Paypal Onaylama | Sanal Kart(VCC) | Fatura İşlemleri |Bankalar Arası Transfer|

• Kullanıcı Asterix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

Asterix

Kayıtlı Üye
.........................

Son düzenleme:
konuyu kirletmek gibi olmasın ama bir şey sorucam internet bankacılığı ile havale yapamıyorum bunun için gidip şubeye talimatmı vermem gerekiyo yoksa banka kartımla atm den halledebilirmiyim

bu arada arkadaşı tanıyorum güvenilirdir.

..........................

Son düzenleme:
Arkadaşa R10 üzerinden paypal onaylatmıştım, sorunsuz bir işlemdi :)

Belli mesaj sayısı olmadan ticaret yasak. R10 referans olarak gösteriliyor sürekli. R10 bana neyin güvencesini verecek?

Belli mesaj sayısı olmadan ticaret yasak. R10 referans olarak gösteriliyor sürekli. R10 bana neyin güvencesini verecek?

aynen valla gelen geçen r10 da şöyle refim var diyor konu açıyor altada hemen biri mesaj atıo işte arkadaş güvenilir falan filan die siz kimsinizki size inanalım bu forumda açtığın satış burdaki refle geçerli olmalı bize ne r10daki referansdan

.....................

Son düzenleme:
Arkadaşı o.....h.... adlı forum sitesinden tanıyorum bir problem olmaz kanımca :)

......................

Son düzenleme:
...................

Son düzenleme:
bencede. r10 denen yerı bilmem, burdaki arkadaşların nicklerini bilirim ve tanırım. Bende olsam burdaki arakdaşlar onaylamadan güvenmezdim... Kımse kusra kalmasın....

Hocam hala devam ediyormusunuz? Benim paypalımı onaylatmam gerekiyor?

Belirteyim banka hesabım onaylı, limitleri artırmak için kredi kartıylada ayrıca onaylatmak lazımmış. Benim limitlerimi artırmam lazım bu nedenle size ihtiyacım var sanırım. Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim..

...................

Son düzenleme:
Evet Arkadaşlar Herşey Devam Etmektedir Bu Forumdan 3-4 Arkadaşa Onaylama ve Vcc Sağladım Ancak Konuya Yorum Atmalarını Söyledim Atmamışlar Canları Sağolsun :)

Uyarınız İçin Teşekkürler Bu Arada :)

Limit Yükseltmek İçin Onaylamanız Yeterlidir..

Peki hocam ben onaylatmak istiyorum. Ayrıntıları pm atarmısınız lütfen? Talep ettiğiniz ücret nedir işlemler nedir vs

..................

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri