paypal kart kullananlar?

• Kullanıcı ripdimebag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

ripdimebag

Kayıtlı Üye
arkadaslar mıgrosta gordumde paypal kartı.bu kartı hesaba baglayıp atm cekım ve odeme ıslemlerı ıcın kullanılıyor galıba,kartın aylık ucretı varmıdır?
avantajları nelerdır kullanan arkadaslar cevaplarsa sevınırım...

arkadaslar mıgrosta gordumde paypal kartı.bu kartı hesaba baglayıp atm cekım ve odeme ıslemlerı ıcın kullanılıyor galıba,kartın aylık ucretı varmıdır?
avantajları nelerdır kullanan arkadaslar cevaplarsa sevınırım...

kart ücreti 5 tl
paypalın sitesinden de başvurabilirsiniz
sadece tl paypallarında geçerlidir ve aylık 500 tl işlem limiti vardır
para çekme ve yatırmada yanlış hatırlamıyor isem 1 tl işlem ücreti alıyordu

kart ücreti 5 tl
paypalın sitesinden de başvurabilirsiniz
sadece tl paypallarında geçerlidir ve aylık 500 tl işlem limiti vardır
para çekme ve yatırmada yanlış hatırlamıyor isem 1 tl işlem ücreti alıyordu

bankaya cekersek aylık lımıt daha yuksek ozaman.bırde hesabına gelen parayı hemen ceke bılıyormusun yoksa hesabına mı yollaman lazım paypalın sıtesınden

paypal.com/nakit sitesinden başvuru yapın hocam 1 ay içersinde geliyor.
paypaldaki paranızı gene yukardaki siteye girip karta ne kadar atacağınızı yazıyorsunuz. paranız 1 gün sonra kartınızda oluyor 24 saat sürüyor paypaldan- nakit karta geçmesi Teb atmlerinde kullanılabiliyor. günlük 800tl limiti var aylık 1 tl para kullanım ücreti alır
-karta para aktarmak ücretsiz fakat 25 tl altı atılmıyor zannedersem

paypal.com/nakit sitesinden başvuru yapın hocam 1 ay içersinde geliyor.
paypaldaki paranızı gene yukardaki siteye girip karta ne kadar atacağınızı yazıyorsunuz. paranız 1 gün sonra kartınızda oluyor 24 saat sürüyor paypaldan- nakit karta geçmesi Teb atmlerinde kullanılabiliyor. günlük 800tl limiti var aylık 1 tl para kullanım ücreti alır
-karta para aktarmak ücretsiz fakat 25 tl altı atılmıyor zannedersem

paypal kartı kullanırsak gunluk lımıtı yukseltmek ıcın kredı kartı eklemeye gerek varmı dostum

günlük 800 tl limitinden bahsediyorsanız paypal kartınıza atıcağınıza banka kartınızı atın :) 3-4 gün biraz fazla beklerseniz :D

Hocam ben şahsen başvurdum kartım geldi. Fakat özelliklerine bakmadan ücretsiz diye direk başvuru yaptım. Ama açıkçası kartın pek bi avantajı yok. O yüzden banka kartınıza atın derim ben şahsen.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri