hocam bu kart ücretlimi![]()
hocam sadece ilk işlemde 5 tl kart parası kesiyor. Sonrasında da düzenli olarak aylık da 1 tl kart bakiyesinden kesiyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam bu kart ücretlimi![]()
hocam sadece ilk işlemde 5 tl kart parası kesiyor. Sonrasında da dü
zenli olarak aylık da 1 tl kart bakiyesinden kesiyor.
Paypalda şuan param yok.Kart sipariş versem gelir yani?
arkadaşlar kartı baya kullanma fırsatım oldusizden baya önce ilk çıktığında ulaştı bana. değişmediyse günlük 300 aylık 1000 yıllık 5000 tl toplam para çekme limitiniz var ve her yaptığınız aktarım çekim vs için 1 tl kesiyor. hesaptan karta para aktarma 24 ile 28 saat arası sürüyor en azından bende 24 saatden önce yatmadı.tebden 1 tl karşılığı çekebiliyorsunuz
Para çekim miktarı biraz düşük olmuş özellikle yıllık 5000 TL biraz az gibi. Benim merak ettiğim nokta bu kart ile alış veriş yapabiliyor muyuz ? Mesela bir AVM ye gittiğim zaman alış verişimi bu kart ile yapabilir miyim? Yada bir restaurantda hesabı ödeyebilir miyim ?
sorunsuz yapabilirsiniz büyük ihtimalle zaten bu linkde herşey yazıyor.
https://www.paypal.com.tr/nakit/yardimmerkezi/#
Paypal 'dan para çekilmiyorsa ININAL dan farkı yok.
Paypal 'dan para çekilmiyorsa ININAL dan farkı yok.
ya bu limit olayı nedir beyler paypal hesabında 5000 tl olsa birden çekemeyecek miyiz bunu yani :/
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.