Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hala paypaldan uzak durmanız gerektiğini anlamadıysanız diyecek bir şey bulamıyorum
paypalı ara hocam yardımcı olurlar 444 77 01 ancak 17:30 sondu hocamben geç gördüm konuyu
Hala paypaldan uzak durmanız gerektiğini anlamadıysanız diyecek bir şey bulamıyorum
Paypal dünyanın her yerinde güvenle kullanılan sanal banka hizmeti veren bir kurum değilmidir ? Neden uzak durmalıyız
kardeş ilk cümlendeki "güvenle" kelimesi hariç çoğu doğru.
koyduğu asılsız blokeler ,üstüne yattığı paraların haddi hesabı yok.forumda cok fazla konu var bi araştırın isterseniz.
yeni üye olmana rağmen forumdaki çoğu konuyu bilmen ilginç değil mi dostum ?
kardeş ilk cümlendeki "güvenle" kelimesi hariç çoğu doğru.
koyduğu asılsız blokeler ,üstüne yattığı paraların haddi hesabı yok.forumda cok fazla konu var bi araştırın isterseniz.
Hayatı Forum ve kuralları olarak nitelendirmen yanlış . Biraz sosyalleşmen iyi gelebilir. Ben forum ve burada yazılanlardan bahsetmedim. dünyanın her yerinde güvenle ibaresi koydum ki doğru. Dünyanın her yerinde güven ile kullanılan bir sanal bankadır. Buradaki konularıda elbette ki takip ediyorum. Anlamsız blokeler koyuyor diyoruz tamam ama sizlere bizlere göre anlamsız. sonuçta Paypal bir dünya devi. Quiz de büyük bir şirket. Onların arasında ne gibi polemikler yaşanıyor bunları biz bilemeyiz. Mağdur oluyoruz elbette fakat tam içeriği hakkında bilgi sahibi değilkende koskoca Paypal gibi bir dünya devini karalaman hiç yakışmıyor. Bu benim fikrimdir. Herkesin kendi fikri ve görüşü vardır saygı duyarım.
Yalnız Kimin parasının üstüne yatmadı ki diyorsunuz. bunu bilmeden konuştuğunuzu varsayıyorum ve konunun kapanması adına bir şey demiyorum. İftira gerçekten hoş bir şey değildir. lütfen bunları düşünerek konuşalım
Bloke ile paraya el koymak aynı şey değil. Bloke konulan tüm paralar geri iade edildi ve quiz tarafından diğer ödeme seçenekleri ile ödendi. Ben bu konuda göremedim. Paramı aldılar el koydular geri alamadım paramı diyen bir kişi. Gerçekten bunu senden başka iddia eden varsa bu konunun altına kanıtı ile birlikte bekliyorum. Yoksa ki yokolduğuna eminğim. daha da uzatmanın anlamı yok. İftiradan uzak durmanızı rica edeceğim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.