Paypal Limitleri ve partnerden gelen para

Ali Tahsin

Kayıtlı Üye
Beyler merhaba

Lifede olan 1 kanalım var ben bu partnere kayıt olurken arkadaşımın paypal mailini yazdım nasılsa limiti aşamam diye.. Gel görki bu ay 216 dolar buda 501 TL yapıyor gibi bir para birikmiş.. Bu arkadaşımın paypalı onaylı değil.. Şimdi benim merak ettiğim bu paypalın limiti 500 TL mi? 500 Dolar mı?

Ya işin özü bu limitten dolayı bu ay ki paranın gelmeme ihtimali var mı? Bu limit para gelişlerini etkiliyor mu? Etkiliyorsa nasıl bir yol izlemeliyim az yardımcı olun gözünüzü sevim. Bu durumu yaşayan bi aydınlatsın beni :)

ödeme gelir limit diye bir şey yok.

limit olayı para çekerken devreye giriyor onaysız paypal hesabı ile ayda ay fazla 750 tl çekebiliyorsun.

Beyler merhaba

Lifede olan 1 kanalım var ben bu partnere kayıt olurken arkadaşımın paypal mailini yazdım nasılsa limiti aşamam diye.. Gel görki bu ay 216 dolar buda 501 TL yapıyor gibi bir para birikmiş.. Bu arkadaşımın paypalı onaylı değil.. Şimdi benim merak ettiğim bu paypalın limiti 500 TL mi? 500 Dolar mı?

Ya işin özü bu limitten dolayı bu ay ki paranın gelmeme ihtimali var mı? Bu limit para gelişlerini etkiliyor mu? Etkiliyorsa nasıl bir yol izlemeliyim az yardımcı olun gözünüzü sevim. Bu durumu yaşayan bi aydınlatsın beni :)

Arkadaşına söyle kartı onaylatsın paypalı yani

Hesap kartıylada onay yapmadı zaten parayıda çekemez, 2 aydır ona gelen parayı kendi paypalıma aktartıp o şekilde hesabıma çekiyordum.. Bu ay böyle olunca tereddüt ettim. Neyse para gelişlerinde sıkıntı olmaması içimi rahatlattı. Teşekkür ederim hepinize.. Lifeye dashboard gelince paypalımı oradan değiştiririm artık. Adamlara mail atıpta göze batmayayım şimdi :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri