Paypal Türkiye Bilgilendirmesi

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
RPM Network (Maker Studios) ile partnerim, ödemelerimi nasıl alacağım bundan sonra?

Paypalın da yaptığı iş değil,1 hafta önceden mi haber verilir bu.

Millet partner ödemesi de alsa, site üzerinden satış da yapsa bu işlerin döngüsü en azından 1 ay, bari 1 ay zaman ver herkes ona pozisyonunu düzeltsin.

ya halen bazi kafasi toprakta olanlar vergi den bahsediyor , burda ofisi calisani olan bi firmanin , vergi vermemesi gibi bi olay olabilir mi ? sizin kafaniza hic mi kan pompalanmiyor ? ne bicim bi insansiniz ?

ya halen bazi kafasi toprakta olanlar vergi den bahsediyor , burda ofisi calisani olan bi firmanin , vergi vermemesi gibi bi olay olabilir mi ? sizin kafaniza hic mi kan pompalanmiyor ? ne bicim bi insansiniz ?

Hocam önce ne dediğinize dikkat edin daha sonra yazın vergi değilde nedir açıklar mısınız ?

alinti yapamiyorum , [MENTION=24912]tahir055[/MENTION] yazdigim yoruma(POST) baktim , yine sana yaziyorum neye dikkat etmem gerekiyor , yabanci dil ozentisi insan?

@tahir055

neyi açıklayacak,şirketin vergi vermediğini söyleyen sizsiniz.Siz açıklayında biz öğrenelim.

[MENTION=43570]DMer[/MENTION] ne desem boş o yüzden bir şey demiyorum sonu zaten ban olacak.

Son düzenleme:
gün geçmesinki yeni bir olay duymayalım inanılmaz süpriz oldu

BDDK (Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu) acaba bu işin arkasında kimler var? :D Yani kimler önü daha da açılsın diye bazılarının önünü kesiyor? Şu sorulara yanıt ararken akla gelen tek şık var dimi? Başka bir şey gelmiyorsa aklına, emin ol evet bu işlerin arkasında o var.

Cevap Burada!

http://bkm.com.tr/urunler-ve-hizmetler/troy/

Son düzenleme:
Okuyorum okuyorum eğitimsizlik gerçekten kötü diyorum. Paypal ne vergisi verecek adam paypal vergi vermiyor demiş. Paypal en fazla 1000 tl para kazanıyorsan bunun %3 ünü komisyon olarak alıyor. Buda 30 TL ye denk geliyor.

Bunun %18 ve %25 gelir vergisini zaten türkiyeye ödüyor.

Aslın olan o 1000 tl yi kazanan akıllı sen devlete vergini vermiyorsun. işte bu devlet sana kalan 970 TL nin peşinde.

Bunu anlayamayacak kadar da matematik düşmanı olmanız çok kötü.

Devlet diyorki şuan madem ben takip edemiyorum o zaman kimse paypal üzerinden para kazanamasın. Paypal müşteri politikası gereği kimsenin bilgisini devlete vermek zorunda değil. Özellikle bunu diyor. Ben yaptığım işlemin %3ünü sana gösterir ve vergimi veririm ama benden sen kim ne kadar para almış bunların bilgisini istiyorsun.

ben dünyanın hiç biryerinde bu bilgileri paylaşmam. Takip etmek devletin görevidir ben paypal olarak müşterilerimi ifşa etmem diyor.

Ama gel hala seni ivik ivik arayan devleti, bir yakalasa ananı ağlatacak olan devleti gel burada "PÖYPÖLDÖ VÖRGÖ VÖRMÖÖÖYÖR YÖÖÖÖ" diye mantıksız bir sebeple savun.
Sen o adam 1000 lira kazanınca o parayı bankaya çekince maliyenin haberi olmuyor mu sanıyorsun. Sürekli aynı yerden belli miktar gelince banka maliyeye bildirir.
+ Paypal in maslakda ofisi var ofis açan şirket Türkiye deki kuralları kabul ederek açabilir.

Bu olayın bunlarla ilgisi yok başka hesap var yakında çıkar kokusu.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yurtdısı paypal hesabı acmak icin basvuru yaparken kimlik bilgilerini istiyor. o ulkede ikamet etmek zorundasınız. bu isleri yapan aracı var mıdır orasını bilemem.

troy-blog.jpg

TÜRKİYENİN ÖDEME YÖNTEMİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Türkiye kendi ödeme yöntemini hayata geçiriyor. Kredi ve banka kartlarının sağ alt köşesinde yer alan ve ödeme yöntemi markasını taşıyan bölümde artık bir Türk markası da yer alacak.

Kartınız ile alışveriş yapmak ya da ATMden para çekmek istediğinizde kartınızın sağ alt köşesinde yer alan marka, bu işlemleri yapmanızı sağlar ve bu markanın arkasında büyük bir teknolojik altyapı vardır.

Teknoloji ve güvenlikte dünya standartlarını yakalamış Türkiyeye özel bu platform adını Türkiyenin Ödeme Yönteminden aldı ve Türkiye: tr, Ödeme: o, Yöntemi: y, harflerinden oluşan kısaltmayla Troy oldu.

ARKASINDA TÜRKİYE VAR!

Bilgi birikimi, gelişmiş teknolojisi, inovatif yaklaşımı ve güvenli altyapısı ile Türkiyedeki bankaların katılımıyla oluşan Türkiye Ödeme Sistemleri sektörü güçlerini birleştirdi, Türkiyenin ilk ve tek ulusal ödeme yöntemini geliştirdi. Amacımız, ödeme yaparken ya da ödeme alırken işlemler yine güvenli, hızlı ve sorunsuz şekilde gerçekleşsin, üstelik Türkiyeye özel olsun, Türkiye kazansın.

1 Nisan 2016 itibarıyla Türkiyedeki tüm POS, ATM ve e-ticaret siteleri Troy logolu kartlarla işlem yapmaya hazır. Siz de çok yakında cüzdanlarda Troy logolu kartları görmeye hazır olun.

Troy | Bankalararası Kart Merkezi

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri