Yigit
Yasaklanmış
- Web sitesi
- paykasadukkani.com
............................................
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
belli bir para limiti var mı? 2000 dolardan sonra bloke oluyor diye biliyorum
fiyat ne kadar hocam ?
Vıy Vıyyy Vışşşş. Ancak, tahminen %10 komisyonla bozanlar olduguna göre, 10.000 üstünde bir para KESİN gelecekse alınabilir.
[MENTION=9779]Yigit[/MENTION] neden hocam forumda bi arkadaşa 1000 TL dediniz bana 1000 bu aradaki farkı kapatmak için mi ? mesajımı editleyemem siz bana fiyat bildirdiniz soran arkadaşa yanıtını verdim. ki fiyatı da cok ucuz çerez parası burdaki insanlar zaten FORBES dergisinin TOP 100 listesindeler harcıycak paraları cok sıkıntı değil yani fiyatı.
%10 kim bozuyor acaba bende bozdurmak istiyorum![]()
Bu gene kadar 50 kere paypal bozdurdum, her seferinde maksimum %10 bozdular. Zamanında [MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] yapardı bu işi ondan da %10 bozdurmuştum. Siz %10 kim bozuyor demişiniz de %50 mi bozdulacaktı, oldu olacak gelen paypal bozumda gelen paranın yarısını komisyoncuya verelim..
Yanlış anlamayın yorumum konunuz ile ilgili değil, yorumum paypal bozum ile yaptığınız yoruma istinaden bir eleştiridir..
sizin dediğiniz paypal tr ye kapanmadan önceydi, şuanda r10 da bile %15 ten aşağı bozan görmedim ben varsa bende bozdurmak istiyorum.
Bu gene kadar 50 kere paypal bozdurdum, her seferinde maksimum %10 bozdular. Zamanında [MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] yapardı bu işi ondan da %10 bozdurmuştum. Siz %10 kim bozuyor demişiniz de %50 mi bozdulacaktı, oldu olacak gelen paypal bozumda gelen paranın yarısını komisyoncuya verelim..
Yanlış anlamayın yorumum konunuz ile ilgili değil, yorumum paypal bozum ile yaptığınız yoruma istinaden bir eleştiridir..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.