Freedom İle Çalışıyorum Acaba Quize Başvursam KAbul Ederlermi ?
Çizgi Film Kanalı Günlük 3-8k İzlenim Günlük 30-80 Dolar
Hocam birşey dikkatimi, çekti neden her kelimenin başına büyük harf koyuyorsun yanlıs.Yazım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam birşey dikkatimi, çekti neden her kelimenin başına büyük harf koyuyorsun yanlıs.Yazım
yok hocam atarlar.telifsiz diziyi bile atıyorlar artık.
Freedom İnş. Sorunsuz Ödeme Yapar
15 Günlük Kazanç 1k yı buldu.. artık sansa kalmış ne diyelim..
maşallah kardeş allah bol kazançlar versin.
Bugün paypal hesabimi kapatarak son zaman gelen paranin nedereden geldigini belgelememi istiyor. Suan para cekimi ne kapatilmis durumda. Bu durumda ne yapabilriim sizce? Paypal hesabimi ticari olacak acmistim limitleride kaldirmistim. Ne tür ticaret yaptigimi da soruyorlar.
bu nasıl bir hitap şeklidir allah aşkına...@daralll sana sonra gelecegim su ismi bir halledeyim önce.
hocam buraya konu açacağına Paypal Türkiye'yi arasana.![]()
hem gidip paypal dan yanlış yaparak ticari hesap açıyorsun
hem de gelip hesabıma el koydu diye başlık açıyorsun...
ortada kurallara uymayan bir taraf varsa o da sizsiniz ama başlığa bakarsak yanlışı yapan paypalmış gibi olmuş...
Dün öglen saat bire dogru istedikleri ne varsa gönderdim ama hesap acilmadi henüz. Bir bardak su icebilirim gibi geliyor bana. Youtube dan Networkten kurtar parayi sen gel paypala takil.
Ticari hesabi olmayanalrinda ayni durum basina gelmis kundakci.
Ticari hesabi olmayanalrinda ayni durum basina gelmis kundakci.
Bak yine aynı şeyi yapıyorsun hocam. Eğer hesabını ticari olmayan hesapta da onaylamazsan kredi kartı ile orada da hesabını askıya alırlar. Forumda bol miktarda konu var incele derim. O şekilde konu açın derim.
Mod olduğum dönemde arkadaşlar benden fazla şikayetçiydi. Nedeni ise araştırmadan konu açmaktı. Yine aynısı oluyor. Neyse ben yardımcı olmak, bilgi edinmek adına sana bir kelam kullandım. Kızdıysan kusura bakma
Hocam ben kredi kartı kullanmıyorum r10dan birine para karşılıgı onaylatmıştım acaba ilerde sorun çıkarırmı.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.