Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ya halen bazi kafasi toprakta olanlar vergi den bahsediyor , burda ofisi calisani olan bi firmanin , vergi vermemesi gibi bi olay olabilir mi ? sizin kafaniza hic mi kan pompalanmiyor ? ne bicim bi insansiniz ?
@tahir055 neye dikkat edicekmisim?
Sen o adam 1000 lira kazanınca o parayı bankaya çekince maliyenin haberi olmuyor mu sanıyorsun. Sürekli aynı yerden belli miktar gelince banka maliyeye bildirir.Okuyorum okuyorum eğitimsizlik gerçekten kötü diyorum. Paypal ne vergisi verecek adam paypal vergi vermiyor demiş. Paypal en fazla 1000 tl para kazanıyorsan bunun %3 ünü komisyon olarak alıyor. Buda 30 TL ye denk geliyor.
Bunun %18 ve %25 gelir vergisini zaten türkiyeye ödüyor.
Aslın olan o 1000 tl yi kazanan akıllı sen devlete vergini vermiyorsun. işte bu devlet sana kalan 970 TL nin peşinde.
Bunu anlayamayacak kadar da matematik düşmanı olmanız çok kötü.
Devlet diyorki şuan madem ben takip edemiyorum o zaman kimse paypal üzerinden para kazanamasın. Paypal müşteri politikası gereği kimsenin bilgisini devlete vermek zorunda değil. Özellikle bunu diyor. Ben yaptığım işlemin %3ünü sana gösterir ve vergimi veririm ama benden sen kim ne kadar para almış bunların bilgisini istiyorsun.
ben dünyanın hiç biryerinde bu bilgileri paylaşmam. Takip etmek devletin görevidir ben paypal olarak müşterilerimi ifşa etmem diyor.
Ama gel hala seni ivik ivik arayan devleti, bir yakalasa ananı ağlatacak olan devleti gel burada "PÖYPÖLDÖ VÖRGÖ VÖRMÖÖÖYÖR YÖÖÖÖ" diye mantıksız bir sebeple savun.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.