Paypal Hesabım Sınırlandırıldı !!

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
[MENTION=9020]Alex[/MENTION] iste ayni olay. Dedigim gibi banka onayi isticekler.

(gecengunki e-mail'i saglammi bisey demedin? )

PAYPAL a kayit olurken Fenerliyim diye not dusseydin bir koseye boyle isler basina gelmezdi.
:) saka bir yana tedirgenlencek bir durum yok.Yaptiklari sey senin guvenligin icin.Ben 3-4 kez yasadim.En buyuk sebeb hesapta olagan disi haraketlilik.

Paypal destek hafta sonları çalışmaz. . .

Ki artık PayPal iyice abartmaya başladı bu durumu. Geçtiğimiz aylarda sebepsiz yere 4500 TL 'me el konuldu. Sözleşme tek taraflı sebepsiz yere bitirildi. Aradığımda ise, kullanım kurallarını ihlal ettiğim ve ip adreslerimin dahi girişlerinin yasaklandığı belirtildi. . .

4500 TL yalan oldu hali ile. Normalde bu tür işlemlerde 180 gün sonunda paranın hesaba yatması gereklidir ancak, onun da yapılmayacağı söylendi. . .

O yüzden PayPal mı ? Artık uzak duruyorum. . .

İyi forumlar dilerim. . .

Hocam nee demek üzerine yattılar.Bunun neresinde hukuk adalet var ? Siz iyice araştırmadınız mı öyle kolay mı ya 4.500 TL üzerine yatmak.Ben olsaydım avukat ordusu tutardım...

1 mail attım, 24 saat içinde cevaplanacak dedi ama bakalım, Pazartesi olunca telefon edeceğim artık, umarım kurtulurum sorundan.

Hocam nee demek üzerine yattılar.Bunun neresinde hukuk adalet var ? Siz iyice araştırmadınız mı öyle kolay mı ya 4.500 TL üzerine yatmak.Ben olsaydım avukat ordusu tutardım...

Gerekli işlemleri başlattık zaten hocam da sürekli bi karşı çıkma olayı var Bakalım nasıl sonuçlanacak. Duruma göre burada bilgilendirme yaparım zaten. . .

QX5Bqr.jpg

Miktarı bile unutmuşuz baksanız ya. . .

180 gun sonunda paran hesaba yatmaz. Sadece parayi cekebilecegine dair email mesaji gelir, sen de hesabina girer cekersin.
Yillardir paypal ile calisiyorum. Cok hesabim limitlendi, hala da limitli 4 hesabim var, temmuz sonunda 2 tanesinden cekim yapacagim. Buyuk meblaglar cektim, iceride 1 kurus param kalmadi. Paranin ustune yatmak diye bir durum yok. Heyecan yapip bosuna avukat vs masraf yapmayin. Limitlendigi gunden itibaren 180 gun sayin yeter.

Peki sınırlanan hesabı geri açmak mümkün olmuyor mu? illaha 180 gün bekleyecek miyiz ?

Durduk yere benim hiçbir suçum yokken nasıl hesabım sınırlanıyor anlamıyorum

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] Bu sınırlamayı nasıl kaldıracağınızı öğrenin: adı altında hangi maddeler var ?

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] Bu sınırlamayı nasıl kaldıracağınızı öğrenin: adı altında hangi maddeler var ?

Şifremi ve gizli sorularımı değiştirdim.

Belge yollayın diyor, ne belgesi istediği yazmıyor anlamadım orasını.

Peki sınırlanan hesabı geri açmak mümkün olmuyor mu? illaha 180 gün bekleyecek miyiz ?

Durduk yere benim hiçbir suçum yokken nasıl hesabım sınırlanıyor anlamıyorum

Hesabı onaylattığın kredi kartı veya banka kartı kendi adına mı ?

Herşey benim adıma evet neden sınırlama geldi durduk yere anlamadım.

1.600 TL para çekme emri verdim hesap sınırlandırıldı.

Bildiğim kadarıyla farklı ip girişleri (ülke bazında), Paypal hesap adıyla K.kartının farklı kişilere ait olması yada onaaylattığın kredi kartının iptali veya kapatılması sonucu bu tür sorunlar oluşabiliyor.

actirma ihtimalin var. benim e-ticaret oldugu icin abuk subuk belgeler istiyorlar. onlarla ugrasmak yerine yeni hesap aciyorum. Hesabin kisisel ise, icerideki kazanclarin risk olusturmayacagina kanaat getirirlerse acarlar.

Paypal ara ara hesaplari incelemeye alir. Sen de cekim emri verdiginde incelemeye alinmissin. Paypal sozlesmesinde, istedikleri takdirde tek tarafli olarak sozlesmeyi fesh edebilecekleri yazar. Hesap kapatmak icin sebep belirtmek zorunda degiller.

Pazartesi arayacağım bakalım, ne gibi belgeler isteyebilirler acaba tahminen ? Her şekilde ispatlamam lazım hesabın bana ait olduğunu.

Şifremi ve gizli sorularımı değiştirdim.

Belge yollayın diyor, ne belgesi istediği yazmıyor anlamadım orasını.

Geçmiş olsun [MENTION=9020]Alex[/MENTION]

Ben sana bildireyim. Kısa zamanda açtırırsın hesabını. Senin hesabın belli ki biri veya birileri ( tanıdığın biriside olabilir ) şifre ve gizli soru denemesinden dolayı güvenlik altına alınmış. Bu sebeple de senin yapacağın işlemler sırasıyla ;

- Kimlik fotokopisi
- Onayladığın kredi kartının fotokopisi ( İlk 4 ve son 4 hane kalsın ortadakileri sil. Kartın arkasında güvenlik kodu gözükebilir )
- Banka hesap cüzdanın fotokopisi

Bu üç işlemi resmi mail adreslerine atarsan ve durumu belirtirsen herhangi bir şekilde sıkıntı çıkmadan hesabını güvenlik sınırlandırmasından kaldırabilirsin.

Hayırlı haberlerini bekliyorum,

Selametle.

Geçmiş olsun Alex. Sonuçta gerçek sahibi sen olduğun için alabilirsin diye düşünüyorum.

sanal kart ile onaylattığımız hesaplar her daim risk altında o zaman.
ilk işim pazartesi günü kredi kartı başvurusu yapıp yeni bir paypal açmak olacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri