numarası girip o hesaba isteyebilir miyim ödemeleri?

Hesap babanınsa kullanılan banka kartı senin olabilir. Soyadlar tuttuktan sonra sıkıntı yok. Kartını ekle ödeme talep 1 haftaya hesabında para.

Mikail dostum babanın sanal kartıyla mı onayladın kendi paypalını ? Bende bu şekilde yapacağımda. Bir sorun çıktı mı? Kaç gün içerisinde onaylandı? Para çekme işlemleri de mi o onaylattığımız kişinin hesabı üzerinden dönüyor? Yoksa para çekmek için yeni kendimize ait bir hesap bilgileri girip ödemeleri o hesaba isteyebiliyor muyuz?

Evet babamın kredi kartıyla sanal kart oluşturup onayladım soyad aynı olsun sorun çıkmaz 3 TL çekiyor karttan sonra işlem geçmişine bakıyorsun Paypal yazan yerin yanında 4 haneli bir şifre onu girince teyitli oluyor hesap ve paypalına anında 3 TL iade ediliyor.Ama saçma sapan bir sistemi var proxyle girince hesap sınırlandırılıyor :).Bana bayramda oldu aradım konuştum güvenlik birimi müşteri hizmetleri anca açtırdım.Serkan bey var o yardımcı oldu sağolsun hesap tekrar aktif oldu ama kırmızı bir şerit var halen gitmedi gıcık oluyorum :mad:

72NPdP.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri