Paypal Şirket

sontorun

Yasaklanmış
Arkadaşlar ben paypalı şirket olarak kullanmak istiyorum biliyorum her gelen paradan 60 kuruş vs. kesiyor ama benim için grafiksel vs. şeyler yapıyorum daha güvenli olur gerçekten bi şirketim vs. olmadıgı için sıkıntı çıkarırmı ?

---------- Spam Engelliyici 23:58 ---------- Önceki Mesaj 23:36 ----------

benim için öenmli bilen yokmu sıkıntı çıkarmı =

Hiç bilgim yok ama sadece tahminlerimi söyleyebilirim ileride şirket belge vs. isteyebilir örnek web satıcılarında sanırım TSE belgesi olması lazımdı tabii bundan 1 yıl öncesi böyleydi şimdi böylemi bilmem. Yani diyeceğim ileride sıkıntı çıkartabilir evrak falan filan paypalına yazık olur yinede emin olarak birşey söylemiyorum iyice araştır.

şirketin yoksa nasıl şirket hesabı kullanabilirsin :D
banakadan gidip ben kişiyim ama bana kobi kredisi verin diyebiliyor musun?

Hiç bilgim yok ama sadece tahminlerimi söyleyebilirim ileride şirket belge vs. isteyebilir örnek web satıcılarında sanırım TSE belgesi olması lazımdı tabii bundan 1 yıl öncesi böyleydi şimdi böylemi bilmem. Yani diyeceğim ileride sıkıntı çıkartabilir evrak falan filan paypalına yazık olur yinede emin olarak birşey söylemiyorum iyice araştır.

peki ben az önce açtım hiç bişiye dokunmadım sıkıntı çıkmaz demi

peki ben az önce açtım hiç bişiye dokunmadım sıkıntı çıkmaz demi

Ya dediğim gibi, başlarda normal gibi gider ama bir gün bakarsın evrak belge vs. ister kalırsın öyle ortada Paypal bu yapar :( hatırlamadınmı Quiz meselesini

Ya dediğim gibi, başlarda normal gibi gider ama bir gün bakarsın evrak belge vs. ister kalırsın öyle ortada Paypal bu yapar :( hatırlamadınmı Quiz meselesini

Sitem var diyelim siteden elma armut sagicam o nasil olacak biretsel hesapla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri