Arkadaşlar merhaba, paypaldaki parayı hesabıma çekmek istediğimde yaklaşık yarım saat içerisinde paypal hesabımdaki parayı bloke koydu. Ödeme işlemi iptal edildi ve hesap eksiye düşürüldü. Benden 5 tane kanıt istediler, banka hesap bilgisi,kimlik,ehliyet,adres vs.. Şimdi paypalda kayıtlı olan kredi kartı benim adıma değil, forumdan birisine onaylatmıştım çünkü. Öncelikle bu problem yaratır mı? Adres konusuna gelecek olursak, 1,5 ay önce farklı bir ile taşındım. Yani paypaldaki adres güncel değil ve adıma henüz fatura yok. Ama kimliğimi,parayı talep ettiğim banka hesap kartımı,ehliyeti vs fotoğraflarını çekip gönderdim. Ama söylediğim gibi diğer adres ve kredi kartı bilgisi isteklerini karşılayamıyorum söylediğim problemlerden dolayı. Hafta sonu olduğu için paypala telefondan ulaşamıyorum. Maili attım 15-16 saat geçmiş olmasına rağmen dönüş alamadım. Merak ettiğim şey, paypal bu parayı öder mi? Üzerine yatabilir mi? Böyle bir hakları var mı? Başına daha önce gelen arkadaşlar yol gösterebilirlerse sevinirim.
Not: Alex'in de başına gelmiş konuyu okudum. Fakat benim durum biraz farklı. Yol gösterici arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Not: Alex'in de başına gelmiş konuyu okudum. Fakat benim durum biraz farklı. Yol gösterici arkadaşlara şimdiden teşekkürler