Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende istiyorum yardimci olacak birileri varsa yapabiliriz.
Yalniz bende bir kural var önce BTCyi alirim sonra oderim. Dolandiricilar cok oldugu icin. Guvenen gelir guvenmeyen kendi bilir. Buyuk miktarlarda olmicak yani 50 60$ felan
https://localbitcoins.com Sitesinden paypal ile alışveriş yapabiliyorsunuz.
Size neden güvensinler hocam iş yapacak olan ? Neyse kural sizin kuralınız fakat alınan sanal paranın yasal takibi imkansızken neden önce güvenip btc göndersinler ?
paypal kesintisi, localbitcoin kesintisi, kur farki hepsi masraf, transaction masraf, escrow masraf, kesmek icin hazir bekleyen cok, senin paranin senden cok taliplisi oluyor.
cok pahali orda paypal ile
---------- Spam Engelliyici 18:52 ---------- Önceki Mesaj 18:51 ----------
Ben karsi tarafa neden güvenim? Benim kuralim bu begenmeyen kendi bilir. Kapida ödeme yontemine benziyo iste. önce mali görürüm sonra oderim bu kadar basit.
Sanirim sen hic dolandirilmadin. Sen bi 10.000 tl parayla en az bi dolandirsinlar bak bakalim sen daha ödeme yapiyormusun eline bisey geçmeden.
Aynen dolandırmadım dolandırılmadım kiminle iş yapacağımı bildiğim için sanırım.fakat sizin dolandırmayacağınızın garantisi var mı ? Üyeliğiniz belki çalındı şuan sizin üzerinizden nickiniz ile dolandırıcılık yapılacak ve btc takip edilemediğinden olan btc gönderene olacakçok problem yaşıyorsanız btcyürk paribu gibi yerlerden alırsınız 3 kuruş kar edeceğiz diye 100 kuruş kaybetmezsiniz
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.