Paypal Nakit Kart Geldi

XallogerN

Yasaklanmış
merhaba

kart elime geldi ancak nasıl paypaldan para akatracağım buna ?

yani paypalımda para var ancak buna aktarıp hemen cekmek istiyorum

paypal.com/nakit e girerek kartı tanımladıysan pp.com/nakitden para aktarma seceneqi ile aktarabiliyorsun hocam

hocam siz paypal adresinizden kartınıza hiç çekim yaptınız mı ?

tamam tanımaldı mda aktarmayı bulamadım

ben yaklasık 2 ay önce aldım bu kartı ama şans işde sadece kartı tanımladım okadar bakiyem olmadıgı için karta aktarma şansım olmadı ama kartı kullanan arkadaşlarım var para aktarıp gidip atmden cekebilen ve şöyle birsey var ilk tanımladıktan sonra kartın size gönderim ücreti olan 5 lirayı kartınıza ilk aktaracagınız zaman aktardıgınız tutardan kesiyor

ben yaklasık 2 ay önce aldım bu kartı ama şans işde sadece kartı tanımladım okadar bakiyem olmadıgı için karta aktarma şansım olmadı ama kartı kullanan arkadaşlarım var para aktarıp gidip atmden cekebilen ve şöyle birsey var ilk tanımladıktan sonra kartın size gönderim ücreti olan 5 lirayı kartınıza ilk aktaracagınız zaman aktardıgınız tutardan kesiyor

isterse 50 tl çeksin ki paramızı anında atmden çekebilsek :))

musteri hizmetlerini arayım sizide bilgilendiririm.

aynen hocam konuya yazarsan güzel olur bilgilenirim bende deniyememiştim saol

Söz konusu kart için en önemli soru şu aslında..
Biliyorsunuz paypal hesabına aktarılan parayı tanımlı banka hesabınıza havale etseniz de paranın hesaba geçmesi için ayrıca 5 ile 7 gün beklemek gerekiyor.

Paypal kartı sisteme tanıtılırsa ay'ın 1.nde paypala yatan para kart hesabına aynı gün geçer mi ? yoksa yine bankaya geçtiği süre kadar beklemek mi gerekiyor ?

Burada amaç 5-6 gün beklemekten kurtulmak, yoksa paypal kartın alışveriş yapmaktan başka önemli bir özelliği kalmıyor ki

Benimde bu gün geldi 5 - 5,5 gün sürdü gelmesi :)

Bende başvurdum merak ettiğim paypal hesabımızdaki parayı bu kart ile kullanabiliyormuyuz ? eğer böyle birşey yoksa talep göreceğini zannetmiyorum.

dün geldi banada , başvurduktan 3 gün sonra :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri