Paypala yeni mail ekleme

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
F

fth

Guest
Arkadaşlar daha önceden duyduğum üzere 7 adet daha mail ekleyebiliyoruz. Ben bir adet daha mail ekledim. Sormak istediğim yeni eklediğim maili varsayılan mail yapmadan kullanabiliyor muyuz? Yani ben bu maile yatan parayı varsayın mail diğer mail olsa bile aynı şekilde panelimde görebiliyormuyum? Bununla ilgili bir yazı bulamadım o yüzden konu açtım.

Kobuyla alakasi olmayabilir ama bundaki amac ne yani tek paypala farkli mailler baglamanin ne gibi yarari olur?

mobildeyim. yazim hatasi olabilir.

Varsayilan yapmana gerek yok. Para geldiginde ekledigin maile para geldi diye uyari gelir varsayilana gelmez ve hepsisinin paneli bir varsayilan olan zaten. Sonradan eklediklerine girdiginde farkli bi panele yolendirmiyor yani.

varsayılana gerek yok direk o maili yazdıgın zaman para gelir ona + ek olarak o maille ve aynı şifrenle giriş de yapabilirsin.

Eyvallah arkadaşlar çok saolun.

Kobuyla alakasi olmayabilir ama bundaki amac ne yani tek paypala farkli mailler baglamanin ne gibi yarari olur?

mobildeyim. yazim hatasi olabilir.

Dostum bir partnerde 10 larca kanala aynı paypal maili kullanmak yerine yeni bir mail kullanmak istiyorum. :)

Eyvallah arkadaşlar çok saolun.

Dostum bir partnerde 10 larca kanala aynı paypal maili kullanmak yerine yeni bir mail kullanmak istiyorum. :)

Sağlıklı olan da o bence herkes öyle yapmalı ilerde bir kontrol felan yaparlarsa tüm kanalların gümleme ihtimalini en aza indirmiş oluyoruz.

senin hesabın ticari değilse partner firması para gönderirken alıcı isim soy isim görüyor. farklı epostaların aynı kişiye ait olduğunu anlaması zor değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri