Paypal Türkiye Bilgilendirmesi

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
Paypal'ı aradım adamlarda bu işin peşini bırakmayacağız diyor ayrıca partner firması size para göndereceği zaman hata ile karşılacaktır diyor. Umarım bu sıkıntı çözülür ama bizler bunun için nerelere tepki verilmesi gerekiyorsa oralarıda aramamız ve bunu dile getirmemiz lazım.

O adamlar sallıyor bence en kötü paypal eski haline döner.. Paypal Trde değilkende para hesaba çekilebiliyordu diye hatırlıyorum

O adamlar sallıyor bence en kötü paypal eski haline döner.. Paypal Trde değilkende para hesaba çekilebiliyordu diye hatırlıyorum

eskiden olabiliyorsa da artık olmayacak...adamlar yazmış 6sından sonra hesapta gönderme - alma işlemi yapılamayacak diye.

eskiden olabiliyorsa da artık olmayacak...adamlar yazmış 6sından sonra hesapta gönderme - alma işlemi yapılamayacak diye.

Hocam ben gönderme almadan bahsetmiyorum adamlar bunların olmayacağını söylemiş zaten.. Bu olay Türk hesaplarıyla ilgli ama içerideki bakiyenin bankaya çekilememesi gibi bir durum yok.. Eskiye döner demekle bunu kastettim..

Hocam ben gönderme almadan bahsetmiyorum adamlar bunların olmayacağını söylemiş zaten.. Bu olay Türk hesaplarıyla ilgli ama içerideki bakiyenin bankaya çekilememesi gibi bir durum yok.. Eskiye döner demekle bunu kastettim..

Aslında kısmen aynı şeyden bahsediyoruz, içerdeki mevcut parayı çekebiliyorsunuz ama birdahaki ay quiz diyelim para yatırmak istediği zaman o para quiz e geri dönecek diyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aslında kısmen aynı şeyden bahsediyoruz, içerdeki mevcut parayı çekebiliyorsunuz ama birdahaki ay quiz diyelim para yatırmak istediği zaman o para quiz e geri dönecek diyor.

Ben böyle düşünmüyorum hocam.. Yurtdışı hesaptan para gelecektir.. Türkiye içerisindeki hessaptan para gelmeyecektir sorun Tr hesaplarının para gönderip almasında orada sıkıntı yaşamışlar anladığım kadarıyla..

Bazı PARTNERLER birtek paypalla çalışıyor Bir çok kişi kanallarını bu partnerlere bağladı
Şimdi bu partnerler kazançımızı paypala yollayabilecek mi? ÖNEMLİ OLAN BU
PARTNERLER EĞER TÜRKİYEDEKİ PAYPAL ÜYELERİNE KAZANÇLARINI YOLLAMAZSA O KÖTÜ OLUR
Yolladıklarında zaten bir şekilde paypaldaki kazançlarınızı bir şekilde çekeriz Webmoney gibi diye düşünüyorum

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocam partnerinizde alternatif odeme secenegini gorusuyormusunuz? Nasil bir cozum yoku olur sizce?

Bazı PARTNERLER birtek paypalla çalışıyor Bir çok kişi kanallarını bu partnerlere bağladı
PARTNERLER EĞER TÜRKİYEDEKİ PAYPAL ÜYELERİNE KAZANÇLARINI YOLLAMAZSA O KÖTÜ OLUR
Yolladıklarında zaten bir şekilde paypaldaki kazançlarınızı bir şekilde çekeriz Webmoney gibi diye düşünüyorum

Partnerler gönderdiklerinde hata ile karşılacaklar. Bunu direk Paypalı aradığımda öyle dediler

hocam açıklamayı okumadınız mı para giriş çıkışı olmayacak yani yollayamayacak partnerler

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocam partnerinizde alternatif odeme secenegini gorusuyormusunuz? Nasil bir cozum yoku olur sizce?

farklı alternatifler var akıllarında.panelimiz bentpixel den kiralık olduğu için orayla görüşülecek...alternatif eklenir ama panele yöntem eklemek gerekir.bir kaç güne belli olur..

Türkiye içinde para giriş çıkış olmayacak diye düşünüyorum Yani yabancı bir ülkedeki partner bize kazançımızı yollayabilecek

Bu arayıp görüşülmesi gerekilen bir konu eğer yurtdışından ödeme alınabilecekse partner kullananlar için sorun yok demektir.

Kredi kartından da çekim yapılmayacakmış beyler hayırlı olsun. Yani ben özgün videoma 0,6 usd verip 100 like almak istedim diyelim, bunu artık yapamıyoruz... Geçmiş olsun

farklı alternatifler var akıllarında.panelimiz bentpixel den kiralık olduğu için orayla görüşülecek...alternatif eklenir ama panele yöntem eklemek gerekir.bir kaç güne belli olur..

Teşekkür ederiz Hocam. Anladığım kadarıyla Bentpixels de Paneline Paypal dışında diğer ödeme seçeneklerini eklemesi gerekicek ki bizlerin panelinde de görülsün. BentPixels in olsun alt hubları Vultra nın ve diğerlerinin olsun Türkiye den çok kanalları var. Bende panellerinde bir güncelleme bekliyorum.

yurt içi yurt dışı farksız. Hiç bir yerden para gelmeyecek. Bunun düşünmeyle alakası yok. Adamlar açık ve net yazmış.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri