Paypal hesabina banka hesap numarasi girme sorunu

tiger

Yasaklanmış
Yeni actigim paypala bankadan aldigim kartin numarasini girmeye calisiyorum. 2 farkli bankanin (ziraat ve isbank) visa electon numaralarini girmeye calistim ve su uyariyi aldim:

Kartınızı çıkaran banka bu işlemi onaylamadı. Sorularınız varsa lütfen kartı çıkaran bankanın müşteri hizmetleriyle iletişime geçin. Dilerseniz farklı bir kart girerek devam edebilirsiniz.

Bankalari aradim kart ile ilgili herhangi bir sorun yok diyorlar. Paypala banka hesabini nasil tanitacagim?

kartın üzerindeki numarayı girip hesap onayı yapmaya çalışıyorsun galiba. bunun için kredi kartına ihtiyacın var.

eğer para çekmek için banka hesap numarası girmeye çalışıyorsan durum başka, hesap numarasının IBAN nosunu öğrenmen lazım.

paypaldan bankaya para (normal bankamatik kartına) çekme sınırı ne kadar bilen var mı?

kartın üzerindeki numarayı girip hesap onayı yapmaya çalışıyorsun galiba. bunun için kredi kartına ihtiyacın var.

eğer para çekmek için banka hesap numarası girmeye çalışıyorsan durum başka, hesap numarasının IBAN nosunu öğrenmen lazım.

Ilk soyledigini yapmaya calisiyorum, ama banka hesabi da oluyor diye biliyordum. Illa kredi kartimiz mi olacak onay yaptirmak icin?

Hayır, sanal kart'ta olabilir. Ben sanal kart ile yapmıştım. Eğer Garanti Bankasını kullanıyorsan yardımcı olabilirim.

Ilk soyledigini yapmaya calisiyorum, ama banka hesabi da oluyor diye biliyordum. Illa kredi kartimiz mi olacak onay yaptirmak icin?

evet kredi kartına ihtiyacınız var.

Hayır, sanal kart'ta olabilir. Ben sanal kart ile yapmıştım. Eğer Garanti Bankasını kullanıyorsan yardımcı olabilirim.

sanal kart çıkartabilmek için kredi kartına ihtiyacınız var. sanal kart kredi kartına bağlı olmak zorundadır her zaman.
ayrıca sanal kart da bir kredi kartı çeşitidir.

Yeni actigim paypala bankadan aldigim kartin numarasini girmeye calisiyorum. 2 farkli bankanin (ziraat ve isbank) visa electon numaralarini girmeye calistim ve su uyariyi aldim:

Kartınızı çıkaran banka bu işlemi onaylamadı. Sorularınız varsa lütfen kartı çıkaran bankanın müşteri hizmetleriyle iletişime geçin. Dilerseniz farklı bir kart girerek devam edebilirsiniz.

Bankalari aradim kart ile ilgili herhangi bir sorun yok diyorlar. Paypala banka hesabini nasil tanitacagim?

hocam ziraat bankasını internette kullana bilmek için şubeye gidip internet bankacılığı sözleşmesini imzalamanız gerek diye biliyorum.

boşa uğraşma visa electron kartlar eklenmıyor anca banka ıban eklıyıp para çekip yatırırsın

evet kredi kartına ihtiyacınız var.

sanal kart çıkartabilmek için kredi kartına ihtiyacınız var. sanal kart kredi kartına bağlı olmak zorundadır her zaman.
ayrıca sanal kart da bir kredi kartı çeşitidir.

Hayır hocam öyle bir kural yok. Kendim normal ATM banka kartı kullanıyorum. İnternet şubesinden kendime sanal kart açtım. İçerisine istediğim miktar para atıp o miktar ile normal kredi kartı gibi istediğim herşeyi alabiliyorum. Araştırabilirsiniz.

visa kabul etmiyo bildigim bankamatik kartı. Müşteri hizmetleriyle konuşmuştuk bankamatik kartı visa ise olmaz dedilerdi.

Hocam bende uğraştım banka kartlarını kabul etmiyor paypal.
Onaylamak için ve küçük çaplı alışveriş için ININAl kart al bence.
ininal - internette indirimli her yerde geçerli alışveriş kartı

Hayır hocam öyle bir kural yok. Kendim normal ATM banka kartı kullanıyorum. İnternet şubesinden kendime sanal kart açtım. İçerisine istediğim miktar para atıp o miktar ile normal kredi kartı gibi istediğim herşeyi alabiliyorum. Araştırabilirsiniz.

çok ilginç, garanti bankası mı sağlıyor bu hizmeti? normal banka hesabıyla sanal kart açmaya izin mi veriyor garanti?

enparanın verdiği banka kartı ile paypalı onaylattım.ilk defassında konu sahibi arkadaşın belirttiği gibi uyarı cıktı. enpara hesabımda bakiye 0.00 TL olduğu için hata vermiş. hemen hesaba bi 10 Tl attım. tekrar denedim kabul etti. enpara kartı tanıtıyosun tanıttığın an cep telefonuna anında paypala gireceğin onay şifresi geliyor. bu enpara süper bi şey yawww :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri