Paypal hakkında yardım

• Kullanıcı fat0314
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

fat0314

Kayıtlı Üye
arkadaşlar geçen pazar günü iş nedeniyle şehir dışına çıkmıştım aynı gün akşam saatlerinde face hesabıma giriş yapayım dedim giremedim gmaile giriş yapayım dedim giremedim en son paypal için uğraştım o da olumsuz en sonunda uğraşarak gmail hesabımın şifresini sıfırlayıp girdim ve şok oldum.Adamaın birisi benim 3 hesabımıda hackleyip paypal hesabımdadi parayı kendi paypal hesabına atmış hemen itirazda bulundum ertesi gün mail geldi olumsuz sonuçlanmış paypalı telefon ile aradım sonuç gene aynı işlem hareketlerime aykırı bişe olmadığı gerekçesiyle parayaı alamayacağımı savcılığa gitmem gerektiğini söyledi.Anlayacağınız büyük zarardayım benim anlayamadığım kişi bunu nasıl yapmış 3 hesabı şifreside değişk hepsini nasıl ele geçirdi?? paypal ile sürekli iş yapıyorum bundan nasıl koruncam? bu kişiyi nasıl bulabilirim (mail adresi belli) bu konuda bilgili arkadaşlar lütfen yardım etsin.

arkadaşlar geçen pazar günü iş nedeniyle şehir dışına çıkmıştım aynı gün akşam saatlerinde face hesabıma giriş yapayım dedim giremedim gmaile giriş yapayım dedim giremedim en son paypal için uğraştım o da olumsuz en sonunda uğraşarak gmail hesabımın şifresini sıfırlayıp girdim ve şok oldum.Adamaın birisi benim 3 hesabımıda hackleyip paypal hesabımdadi parayı kendi paypal hesabına atmış hemen itirazda bulundum ertesi gün mail geldi olumsuz sonuçlanmış paypalı telefon ile aradım sonuç gene aynı işlem hareketlerime aykırı bişe olmadığı gerekçesiyle parayaı alamayacağımı savcılığa gitmem gerektiğini söyledi.Anlayacağınız büyük zarardayım benim anlayamadığım kişi bunu nasıl yapmış 3 hesabı şifreside değişk hepsini nasıl ele geçirdi?? paypal ile sürekli iş yapıyorum bundan nasıl koruncam? bu kişiyi nasıl bulabilirim (mail adresi belli) bu konuda bilgili arkadaşlar lütfen yardım etsin.

Senin yapacağın birşey yok hocam.Gidiceksin savcılığa suç duyurusunda bulunacaksın.

keyloger filan atmış olabilir mi en son neler indirdin

ayrıca mailini yaz buraya eğer buradan filan çıkarsa oldu da tedbirli olur millet

Hocam cok mantiksiz geldi
Önce bi pc ni telefonunu tarattir bilenlere rat,trojan,keylogger falan varmı diye?

Sonrada yakin cevrenden suphelen bence

kaspersky yüklü malwarebytes yüklü sadece keyloggerden şüpheliyim bildiğiniz en sağlam keylogger bulup temizleyen program hangisi arkadaşlar

başlat çalıştıra msconfig yaz başlangıç kısmına tıkla çalışan uygulamaları görürsün tanımadığın ve şüphelendiklerini deaktif et daha sonra avast kur ücretsiz olarak açılışta taramaya programla açılışta tarasın bilgisayarını

keyloggeri temizleme ve bilgisayara format atma git savcılığa suç duyurusunda bulun

Bilgisayara dokunma savcilik icin lazim olacak temizleme hic bir sey baglandigi ipden bulunur eger rat ise kamerani mikrofonu her donanimi kontrol edebilir

Discovery cihazımdan gönderildi

Benim de basima geldi ayni durum

Ben ustune dusemedim
Ama eger siz uzerine gidecekseniz bilgisayara kesinlikle dokunmayin..

2 sey soracam bu forumla bağlantılı bir alisveris yaptiniz mi

Bir de hepsiburada.com dan bir alisverisiniz oldu mu

Musait olunca cevaplarsaniz mutlu olurum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri