PayPala kanal bağlamayın

paypal resmen kendi ayağına sıkmıştır. organize bir şekilde paypali bırakalım arkadaşlar. gün organize olma günüdür. bütün paramızı çekip başka alternatiflere yönelelim. bunlar kendini ne sanıyorlar? hadlerini bilsinler.

Paypal'ı bu olaylardan sonra bıraktım. Dün webmoney'e kayıt oldum destek ekibi mükemmel sistem de şahane tavsiye ederim arkadaşlar.

Arkadaşlar paypalda olan kanallarımın daha ödemesi yapılmayan kanallarım ben ayın 13ünde mi ne webmoney yaptım şimdi paypala gelicekmiş ödemeler ben ödemeleri de webmoneye istiyorum ama.Quize nasıl bir mail atayım yardımcı olur musunuz?

Benim kanallar mn de ben ne yapıcam :D Bazıları sadece Quiz de problem var diyorlar mn için sıkıntısı varmı ki.

sorun bence quiz mn olayı değil ha sorunu başlataan belayı açan quiz ama genel olarak paypal para transferlerini bile sıkıntı oluyor arkadaşların yazdığına göre , kanal almak için satıcıya gönderdiğiniz 1 2 tl lerin bile hesabını soracaklar bu gidişle

Tekrar soruyorum... xx kadar quiz olmayan partner kanalım var.. hepside paypal..

o kadar kanalı tek tek nasıl bankaya geçireyim?

Tekrar soruyorum... xx kadar quiz olmayan partner kanalım var.. hepside paypal..

o kadar kanalı tek tek nasıl bankaya geçireyim?

Valla benimde mn ve freedom var çok önemli kanallar değil ama 100 200 dolar getiriyorlar bende napcaz bilmiyorum.

paypalın yaptığı ş......lik ama sanıldığı kadar paypal bizden kayıp yaşamaz 10bin de 1 zarar bile sağlamaz yani

paypalın bu yaptıklarını gördükçe hayret ediyorum . koskoca firma nelerle uğraşıyor .

Valla benimde mn ve freedom var çok önemli kanallar değil ama 100 200 dolar getiriyorlar bende napcaz bilmiyorum.

quiz gibi tek dashboard olsa tamam yani.. ve 2 paypal şeklinde yarı yarıya bölünmüş şekilde çalışıyorum..

şöylede bir şey var mn ve diğerlerinin banka limitleri vardı. kanal kapanmasın parayı alalım diye uğraşıyoruz. her kanal banka limitini geçebilcek mi acaba?

mn ve diğerlerinde webmoney yok olsa hiç üşenmem tek tek geçeerim..

bekleyip göreceğiz.. bi çözüm bulursan haber ver :)

arkadaşlar eğer bilen varsa quizde kanalları ( eski kanalları ) nasıl birşetirip aynı dasb. alacağız anlatabilir mi ?
yeni bağladıklarım aynı dasb. ekliler. ama eskiler ayrı ayrı
resimli olarak biri anlatabilirse çok iyi olur.

quiz gibi tek dashboard olsa tamam yani.. ve 2 paypal şeklinde yarı yarıya bölünmüş şekilde çalışıyorum..

şöylede bir şey var mn ve diğerlerinin banka limitleri vardı. kanal kapanmasın parayı alalım diye uğraşıyoruz. her kanal banka limitini geçebilcek mi acaba?

mn ve diğerlerinde webmoney yok olsa hiç üşenmem tek tek geçeerim..

bekleyip göreceğiz.. bi çözüm bulursan haber ver :)

olur kardeşim paslaşırız aynen öyle limitleri geçemiyoruz 1 ek olarakda kapanınca zaten ödemiyorlar :)

1 hafta önce söylemiştim bende arkadaşlar.Kapattılar bu şekilde benimkinide.kanal linklerini ve size ait oldugunu ispatlamanızı istiyorlar aksi takdirde 4 gün içinde kapatıyorlar.içindeki parada 180 gün sonra çekilebiliyor.İyi düşünün paypaldaki paranızı hemen çekip alternatiflere geçin.

180 gün beklemene gerek yok aynı isimle bilgişerle bir hesap aç ve açtığın hesaba para at sonra onu bankaya çek o hesabında sınırlanacak. Bu şekilde hesapların 1 aylığına kapanacak ve 1 ay sonra paranı hesabına çekebilirsin tabi hesaplar bidaha kullanılamaz

Partnerlerin ilgisizliği ve anlamamalari yüzünden kapanan kanallarİmin ödeme yöntemlerini degisemediler bir türlü. Yani o ödemeler paypala gelecek ve sonuç ne olacak bilmiyorum. Quize ile life çok farklı zamanlarda gönderdiği için de sınırlama gelirse lifetan gelecek olan parayı cekemicem bile. Durum kötü herkes için partnerleriN de kasten işi zorlaştırdığını düşünüyorum artık. Paypala zaten laf yok özellikle türkiye kolu tam bir sahtekar çıktı. Ne diyelim inşallah bu paypala illetinden kurtulur en kısa zamanda.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri