Paypal Hesabım Tamamiyle Sınırlandırıldı, İçindeki Yüklü Bakiyemi Nasıl Alabilirim ?

cecenistan

Yasaklanmış
Merhaba arkadaslar 2 gundur paypaldan cekıyorum kredı kartı oldugu halde teyıt ettırmemı ıstedıler yaptım adres kanıtı ıcın ıkmaetgah gonder dedıler nufus mudurlugunden onuda aldım bır hevesle paypala gırdım tam gonderecektım kı karsımda 10 tane daha sey cıktı sacma sapan ıs yerı ruhsatı vs vs ılk defa basıma geldı boyle saatlerce hıc durmaksızın aradım ettım yerı geldı bagırdım cagırdım ama nafıle bu seferde hesabımı suresızce durdurmuslar benım ıcındekı parayı almam lazım kı almalıyım nasıl olacak bu ıs acaba dıyorum bakıyenın tamamı tek bır kısıden gelme ona ıade gonderme ıslemı yapsam para ona gerı gıdermı ? paypalı kurcaladım hesabım sınırlıyken onu yapabılıyoruz dıye anladım, ve su yazı hakkında mail geldı bana

mail:

PayPal ağında emniyet ve güvenliği sağlamak amacıyla, hesapları sık sık
potansiyel risklere karşı gözden geçiririz. Hesabınızı gözden geçirdikten
sonra, güvenlik sorunları nedeniyle kapatılmasına karar verdik.

Şirketinizin herhangi bir sorunla karşılaşma riskini en aza indirmek için
her türlü çabayı göstermekteyiz.

PayPal hesap bakiyeniz sıfırsa ve çözüme kavuşturulmamış hiçbir alıcı
şikayetiniz ya da ters ibrazınız yoksa, hesabınız sınırlı olarak kalacaktır.

-----------------------------------
İade seçenekleri
-----------------------------------

Seçenek 1 . Herhangi bir alıcınıza para iade etmeniz gerekiyorsa borcunuzu
ödemek için PayPal hesabınızdaki parayı kullanabilirsiniz.

Alıcılarınıza para iadesi yapmak için:
1. PayPal hesabınıza giriş yapın.
2. Tüm sayfaların altında bulunan "Bize Ulaşın" bağlantısını tıklayın.
3. "Müşteri Hizmetleriyle İletişim Kurun"u tıklayın.
4. "Konu Seçin"in altında"Para Gönderme/Alma"yı seçin.
5. "Alt Konu Seçin"in altında "Para İade Edin/Ödemeyi İptal Edin"i seçin.
6. "Devam Edin"i tıklayın ve para iadesini yapmak için talimatları izleyin.

Seçenek 2 . PayPal hesabınızdaki para 180 gün için bloke edilecektir. 180
gün sonra paranızı nasıl alacağınız konusunda size e-posta göndereceğiz.

Vermiş olabileceğimiz herhangi bir rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Teşekkürler,

PayPal

Lütfen bu e-postayı yanıtlamayın. Bu posta kutusu izlenmiyor; bu nedenle,
bir yanıt almazsınız. Yardım için, PayPal hesabınıza giriş yapın ve bir
PayPal sayfasının sağ üst köşesindeki Yardım bağlantısını tıklayın.

neden sınırlandırılmış olabilir bilgi vermedilermi ?

mailde şirket vs diyor. hesap kurumsalmıydı ?

kişisel bir hesap açıp ordaki parayı yollamayı dene.

Senin gecen gun konunu gordum onayli paypal adresi satiyordun o sen degil miydin? Eger sen isen bu olay ve konu normal gayet.

Alisverislerinizi ve size gelen ucretler eger bir urun aldim secenegi ile gonderildi ise Paypal da bu urunleri satmak icin ve/veya yetki sahibi oldugunuzu gosteren belgeler gostermeniz lazim. Bu sebeple aldiginiz paralari ve odemelerinizi(sahisa ise) arkasima aileme yolluyorum secenigini tercih edin.

Hocam arkadaslarıma ve aıleme olarak odememı aldım, ayrıca onaylı hesap satmamla benım hesabımın sınırlandırılması ne alaka hocam onu anlamadım payplın forumda uyelıgımı varda bunu gorup oradan bunu yapsın sacmalık, sattıgım onaylı hesaplarla benım hesabımın cakısması dıye bısey yok bundan dolayı olamaz, hesabım sınırlıykende baska hesap acıp onada asla gonderemem, sadece tek bır secenegım var oda odeme aldıgım kısıye parasını ıade olarak gondermek az once arkadaslada gorustum odemeyı ıade edebılırsem baska hesabıma aktaracak fakat sorun şu kı dolar uzerınden almıstım Turk lırasına cevırmıstım o gun sımdı gondermek ıstıyorum dolar aldıgım rakamdan dusuk olarak gozukuyor dolayısıyla bakıye yetersız kılıyor ıade olmuyor ıcıne yeterlı parayı gndersem ıade olur mu ? olmazsa ıcıne attıgım parada cabası olacak dıgerlerı gıbı alamıcam

Buyuk ihtimal sebebi bunlarir , baskalarinin imanini dinini sorgulayanlar , nedense cok seviyor hilekarlik yapmayi , paypal durduk yere kimsenin hesabini sinirlandirmaz , bi dolandiricilik soz konusu olmadikca.

Buyuk ihtimal sebebi bunlarir , baskalarinin imanini dinini sorgulayanlar , nedense cok seviyor hilekarlik yapmayi , paypal durduk yere kimsenin hesabini sinirlandirmaz , bi dolandiricilik soz konusu olmadikca.
Hılekarlıkle ne alakası vardır hocam onaylı hesap satmanın ?

şirketinizin zarar görmemesi vs. gibi ibarelerde var yazıda sanırım hesap kurumsal ve hesabın kurumsal olmadığını anlamışlar oda olabilir.
hayır hocam kısısel olarak acmıstım ne zamandırda o hesabı kullanıyorum, son zamanlar odeme gonderme yapmayıp sureklı odeme aldıgım ıcın gozlerıne battı sanırım

Hılekarlıkle ne alakası vardır hocam onaylı hesap satmanın ?

hayır hocam kısısel olarak acmıstım ne zamandırda o hesabı kullanıyorum, son zamanlar odeme gonderme yapmayıp sureklı odeme aldıgım ıcın gozlerıne battı sanırım

bizimde başımıza gelmesin bu tam olarak sebebini öğrenmemiz lazım paypalla konuştuğunuzda ne dediler tam olarak ?

bizimde başımıza gelmesin bu tam olarak sebebini öğrenmemiz lazım paypalla konuştuğunuzda ne dediler tam olarak ?
Hocam ben suan sıtem ıcerısındeyım ınan sınırden elım ayagım tıtrıyor, resmı kayıt adı altı şui yuklu mıktarda odeme aldıgım gunu "hesabınıza uzun zamandır gırıs yapmıyorsunuz alınan gıden odemeler sızın tarafınızdan olmadıgı tespıt edıldı" baslıgı altında hesabımı sınırlandırdılar, daha sonra benden ıkametgah gondermemı ıstedıler onu almaya gıttım mudurluge aldım gonderıcektım bu sefer ıs yerı ruhsatı belgesı falan fılan gordum ıkametgah adresı ıstedıgı zaman yoktu bu 2 sonrasında eklenmıs daha sonradan aradım falam onları cozmeden hesabınızı acmamız ımkansız dedıler bende dedımkı benım ne ıs yerım var ne ruhsatım olmayan seyın nesını gonderıcem dedım oda not bırakın anlatın cozumune bakarlar dedı tamam eyvallah gonderdık dırek hesabımı tamamen kapatmıslar sonrada o mail geldı ıste

tam emin degilim ama sanırım paypalda yasaktır öyle hesap satmak.sonuçda 1-2 kez de olsa bu hesaplara giriyorsun,takibe takılmıştır ve kapatmıştır hesabı.diye düşünüyorum...

Hocam ben suan sıtem ıcerısındeyım ınan sınırden elım ayagım tıtrıyor, resmı kayıt adı altı şui yuklu mıktarda odeme aldıgım gunu "hesabınıza uzun zamandır gırıs yapmıyorsunuz alınan gıden odemeler sızın tarafınızdan olmadıgı tespıt edıldı" baslıgı altında hesabımı sınırlandırdılar, daha sonra benden ıkametgah gondermemı ıstedıler onu almaya gıttım mudurluge aldım gonderıcektım bu sefer ıs yerı ruhsatı belgesı falan fılan gordum ıkametgah adresı ıstedıgı zaman yoktu bu 2 sonrasında eklenmıs daha sonradan aradım falam onları cozmeden hesabınızı acmamız ımkansız dedıler bende dedımkı benım ne ıs yerım var ne ruhsatım olmayan seyın nesını gonderıcem dedım oda not bırakın anlatın cozumune bakarlar dedı tamam eyvallah gonderdık dırek hesabımı tamamen kapatmıslar sonrada o mail geldı ıste

paypal dediğin banka gibi bir sey hesaptaki paranın içerde kalması imkansız gibi bir şey mutlaka göndermeleri lazım.

tam emin degilim ama sanırım paypalda yasaktır öyle hesap satmak.sonuçda 1-2 kez de olsa bu hesaplara giriyorsun,takibe takılmıştır ve kapatmıştır hesabı.diye düşünüyorum...
hocam ben kesınlıkle sattıgım hesaplara turkıye cercevesınde acmıyorum yurt dısından acılmıs olarak satıyorum farklı IP ID olarak ımkansız bısey yanı

paypal dediğin banka gibi bir sey hesaptaki paranın içerde kalması imkansız gibi bir şey mutlaka göndermeleri lazım.
gonderdıklerı maıl ortada hocam napıcam bılmıyorum cıldırmak uzereyım

Benimde teyitli bir hesabım sınırlandırılmıştı içindeki parayı alamadım öyle gitti, yani bir bardak su içtim üstüne... Geçmiş olsun.

Benimde teyitli bir hesabım sınırlandırılmıştı içindeki parayı alamadım öyle gitti, yani bir bardak su içtim üstüne... Geçmiş olsun.
valla hocam eger dedıgınız gıbı olacaksa sonucu alamasam bıle savcılıga gıtmek durumunda kalıcam o kadar parayı heba edemem uyku gırmez yemın edıyorum gecelerı gozlerıme :D sıze odeme gonderen kısılere ıade etmeyı deneyerek parayı almayı denedınız mı pekı ben oyle yapıcamda maildede bunu belırtmıs zaten ıade yapabılıyormusum bır tek

Dediğim olay yaklaşık 1 sene oluyor nedenini pek aklımda kalmadı diyelim,hesabtan bşkasına para gönderemiyorsun sınırlandırmada bu zaten ama gelen ödeme kabul ediyor.

Dediğim olay yaklaşık 1 sene oluyor nedenini pek aklımda kalmadı diyelim,hesabtan bşkasına para gönderemiyorsun sınırlandırmada bu zaten ama gelen ödeme kabul ediyor.
iş sımdı benımde 17 dolar eksıgım var onu tamamlayıp ıade edıcem arkadasta baska hesabıma parayı aktaracak tek secenegım bu ıcerden almam ıcın

NOT: 17 $ alınıcaktır acılıyetten, odemeyı enparadan yapıcam arkadaslar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri