(Paypal )Sizden bilgi alana kadar hesabınız sınırlandı

• Kullanıcı Emredms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

Emredms

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.btcfrm.com
HESAP KALICI KAPATILDI. 180 gün sonra alırsınız diyorlar.tertemiz hesap.youtube kazançlarını ispatlayın diyorlar.çizgi film şirketinden izin belgesi vs vs :D

Adamlar hesap soruyorlar ne yapmamı önerirsiniz?Tüm parayı çekme talebi verdim.sınırlama 4 gün sonra çözülmezse hesap kapatılacak yazıyor uyarı olarak.

Ayrıca telefonla 3-5 kez görüştüm adamlar gayet sıcak davranıyorlar.ve çok korkmuş durumdalar.binlerce müşteri kaybedeceksiniz dedim.adamlarda bunun bilincinde.gelen giden paraların kaynaklarını sizi tanımamız gerek diyorlar.

Sayın E. G,

Para gönderim ve alımlarınızda PayPal' ı kullanmayı tercih ettiğiniz için
teşekkür ederiz.

Kabul Edilebilir Kullanım Politikası'na uyumluluğu garanti edebilmemiz için
web siteniz ya da belli ödemelerinize dair daha fazla bilgi sağlamanızı
istiyoruz. Bu bilgilere dayanarak işlemlerinizin politikalarımızı ihlal
edip etmediklerini belirleyebileceğiz.

Lütfen bakınız:
- Işlem 7MM84011V0050**** , tarihi: 07 Şubat 2015, miktar: $255.00 USD whatsapp kanal satmıştım kuveyteki arkadaşa
- Işlem 80S64773B13017****, tarihi: 31 Ocak 2015, miktar: $93.91 USD freedom ödemesi buda
- Işlem 03M951403W7060**** , tarihi: 20 Ocak 2015, miktar: 315.00 TRY forumdan bir arkadaşa sim kart satışının ödemesi.

-----------------------
MAIL ILE CEVAP VERDİM ve VAKALARI ÇÖZDEN GONDERDİM 3-5 kez toplam

Hesabınızdaki sınırlama ile ilgili PayPal ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Maalesef hesabınızdaki sınırlama henüz kaldırılamıyor ve bu sınırlamaya ilişkin itirazınız reddedildi.

PayPal Kabul Edilebilir Kullanım Politikası'na riayet ederek hesabınızı yeniden iyi duruma döndürmek için:
- https://www.youtube.com/user/kanalım; https://www.youtube.com/channel/kanalım adresi aracılığıyla satış yapmak veya ticari faaliyette bulunmak için gerekli lisans veya işletme belgelerini ibraz edin veya işletme faaliyeti belgelerini sağlayınız.
https://www.youtube.com/user/kanalım; https://www.youtube.com/channel/kanalım

-500 whatsapp channels hakkinda satisinizi gosteren linkler.Bu kanal
satislari nelerdir. ( satislarinizi nerede yaptiginizi belirtiniz )Birden
fazla odeme aldiginiz gorumektedir

Hesabınızın güncel durumu konusunda daha fazla bilgi edinmek ve hesabınızdaki kısıtlamayı kaldırmak için yapmanız gerekenleri öğrenmek için lütfen PayPal hesabınıza giriş yapıp "Çözüm Merkezi" bağlantısını tıklayın. Bir sonraki sayfada "Daha fazla bilgi sağlama adımları" tablosunda göreceğiniz İşlem sütunu altındaki "Çöz" ü tıklayın ve ilgili talimatları takip edin.

İşbirliğiniz ve bu vakayla yakından ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz. Bu konuda daha fazla sorunuz varsa veya desteğe ihtiyacınız varsa lütfen [email protected] e-posta adresi aracılığıyla PayPal Marka Risk Yönetimi Departmanı'yla iletişime geçin.

--------------

12.02.2014 gelen mesaja bakın buyrun bedava kapattılar

Sayın E G,

Hesabınızın incelenmesi sonucunda Youtube üzerinden yapmış olduğunuz
satışın PayPal'ın Kabul Edilebilir Kullanım Politikası'na aykırı olduğu
tespit edildi.

Bu ihlaliniz dolayısıyla hesabınız kalıcı olarak sınırlandırıldı.

Kullanıcı Sözleşmesi uyarınca Kabul Edilebilir Kullanım Politikası'nın
ihlali nedeniyle bir hesabı kalıcı olarak sınırladığımızda PayPal
hesabınızda kalan paranızı 180 güne kadar bloke edebiliriz. Bu sürenin
sonunda, PayPal hesabınızdaki tüm parayı banka havalesi aracılığıyla veya
çek göndererek size öder. Lütfen PayPal hesabınıza giriş yapın ve
hesabınıza ait banka ve diğer bilgilerin doğru olduğundan emin olun. Hesap
sahibi tarafından verilen yanlış bilgilerden PayPal sorumlu tutulamaz.

Son düzenleme:
3 gündür bunlara belge sağlıyorum.hala açmıyorlar.işimiz gücümüz yok sanki başka bunlara hesap veriyoruz.az once yazdım kapatın dedim hesabımı gereğinizde yok bana.ne haliniz varsa görün dedim

---------- Spam Engelliyici 17:09 ---------- Önceki Mesaj 17:08 ----------

asagı yukarı 1000tl bır para var ayıp

hocam uyarı yeyince hemen çek yaptım daha fazla para vardı eskiden kalan kendi kazançlarım.Allah tan erken davranınca aldım o parayı.son olarak dün çekim yaptım onları bekliyorum gelince daha ugrasmam bunlarla hesap soruyorlar.sanki kendilerine vazife.

Sayın E G,

Hesabınızın incelenmesi sonucunda Youtube üzerinden yapmış olduğunuz
satışın PayPal'ın Kabul Edilebilir Kullanım Politikası'na aykırı olduğu
tespit edildi.

Bu ihlaliniz dolayısıyla hesabınız kalıcı olarak sınırlandırıldı.

Kullanıcı Sözleşmesi uyarınca Kabul Edilebilir Kullanım Politikası'nın
ihlali nedeniyle bir hesabı kalıcı olarak sınırladığımızda PayPal
hesabınızda kalan paranızı 180 güne kadar bloke edebiliriz. Bu sürenin
sonunda, PayPal hesabınızdaki tüm parayı banka havalesi aracılığıyla veya
çek göndererek size öder. Lütfen PayPal hesabınıza giriş yapın ve
hesabınıza ait banka ve diğer bilgilerin doğru olduğundan emin olun. Hesap
sahibi tarafından verilen yanlış bilgilerden PayPal sorumlu tutulamaz.

com.tr uzantısı tescil edilmiş yani türkiyede faal bir şirket yasalara göre, bir avukatla görüş derim ver mahkemeye misliyle alırsın, öyle o kadar kolay değil paranın üzerine çöreklenmek...

com.tr uzantısı tescil edilmiş yani türkiyede faal bir şirket yasalara göre, bir avukatla görüş derim ver mahkemeye misliyle alırsın, öyle o kadar kolay değil paranın üzerine çöreklenmek...

çöreklenmiyorki 180 gün sonra ödüyor bu da zaten üyelik sözleşmesinde var.

Paypal işi artık nane oldu yeni kral webmoney

hocam kullanıcı politikası ne diyorlar.adamların umrunda değil.180 gün sonra vereceğiz yazıyor ztn.paraya yatma şekli bunların.
artık paypal hesabı açamazsınız diyorlar birde.

çöreklenmiyorki 180 gün sonra ödüyor bu da zaten üyelik sözleşmesinde var.

Paypal işi artık nane oldu yeni kral webmoney

Geçici olarak da olsa el koyma hakkı olamaz, sitede yazdıkları dandik sözleşmeler de hukuken hiçbir şey ifade etmez.

---------- Spam Engelliyici 18:10 ---------- Önceki Mesaj 18:05 ----------

hocam kullanıcı politikası ne diyorlar.adamların umrunda değil.180 gün sonra vereceğiz yazıyor ztn.paraya yatma şekli bunların.
artık paypal hesabı açamazsınız diyorlar birde.

Aslında hem internet hem de mali işlerden anlayan iyi bir avukat bunlara feleğini şaşırtır.

Senin paranı rehin alıyor ve üzerine senin geleceğe yönelik kazancını sabote ediyor işlerini aksatıyor.Maddi manevi tazminat doğabilir bu durumda.

Bu olay bankanın parayı 6 ay bloke etmesi gibi birşey, bunu yapması mümkün mü bankanın?

doğru diyorsunuz hocam.fakat işte zatn ben yurtdışındayım.bunlarla ugrasacak vaktim yok gibi birşey.webmoney açıp devam edeceğiz oyle görünüyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri