Paypal Hesaplarınıza Bloke Koyuyor Dikkatli Olun

• Kullanıcı Creason
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

Creason

Yasaklanmış
2 hesabım paypal tarafından sınırlandırıldı.Gerekli bilgileri verdim..Müşteri hizmetleri ile görüştüm yapacağımız birşey yok dediler..Çok fazla para giriş çıkışı yapmayın hesabınıza sizden açıklama istiyorlar..Hesaplarım kredi kartı onaylı fakat bloke koydular yurtdışı ve yurtiçi ödeme yapılmıyor :) webmoney kullanın arkadaşlar kafanız rahat olsun

Paypala mesaj göndermiştim.Ödeme yapamıyorum diye..sağ olsunlar cevap geldi..

Chrome kullanmayın diyorlar :)

04gR4R.png

Son düzenleme:
Ne zaman bloke oldu? Hesap ne zaman açılmıştı? Sınırlama sebebi nedir? Neden yapabilecekleri bisey yokmuş? Ne kadar para giriş çıkışı vardı?

Bu soruların cevapları önemli.

birine bişey olunca başkasına da oluyo anında çok tuhaf forum :D ard arda 2 paypal sorunu sonunuz hayrola

bir de bunlar mı çıktı? allahım sabır ver...

2 hesabım paypal tarafından sınırlandırıldı.Gerekli bilgileri verdim..Müşteri hizmetleri ile görüştüm yapacağımız birşey yok dediler..Çok fazla para giriş çıkışı yapmayın hesabınıza sizden açıklama istiyorlar..Hesaplarım kredi kartı onaylı fakat bloke koydular yurtdışı ve yurtiçi ödeme yapılmıyor :) webmoney kullanın arkadaşlar kafanız rahat olsun

Tamam web money paypala göre kesinti olarak daha cazip onda hem fikirim fakat paypal blokeleri beni gerçekten şaşırtıyor; Aylık x k üstü paypala ödeme alıyorum artı 5 tane ayrı paypal kullanıyorum bir kere problem yaşamadım.

* paypaldan öz kardeşime para gönderiyim mal veya hizmet ödemesi derim ödeme yaparım kesinlikle akraba ödemesini seçmem.

*vds vs... aldığımda adam dan çok kesmiş az kesmiş beni ilgilendirmez mal veya hizmet ödemesi derim yollarım.

*Kesinlikle paypal bozdurmam..

*Her paypala ayrı taraycıdan girerim..

hiç bir zaman sorun yaşamadım, yaşayanlarda mutlaka bir ayrıntı atlıyor diye düşünüyorum.

Hocam quiz ödemelerinde mi oldu diğer partner ödemelerinde bu tür sorunla karşılaşan var mı ? Sadece quizse basit webmoneyden devam ederiz

Soruları cevaplamamışsın, sebep nedir? Sadece konu açıp açıklama yapmadan panik ortamı oluşturmayalım.

Sebebini bilmiyorum her ay düzenli ödeme geliyordu bir anda sınırlama getirdi..MH giriş çıkış fazla olduğundan olmuştur düzelir dedi bekliyorum

Tamam web money paypala göre kesinti olarak daha cazip onda hem fikirim fakat paypal blokeleri beni gerçekten şaşırtıyor; Aylık 100 k üstü paypala ödeme alıyorum artı 5 tane ayrı paypal kullanıyorum bir kere problem yaşamadım.

* paypaldan öz kardeşime para gönderiyim mal veya hizmet ödemesi derim ödeme yaparım kesinlikle akraba ödemesini seçmem.

*vds vs... aldığımda adam dan çok kesmiş az kesmiş beni ilgilendirmez mal veya hizmet ödemesi derim yollarım.

hiç bir zaman sorun yaşamadım, yaşayanlarda mutlaka bir ayrıntı atlıyor diye düşünüyorum.
100 k üstü ney hocam, ne ara vakit buluyorsunda bukadar kazanç sağlıyorsun.
azda bize bırak:D

muhtemelen kilit nokta, paypal bozdurma işlemi ve arkadaşıma para gönderiyorum diye ticari ödeme yapma.. bunları yaptıkca sınırlandırmalar artıyor gibi geliyor.. sonuçta paypalda bu işlemlerden para kazanıyor biz ne kadar şikayet etsekte

Tamam web money paypala göre kesinti olarak daha cazip onda hem fikirim fakat paypal blokeleri beni gerçekten şaşırtıyor; Aylık 100 k üstü paypala ödeme alıyorum artı 5 tane ayrı paypal kullanıyorum bir kere problem yaşamadım.

Normalde arkadaşlarıma ve akrabalarıma para gönder demek daha risksiz bir durum değil mi hocam?

Normalde arkadaşlarıma ve akrabalarıma para gönder demek daha risksiz bir durum değil mi hocam?

Kesinlikle haklısınız hocam daha risksiz bir durum.. İlk acemilik dönemimde 2 yıl önce hesabım incelenmişti sebebi ise tüm arkadaşlarıma kesinti olmasan diye akraba ödemeleri diye gönderiyordum, müşteri hizmetleri ne kadar geniş akrabaya sahipsiniz beyfendi demişti :) Ondan sonraki dönemde tüm ödemeleri mal ve hizmet bedeli olarak yaptım hiç sorun yaşamadım.. Adamlar zaten siz ne kadar çok kazanırsanız ödeme alırsanız bizim o kadar işimize gelir bizde o kadar kazanırız diyor çünkü kesinti yapıyorlar. Vds de alsam, kanal da alsam, mal ve hizmet bedeli derim gönderirim yaparım. Hatta yüksek kanal ödemelerimi 3 k - 5 k [MENTION=15171]Katip[/MENTION] bilir kendisine her zaman dediğim şey hocam paypaldan ödeme yollayamam en parama çekim yapıyım ödemenizi öyle geçiyim derim ve sağolsun o da her zaman kabul eder.. Sizin paypalınız temiz olabilir ödeme yaptığınız paypal inceleme altındaysa sizin paypalanızda sıkıntıya girer. Ben yıllardr 5 paypal kullanıyorum çok şükür sorun yaşamadım. Hatta parayı enparaya çcekerken kur dolardan tl ye bile dönüştürmüyorum dolar olarak en paraya çekiyorum en para otomotik tl ye çevirip atıyor (dolar hesabım olmadığı halde) para daha hızlı düşüyor hesaba. son iki ayda bunu tespit ettim :)

Sizin için demiyorum ama ne olursa olsun ne kadar sıkışırsanız sıkışın borç alın paypal bozdurmayın.

Biraz uzun oldu ama hocam durum böyle :)

Kolay gelsin..

Kesinlikle haklısınız hocam daha risksiz bir durum.. İlk acemilik dönemimde 2 yıl önce hesabım incelenmişti sebebi ise tüm arkadaşlarıma kesinti olmasan diye akraba ödemeleri diye gönderiyordum, müşteri hizmetleri ne kadar geniş akrabaya sahipsiniz beyfendi demişti :) Ondan sonraki dönemde tüm ödemeleri mal ve hizmet bedeli olarak yaptım hiç sorun yaşamadım.. Adamlar zaten siz ne kadar çok kazanırsanız ödeme alırsanız bizim o kadar işimize gelir bizde o kadar kazanırız diyor çünkü kesinti yapıyorlar. Vds de alsam, kanal da alsam, mal ve hizmet bedeli derim gönderirim yaparım. Hatta yüksek kanal ödemelerimi 3 k - 5 k [MENTION=15171]Katip[/MENTION] bilir kendisine her zaman dediğim şey hocam paypaldan ödeme yollayamam en parama çekim yapıyım ödemenizi öyle geçiyim derim ve sağolsun o da her zaman kabul eder.. Sizin paypalınız temiz olabilir ödeme yaptığınız paypal inceleme altındaysa sizin paypalanızda sıkıntıya girer. Ben yıllardr 5 paypal kullanıyorum çok şükür sorun yaşamadım. Hatta parayı enparaya çcekerken kur dolardan tl ye bile dönüştürmüyorum dolar olarak en paraya çekiyorum en para otomotik tl ye çevirip atıyor (dolar hesabım olmadığı halde) para daha hızlı düşüyor hesaba. son iki ayda bunu tespit ettim :)

Sizin için demiyorum ama ne olursa olsun ne kadar sıkışırsanız sıkışın borç alın paypal bozdurmayın.

Biraz uzun oldu ama hocam durum böyle :)

Kolay gelsin..

aaa hiç aklıma gelmemişti.. quizden aldığımız parayı direk enparaya çeksek dolar olarak oradan bozulsa daha iyi.. kur farkı adamı yiyor paypalda :) peki enpara da dolar hesaıb açmaya gerek var mı yoksa otomatik tl ye dönüştürüyor mu abi?

aaa hiç aklıma gelmemişti.. quizden aldığımız parayı direk enparaya çeksek dolar olarak oradan bozulsa daha iyi.. kur farkı adamı yiyor paypalda :) peki enpara da dolar hesaıb açmaya gerek var mı yoksa otomatik tl ye dönüştürüyor mu abi?

En para tl hesabın olması yeterli otomotik tl ye sistem dönüştüyor artı para daha hızlı geliyor hesaba bozrudduğun zaman 3-5 tl zararın oluyor o şekilde daha iyi yani.. Direk dolar miktarını seç en parana parayı çek kardeşim :)

En para tl hesabın olması yeterli otomotik tl ye sistem dönüştüyor artı para daha hızlı geliyor hesaba bozrudduğun zaman 3-5 tl zararın oluyor o şekilde daha iyi yani.. Direk dolar miktarını seç en parana parayı çek kardeşim :)

Dogan hocam diğer konuda yazdım kimse cevap vermedim benim paypalım yeni yani yeni açtım bu ay quizden 2 ödeme bekliyorum birisi xxx diğeri xx ödemeler bunların toplamı 4 hane paypal %50 onaylı kendi adıma açtım dogum tarihi vs.vs. paypal sınır veya bloke veyatta benden habersiz parayı geri quize iade edebilirmi bu durumda arayıp açtırabilirmiyiz ?

bu konuları görünce az önce paypalımdaki parayı karta yolladım ne olur ne olmaz :)

Bende okudukça paypaldaki hesabı bir an önce çekesim geldi. İnş. sorunsuz çekeriz.. Bir paypal kartta ben isteyeyim ya böyle olmuyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri