Paypal Şifremi İSTİYOR !!!!

demin paypal aradı :D
Ve hesabıma giren paraları sordu bende arkadaşım gönderiyor dedim arkadaşınız size 650$ mı ( [MENTION=10495]orcunkazan[/MENTION] senin yolladığın parayı sordular ) gönderiyor dedi :D evet dedim borç okuyorum öğrenciyim yapmayın dedi :D bize açıklayın sebebini hahaha :D

neyse quizi sordum açık kanalınız varsa linkini yollayın dedi yok hepsi kapandı dedim o zaman onuda belirtin dedi. Bloke devam ediyor bakalım ne olacak :D

Verseydin numaramı onlara güzel bi 3 kelimeden oluşan cümle kurardım başkan :D :D :D

Bunlar neyin kafasını yaşıyor ya, cidden yazılanları okuyunca ben sinirleniyorum oturduğum yerde.
Bu soruları soracak hakkı nasıl buluyorlar kendilerinde?

Bunların kanunen 6 ay paraya bloke koyma hakkı var mıdır ? 5-10 gün neysede 6 ay nedir abi

yurtdısında paypal kullanıpda böyle sıkıntılar yasayan var mıdır ki ??

------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------

benim hesap soruşturması hala devam ediyor demin görüştük hesabıma giren çıkan ödemeler onları şüphelendirmiş :) bir takım bilgiler istediler websitemden misafir girişi istediler onuda verdim bakalım ne olacak içeride şuan 1k para var bankaya çekme talimatı verdim cuma günü hesabıma yattığı dakika paypal hesabımı kapattıracam

------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------

benim hesap soruşturması hala devam ediyor demin görüştük hesabıma giren çıkan ödemeler onları şüphelendirmiş :) bir takım bilgiler istediler websitemden misafir girişi istediler onuda verdim bakalım ne olacak içeride şuan 1k para var bankaya çekme talimatı verdim cuma günü hesabıma yattığı dakika paypal hesabımı kapattıracam
Bloke parayi gonderiyorlar mi ki .

Bloke parayi gonderiyorlar mi ki .

benim para bloke li değil hocam hesabım sınırlı halde bankaya çekim emri verdim cuma günü sınırlandırma çerçevesinde sadece hesabı kapatamazsın diyor geri kalan herşeyi yapabilirsin diyor ama 30 gün içinde çözülmez ise hesap komple sınırlandırma yiyecek anladıgım kadarıyla

benim para bloke li değil hocam hesabım sınırlı halde bankaya çekim emri verdim cuma günü sınırlandırma çerçevesinde sadece hesabı kapatamazsın diyor geri kalan herşeyi yapabilirsin diyor ama 30 gün içinde çözülmez ise hesap komple sınırlandırma yiyecek anladıgım kadarıyla

El-Fakiro Samasungo

Şaka bir yana nedir bu paypaldan çektiğiniz geçin webmoneye rahatlayın.

Az önce +35314369004 numaralı telefondan aradılar. Bu paraları dizilerden vs. kazanıyorsunuz, bize dava açarlar diye endişeliyiz o yüzden sınırlama koyuyoruz dedi. Kapalı kanallarımın ödemesi geldi açık kanalım yok dedim. Ayrıca dizi yüklemiyorum nereden çıkardınız dediğimde biz görüyoruz dedi.

Tekrar söyledim ben dizi film çalışmıyorum içeriğin benim olup olmadığına nasıl kanaat getiriyorsunuz deyince, meseleyi uzatmayalım "Youtube ile ilgili ödeme almamaya dikkat edin." dediler. Bana mail atacaklarmış kullanım politikası ile ilgili, kabul edersem sınırlama kalkacakmış.

Az önce +35314369004 numaralı telefondan aradılar. Bu paraları dizilerden vs. kazanıyorsunuz, bize dava açarlar diye endişeliyiz o yüzden sınırlama koyuyoruz dedi. Kapalı kanallarımın ödemesi geldi açık kanalım yok dedim. Ayrıca dizi yüklemiyorum nereden çıkardınız dediğimde biz görüyoruz dedi.

Tekrar söyledim ben dizi film çalışmıyorum içeriğin benim olup olmadığına nasıl kanaat getiriyorsunuz deyince, meseleyi uzatmayalım "Youtube ile ilgili ödeme almamaya dikkat edin." dediler. Bana mail atacaklarmış kullanım politikası ile ilgili, kabul edersem sınırlama kalkacakmış.

********ler beni de o numaradan aradılar :D
Allah belalarını versin :D benim ki daha geniş kapsamlı bir inceleme hem youtube hemde hesabıma giren diğer paralar inceleniyor o yüzden bu kadar uğraştırdılar beni

********ler beni de o numaradan aradılar :D
Allah belalarını versin :D benim ki daha geniş kapsamlı bir inceleme hem youtube hemde hesabıma giren diğer paralar inceleniyor o yüzden bu kadar uğraştırdılar beni

Benimki de öyleydi ama Allah'tan 2,5 TL lik bi işlemi sormuşlardı. :D

Özgün kanalın yoksa, YouTube ödemelerini PayPal üzerinden yapma diye açıkça söylediler.

PayPal hesabıma girdim. Quiz ve Life ödemelerinin gönderildiği mail adreslerini sistemden sildim, artık isteseler de PayPal'ıma ödeme yollayamayacaklar. :D

kusura bakmayında size müstehak. mis gibi adsense dururken bu piskopatlara kaldınız. niye? çünkü eşşeğin kulağına su kaçırdınız. bişi olmaz dediniz bende olur dedim olmayan şey kalmadı buda onlardan biri. adsense eskisi gibi olsaydı kimse paypalla falan uğraşmayacaktı. tekrar diyorum bindiğiniz dalı kesmeyin.

Benimki de öyleydi ama Allah'tan 2,5 TL lik bi işlemi sormuşlardı. :D

Özgün kanalın yoksa, YouTube ödemelerini PayPal üzerinden yapma diye açıkça söylediler.

PayPal hesabıma girdim. Quiz ve Life ödemelerinin gönderildiği mail adreslerini sistemden sildim, artık isteseler de PayPal'ıma ödeme yollayamayacaklar. :D

benim ocak yada aralık ayında yt ödemesi gelmişti 5-6 dolar onu sordular birde hesabıma biri 250 tl göndermek istedi gönderemedi bir daha denedi gene gönderemedi o 2 denemeyide sordular düşünün hesabıma bile gelmeyen ödemeyi :D toplam 4 ödemenin incelemesi sürüyor bakalım hayırlısı ya :D

---------- Spam Engelliyici 12:51 ---------- Önceki Mesaj 12:51 ----------

kusura bakmayında size müstehak. mis gibi adsense dururken bu piskopatlara kaldınız. niye? çünkü eşşeğin kulağına su kaçırdınız. bişi olmaz dediniz bende olur dedim olmayan şey kalmadı buda onlardan biri. adsense eskisi gibi olsaydı kimse paypalla falan uğraşmayacaktı. tekrar diyorum bindiğiniz dalı kesmeyin.

dalga mı geçiyorsunuz hocam ?

benim ocak yada aralık ayında yt ödemesi gelmişti 5-6 dolar onu sordular birde hesabıma biri 250 tl göndermek istedi gönderemedi bir daha denedi gene gönderemedi o 2 denemeyide sordular düşünün hesabıma bile gelmeyen ödemeyi :D toplam 4 ödemenin incelemesi sürüyor bakalım hayırlısı ya :D

---------- Spam Engelliyici 12:51 ---------- Önceki Mesaj 12:51 ----------

dalga mı geçiyorsunuz hocam ?

çok ciddiyim. bu paypala niye ihtiyacınız var hocam? partnerler için. sen eskisi gibi adsensede çalışabilseydin partnere geçer miydin? niye geçesinki geçmezdin.

eee o zaman daha ne. zamanında adsense rahatlığını felaket hor kulandınız başta aha bu forumun kurucuları vs. dedik tipik türk mantığı yapıyorsunuz geleceğinizi yiyiyorsunuz. verilen cevap (forum üyelerinden) burda herkes spamcı böyle konuşamazsın falan iyi biraraya gelince biririnizden güç alın dedim ondan sonra bişi dememe gerek kalmadı zaten.

çok ciddiyim. bu paypala niye ihtiyacınız var hocam? partnerler için. sen eskisi gibi adsensede çalışabilseydin partnere geçer miydin? niye geçesinki geçmezdin.

eee o zaman daha ne. zamanında adsense rahatlığını felaket hor kulandınız başta aha bu forumun kurucuları vs. dedik tipik türk mantığı yapıyorsunuz geleceğinizi yiyiyorsunuz. verilen cevap (forum üyelerinden) burda herkes spamcı böyle konuşamazsın falan iyi biraraya gelince biririnizden güç alın dedim ondan sonra bişi dememe gerek kalmadı zaten.

ben müstehak lafınızı kast ediyorum

ben müstehak lafınızı kast ediyorum

eee o kadar insan söyleyip kimseyi dinlemeyerek bide üste çıkarak sen karışma diyerek müstahak olmuş olmuyor musunuz?

bu forumda hiç mi görmedin yapmayın etmeyin su kaçırmayın diyeni. hiç mi?

deki yok ya bana kimse böyle birşey söylemedi görmedim duymadım söylese belki bende haklısın der çevremdekileride ikaz eder yoluma devam ederdim. diye biliyormusun?

banada aynı şey geldi kabul edin yazıyor da aramadılar beni mail attım açıklamayı yaptım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri