Merhaba abiler ve arkadaşlar . Yaşım 17 ve paypalda hesap açmak istiyorum . Lakin sınır 18 miş . Yanlış bilgi versem sorun olur mu ? Sadece yılı yani .
Teşekkürler
Teşekkürler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba abiler ve arkadaşlar . Yaşım 17 ve paypalda hesap açmak istiyorum . Lakin sınır 18 miş . Yanlış bilgi versem sorun olur mu ? Sadece yılı yani .
Teşekkürler
Sonradan problem çıkıp kimlik doğrulaman istenirse 17 yaşında açtığın için hesabın bloke olur.
Yani ne yapmalıyım ?
Kendi adına açma 18 yaşını geçince kendine aç tavsiyem.Tandığımın bu sebepten kimlik doğrulaması istendi.Hesabı 18 yaşından küçük açtığı için kapatılmıştı.
para transferi yapamassın haberin olsun kart onayı lazım şimdiden bilmiş ol
babanın adına aç
yeterli
Hocam 15 yaşındayım tam 4 aydır pp kullanıyorum para alıp gönderiyorm sadece pp'ye yükleme yapamıyorum onuda komisyonla bi arkadaşla hallediyorum sorun yok.
bancore gibi sanal kart ile onay yapabilirsiniz.
Hesap yaşını nasıl yaptınız ?
23 yaptım ininal kartla pp'ye yükleme de yapabiliyormuş artık yaş felan sorun değil arkadaşlar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.