Paypal Onaylama Hakkında

• Kullanıcı keremoflu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

keremoflu

Kayıtlı Üye
Geçen ay 1$ verip Enpara'yı Paypal'a entegre ettim. Ancak 750 TL çekim sınırı var gözüküyor. Bunu sınırsız nasıl yaparım, farklı bir onaylatma daha mı var?

kredi kartınla onaylatman lazım forumu araştır bulabilirsin detaylı şekilde

Başkasına yaptırmak güvenli olur mu? Yapanlar oluyordu sanırım.

kartını onaylatmamıssın henuz sana verılmıs olan 4 hanelı kodu gırdıgınde lımıt kalkıcaktır, halledemezsen teyıt ıslemı yapıyorum paypal 15 TL banka odemesı olarak 10 TL sadece

kartını onaylatmamıssın henuz sana verılmıs olan 4 hanelı kodu gırdıgınde lımıt kalkıcaktır, halledemezsen teyıt ıslemı yapıyorum paypal 15 TL banka odemesı olarak 10 TL sadece

Normalde enpara ile halledilebiliyor mu? Ben mi bir yeri atladım.

teyıt ıslemı yapıyorum paypal 15 TL banka odemesı olarak 10 TL sadece
çeçenistan kardeşim ben teyzem ve eniştemin adına onların tel nosuna bir paypal açmıstım bunları onaylatmak için tekrar onların banka hesaplarına girip falan o dört haneli kodu sölemeleri gerekicekmi yoksa senin kartınla yaptgımız için senmi vericen o koduda şuanda onların kafası biraz karısık bu işlerle ugrasamazlar oyüzden arayıp bişey diyemem onlara o yüzden soruyorum cevap bekliyorum acil:D

çeçenistan kardeşim ben teyzem ve eniştemin adına onların tel nosuna bir paypal açmıstım bunları onaylatmak için tekrar onların banka hesaplarına girip falan o dört haneli kodu sölemeleri gerekicekmi yoksa senin kartınla yaptgımız için senmi vericen o koduda şuanda onların kafası biraz karısık bu işlerle ugrasamazlar oyüzden arayıp bişey diyemem onlara o yüzden soruyorum cevap bekliyorum acil:D

sandıgınız gıbı degıl hocam benım verıcegım kartı hesabınıza gırıceksınız yada teamwiver verırsınız ben baglanır hallederım sızden herhangı bır kod yada bılgı almama gerek yok ben halledıyorum

sandıgınız gıbı degıl hocam benım verıcegım kartı hesabınıza gırıceksınız yada teamwiver verırsınız ben baglanır hallederım sızden herhangı bır kod yada bılgı almama gerek yok ben halledıyorum

Tmm hocam süpermiş bana finansbank için pm atarmısın yollim ücretini bir tane yapalım şimdi bende team bilgilerimi atarım size zahmet olmassa hallederiz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri