Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
SelamınAleyküm arkadaşlar.
Paypaldan ilk defa para çekicem ama banka hesabına para çekimi 5-7 gün diyo.Hemen çekebiliyomuyuz acaba ?
Bilen varsa cevaplarsa sevinirim.Hayırlı Geceler.
ben r10da komisyonlu anında cekiyorum mesle 95 tlyi 85 tlye çektim hemen dun
O nasıl oluyor ?
Siz o kişinin paypal hesabına para gönderiyorsunuz o da size
sanş oyunları veya bankanıza parayı hemen yolluyorlar
Bu paypal beni öldürdü, kaç kere m.hizmetlerini aradım yine sonuç yok, bankaya aktarıyorum bi türlü gelmiyor, kaç tane 7 iş günü geçti gelmiyor, kredi kartıma aktardım sorunsuz ama bankaya bi türlü aktaramadım, şimdi de finansbank dan hesap açtım bakalım orya yatırabileceklermi. Bu da olmazsa gidip r10 dan bozdurucam.
Bu paypal beni öldürdü, kaç kere m.hizmetlerini aradım yine sonuç yok, bankaya aktarıyorum bi türlü gelmiyor, kaç tane 7 iş günü geçti gelmiyor, kredi kartıma aktardım sorunsuz ama bankaya bi türlü aktaramadım, şimdi de finansbank dan hesap açtım bakalım orya yatırabileceklermi. Bu da olmazsa gidip r10 dan bozdurucam.
Hocam bozdurun 5TL felan komisyon alıyorlar
ben size davetiye vermiştim girin bozdurun r10na
güvenilir kişilerden bozdurun
evet ilk iş ona bakmıştım güvenilir biri var ama nekadar komisyon keser bide yüksek bi meblağ bozdurucam bozabilecekmi tam bilemedim, sınavlar bitene kadar son bir kere daha bankayı denyicem olmazsa artık mecbur r10.
hocam ben finansbank'a cumartesi günü talimat verdim çarşamba günü öğleyin para yatmıştıBu paypal beni öldürdü, kaç kere m.hizmetlerini aradım yine sonuç yok, bankaya aktarıyorum bi türlü gelmiyor, kaç tane 7 iş günü geçti gelmiyor, kredi kartıma aktardım sorunsuz ama bankaya bi türlü aktaramadım, şimdi de finansbank dan hesap açtım bakalım orya yatırabileceklermi. Bu da olmazsa gidip r10 dan bozdurucam.
hocam ben finansbank'a cumartesi günü talimat verdim çarşamba günü öğleyin para yatmıştı
arkadaşlar peki k.kartı veya banka kartının herhangi bir avantaj, dez avantaj veya riski varmı. bende hme k.k var hem banka hesap kartı, hangisiyle paypal üyelik alayım ?
Zaten önce normal üye oluyon.Kredi kartıyla onaylı hesabınız oluyor ve paypal bakiyesi dışında Kredi kartından çekim yapıyor ödeme yaparken.Para çekerden de atm ye çekersiniz kredi kartına para çekimlerinde %7 kesinti yapıyor ama banka kartına çekim yaparsanız hiç kesinti yok yani 2 sini de ekleyin.
Evet hocam Kredi kartı hem onaylı hesap için hemde biryere ödeme yapacağınızYani K.Kartı ile onaylı hesabım olacak, sonra banka kartı eklicem birde, banka kartına kesintisiz para çekicem anladığım kadarı ile, Kredi Kartı sadece onaylı hesap olması için, doğrumu hocam ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.