Paypal Türkiye Bilgilendirmesi

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
aynen daha yeni girdim gördüm para alamayacakmıyız, veya parayı harcıyamıyacakmıyız..

passolig gibi buna da el atar türkiye merak etmeyin. :D Sıcak para akışı birilerinin iştahını kabartmış olmalı. ;)

Yok arkadaş çıldırıcam artık, bu ülke iyice piyese döndü.

Payoner hiç güvenli değil, USA Adsense ödeme alanların payoner hesapları incelemeye alınmıştı

Şuanda en sağlam yöntem webmoney bence, tüm partnerler webmoneye geçsin

7 gün süre verilmesi çok saçma paypal da fırsattan istifade edip içerde daha fazla para nasıl tutarımın hesabını yapmış.

Türkiye’de ödeme faaliyetlerinde bulunmak için yaptığımız lisans başvurusunun BDDK tarafından reddi nedeniyle faaliyetlerimizi durdurmaktan başka bir seçeneğimiz bulunmamaktadır.

Gelecekte Türkiye'deki müşterilerimize yeniden hizmet verebilmek için gerekli izinlerin alınması yönündeki çalışmalarımız devam edecektir.

Bddk ile anlaşamamışlar. Büyük ihtimalle vergidir. Vergileri fazla gördüler. Ama Alternatif çıkacaktır hemen.

Bunu düşünen sığırı kutlamak lazım, paypaldan 3 kuruş vergi almak için türkiyede e-ticaret sitelerini belki yüzde 75 inde kullanılan bir yöntemi yasaklıyorsun, ticaret hacminin ordan alacağın verginin içine ediyorsun ama bu ülkenin artık mantıklı düşünülecek bir tarafı da kalmadı.Benim sıkıntım yok fransada da almanyada da banka hesabı-paypal var ama çok büyük mağduriyetler oluşacak öyle böyle bir olay değil bu.

ne vergi ne başka bişey ya çokağar rüşvet istediler..
yada aşırı dolandırıcılıktan

Arkadaşlar napalım, partnerdeki kanalları çıkartalım mı içerde de bir sürü para var

Paypalın Türkiyeden geri çekilmesinin nedeni belli oldu.

Paypal yerine Bankalar Arası kart Merkezi BKM, hizmete başlayacak

yani olayın özeti şu;
Devletimizin yetkililleri, paypalın aldığı komisyondan rahatsız oldular, Elin gavuru yiyeceğine biz yiyelim demek istemişlerdir :)

Troy | Bankalararası Kart Merkezi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri