PayPal ile Ödeme Almaya Devam Edebilirsiniz ..

youtub60

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Bilirsiniz paypal kapanacak dedikoduları yaklaşık 6 ay önce meydana çıkmıştı, çoğu kişi yok paypal kapanmaz paypal nakit kart kapanacak şöyle olacak böyle olacak derken bu gün ne yazık ki üzücü sonuçla karşılaştık. Fakat bu şekilde bir şey olacağını tahmin ettiğim için aylar önceden kendimi güvene almıştım bile.

Şimdi size PayPal ile ödeme almaya devam edeceğiniz bir sistemden bahsedeceğim..

Karşınızda: https://www.2checkout.com

Evet 2co'yu çoğunuz duymuşsunuzdur. Dünyaca ünlü payment gateway sağlayıcısı. Bu sisteme kayıt olarak ve işlem başı %2.4 gibi küçük komisyonlar ödeyerek PayPal ile ödeme almaya devam edebiliyorsunuz. Üstelik sistemin size tanımladığı mail adresi ile siteleriniz üzerinden hâlâ otomatik olarak ödeme almaya devam edebilirsiniz.

Bu sistem Paypal, Kredi kartı ve debit kart gibi güzel ödeme kapıları ile paypal'in eksikliğini size hissettirmiyor..

Denemenizde fayda var, saygılar.

Konu alıntıdır wmaracından.
Link
[Yorumlarınızı bekliyorum]

Merhaba arkadaşlar,

Bilirsiniz paypal kapanacak dedikoduları yaklaşık 6 ay önce meydana çıkmıştı, çoğu kişi yok paypal kapanmaz paypal nakit kart kapanacak şöyle olacak böyle olacak derken bu gün ne yazık ki üzücü sonuçla karşılaştık. Fakat bu şekilde bir şey olacağını tahmin ettiğim için aylar önceden kendimi güvene almıştım bile.

Şimdi size PayPal ile ödeme almaya devam edeceğiniz bir sistemden bahsedeceğim..

Karşınızda: https://www.2checkout.com

Evet 2co'yu çoğunuz duymuşsunuzdur. Dünyaca ünlü payment gateway sağlayıcısı. Bu sisteme kayıt olarak ve işlem başı %2.4 gibi küçük komisyonlar ödeyerek PayPal ile ödeme almaya devam edebiliyorsunuz. Üstelik sistemin size tanımladığı mail adresi ile siteleriniz üzerinden hâlâ otomatik olarak ödeme almaya devam edebilirsiniz.

Bu sistem Paypal, Kredi kartı ve debit kart gibi güzel ödeme kapıları ile paypal'in eksikliğini size hissettirmiyor..

Denemenizde fayda var, saygılar.

Konu alıntıdır wmaracından.
Link
[Yorumlarınızı bekliyorum]

gece gece kafam almadı sanırım,
şimdi atıyorum paypal bakiyemizde bir miktar para var, bu sistem üzerinden parayı paypal hesabımızdan banka hesabına mı atabiliriz
yoksa bu sistem sadece paypal alternatifi bir sistem mi?

iyide yeni bir paypal hesabı açmak gerekiyor. yabancı bir kredi kartıyla nasıl onaylayacağız?

Turkiyede olan paypal hesaplarina para girmicek ve cikmicak. Bu sistemin ne faydasi olacak ki?

valla bende tam bilmediğim için bu şekilde açtım konuyu alıntı yazdım düşüncülerinizi yazın işte biraz araştıralım bunu

2Checkout 'un içerisinde hala param var. Ödemeyi zamanında yapmıyorlar. Doğrulama işlemleri çok uzun ve zahmetli. Size doğru düzgün ödeme yapmalarını istiyorsanız, ödemenin üzerinden 90 gün geçmesini beklemelisiniz. ( bu süre chargeback süresi ) Ben paranın bir kısmını ancak müşterime kestiğim faturayı bu adamlara ileterek 1.5 ayın sonunda alabildim. Paranın %25 'lik kısmını hala tutuyorlar. 90 günün sonunda vereceklermiş.

Böyle şeylere gerek yok sadece biraz sabredip beklemek gerek bence paypal 1 ay sürmez tekrardan hizmete açılır görüşmelerin devam ettiğini bildirmişler olumlu sonuçlanıcak diye düşünüyorum

Böyle şeylere gerek yok sadece biraz sabredip beklemek gerek bence paypal 1 ay sürmez tekrardan hizmete açılır görüşmelerin devam ettiğini bildirmişler olumlu sonuçlanıcak diye düşünüyorum

Olumlu sonuçlanacağını görmüyorum hele ki o troy mudur nedir onu gördükten sonra.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri