paypal kredi kartı onayı yapamıyorum

• Kullanıcı radyasyon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

radyasyon

Kayıtlı Üye
paypal kredi kartı onayını yapamıyorum devam dediğimde şöyle bir yazı geliyor.

''PayPal tarafından kullanılan Kredi Kartı Onay Sistemi şu anda kullanılamıyor. Lütfen kredi kartınızı daha sonra eklemeyi deneyin. Bu durumun verdiği rahatsızlık için özür dileriz.''

Kredi kartı ile mi onaylamaya çalışıyorsun yoksa (Banka kartı veya Sanal kart mı) ?

eminmisin başka bir yerdede 100 tl yazanı görmüştüm devama tıklıyorum herhangi bir işlem yapmadan alıyorum bu hatayı bence başka sorun var ama koyarım 10 lira teşşekürler.

Sen dediğimi yap sonra gelir bir teşekkür daha edersin olur biter :)

Hocam hatanın bıldırımındede belırtılmıs zaten, sızden degıl paypal kaynaklı bır durumun soz konusu oldugu, bakıyenızde 3 lıra dahı olsa hesaba tanımlayabılırsınız bızzat bu ıslemı ben kendım gerceklestırdım.

Hocam hatanın bıldırımındede belırtılmıs zaten, sızden degıl paypal kaynaklı bır durumun soz konusu oldugu, bakıyenızde 3 lıra dahı olsa hesaba tanımlayabılırsınız bızzat bu ıslemı ben kendım gerceklestırdım.

bende bu şekilde algıladım ama kredi onayını yapmam lazım hala aynı hatayı veriyor bütün terslikler beni buluyor yahu

Hocam yeni üyelik açarak kartınızı girmeyi deneyin sorun düzeleceğini düşünüyorum

yok aga olmadı sanırım sorun banka kartı olması kredi kartıyla denedim bu seferde bankanız onaylamıyor gibi bişeyler dedi yahu bir şey sorunsuz olsun be

Birde her banka kartını kabul etmiyor diye biliroyum, kredikartına gelince Normalde internetten alış veriş yapabiliyomusun kartınla? yapamıyosan

kartı aldığın bankayı ara kartının internet kullananıma kapalıdır belki

Birde hangi kartı kullanıyosun mastercard visa?

Birde her banka kartını kabul etmiyor diye biliroyum, kredikartına gelince Normalde internetten alış veriş yapabiliyomusun kartınla? yapamıyosan

mastercard şimdi aradık müşteri hizmetlerini açık diyor internet kullanımına daha önce hiç internet alışverişi kartla yapmadım. sanal kartmı açsam napsam

mastercard şimdi aradık müşteri hizmetlerini internete açıkmış daha önce internetden kredi kartıyla alışveriş yapmadım. şuanda böyle bir sorun var

Kartınızı çıkaran banka bu işlemi onaylamadı. Sorularınız varsa lütfen kartı çıkaran bankanın müşteri hizmetleriyle iletişime geçin. Dilerseniz farklı bir kart girerek devam edebilirsiniz.

Selamlar. Paypal hesabımı babamın isim bilgileriyle açmıştım fakat kendi kullandıgım kredi kartı ile onaylatabilir miyim hesabı? eğer onaylatırsam awe partner de babamın bilgileri üzerinden acıldı kart onayı benim adıma oldugu icin herhangi bir sıkıntı olur mu awe kaynaklı? Yardımcı olun gençleer. :)

mastercard şimdi aradık müşteri hizmetlerini internete açıkmış daha önce internetden kredi kartıyla alışveriş yapmadım. şuanda böyle bir sorun var

Kartınızı çıkaran banka bu işlemi onaylamadı. Sorularınız varsa lütfen kartı çıkaran bankanın müşteri hizmetleriyle iletişime geçin. Dilerseniz farklı bir kart girerek devam edebilirsiniz.
Merhaba hocam, aldıgınız hatayı bende alıyordum yaklaşık 1 aydır denedim bu durumu bende ziraat maestro kartı vardı en sonunda bayagı ilgili bi paypal temsilcisi dedi o banka ile alakalı onay yapamıyoruz sürekli hata oluyor vs yurt dışı işlemlerine açılması gerekmiş galiba açılsa bile hata verebilirmiş. bende ziraatı aradım 16dk bekledim kapattım "finansbank" en para hesabı başvurusu yaptım 2 gün içinde (bugün kart geldi anında paypalımı teyit ettirdim yani boşa uğraşmayın :D

Selamlar. Paypal hesabımı babamın isim bilgileriyle açmıştım fakat kendi kullandıgım kredi kartı ile onaylatabilir miyim hesabı? eğer onaylatırsam awe partner de babamın bilgileri üzerinden acıldı kart onayı benim adıma oldugu icin herhangi bir sıkıntı olur mu awe kaynaklı? Yardımcı olun gençleer. :)

Paypal kredi kartı eklerken zaten isim bölümünü degiştirme hakkı veriyor ancak soy isim sabit o yüzden onaylarsınız büyük ihtimal sorun olmaz. awe ilede birşey olmaz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri