Paypal odemeyi kendi kartinizla yapin

• Kullanıcı maxza8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

maxza8

Kayıtlı Üye
Isteyen varsa kendi paypal hesapinizi nasil acabilirsiniz oğretebilirim kimseyede para ödemezsiniz.
Bende konu açmiştim odemeniz yapilir diye ama en iyisi kendiniz nasil yaparsiniz onu oğretmem

adres vs nasıl olcak fake olarak mı ? [MENTION=13090]maxza8[/MENTION]

Hocam böylece paypal bakiyesini kendi türk banka hesabımıza para çekebiliyor muyuz? Siz çektiniz mi ve Yüksek çekimlerde sıkıntı yaşatıyor mu
+ birde gürcistan numarası isteyecek büyük ihtimalle.. Bir keresinde kıbrıs nosuyla kayıt olmuştum 1-2 ay sonra girişte telefona kod gönderdik dedi..noyu sallamıştım no olmadığı için giriş yapamamıştım.. Tehlikeli biraz yani bence.

Son düzenleme:
Hocam böylece paypal bakiyesini kendi türk banka hesabımıza para çekebiliyor muyuz? Siz çektiniz mi ve Yüksek çekimlerde sıkıntı yaşatıyor mu
+ birde gürcistan numarası isteyecek büyük ihtimalle.. Bir keresinde kıbrıs nosuyla kayıt olmuştum 1-2 ay sonra girişte telefona kod gönderdik dedi..noyu sallamıştım no olmadığı için giriş yapamamıştım.. Tehlikeli biraz yani bence.
Kendim gurcistanliliyim kardesim benim turk arkadaslarim var onlarin icin yardimci oldum ve hale kulanan var
Dedigim gibi odemede alirsiniz odeyede bilirsiniz kartada cekebilirsiniz.
Numara lazim olursa saglarim

---------- Spam Engelliyici 17:15 ---------- Önceki Mesaj 17:15 ----------

adres vs nasıl olcak fake olarak mı ? [MENTION=13090]maxza8[/MENTION]

Adressi ben veririm

Isteyen varsa kendi paypal hesapinizi nasil acabilirsiniz oğretebilirim kimseyede para ödemezsiniz.
Bende konu açmiştim odemeniz yapilir diye ama en iyisi kendiniz nasil yaparsiniz onu oğretmem

Hala paylaşımdan yana olanlar varsa umut var demektir.

Bu işler sandığınız kadar kolay değil maalesef, paypal ilk şüphede su-elektrik faturası, ehliyet vs sormaya başlar ve olaylar gelişir. Ufak tefek ödeme yapmak için kullanılabilir fakat ödeme alma gibi konularda kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Bu işler sandığınız kadar kolay değil maalesef, paypal ilk şüphede su-elektrik faturası, ehliyet vs sormaya başlar ve olaylar gelişir. Ufak tefek ödeme yapmak için kullanılabilir fakat ödeme alma gibi konularda kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Haklisiniz ama paypal baska ulkelerden acarsaniz 99% limit yersiniz ama dedigim ulkeden 40% limit yeme şansiniz var

---------- Spam Engelliyici 18:00 ---------- Önceki Mesaj 17:56 ----------

Hala paylaşımdan yana olanlar varsa umut var demektir.

Teşekkur ederim

gürcistan paypal açmak istiyorum yanlız benden belgeler isteniliyor
[url=https://hizliresim.com/G9MBNV][/URL]

arkadaş bu konuda bana yardımcı olabilecek varmı
sanal kart olarak enpara eklediğimizde hesabımıza direk pp den çekebilecekmiyiz ödemeyi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri