Paypal'daki paranızı bankanıza,hattınıza,kartınıza,elinize veriyoruz

• Kullanıcı ewin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=14445]ewin[/MENTION] hocam paypalın blokesinden daha çok büyük bi tehlike var.
Adam sana paypaldan para atıyo 1 ay sonra geri çekiyo :)

arkadaşım hiç girme bu işlere 2 3 kuruş kar yapıcam diye blokeyi yersin paypal belge ister uğraştığınla kalırsın birde parayı alışveriş gibi gönderen tipler var senden parayı aldıktan sonra dispute açıyor gönderdiği para senin hesabından düşüyor hesabında para olmasa bile eksi bakiyeye düşer paypal hesabın paypal süre tanır eksi bakiyeyi sıfırlamazsan dava açar bilgine.yıllardır online kazanç ıvır zıvır uğraştığımdan ödeme işlemcileri hakkında geniş bilgiye sahibim

Başıma gelen talihsiz olaylardan sonra paypal para bozumu iptal edilmiştir. Konu kilitlenebilir

dışardan ne güzel görünüyor değil mi:) al gülüm ver gülüm alacaysın parayı vereceysin parayi %10 temiz kar:) ama o iş öyle kolay değil:) -5 derecede 2 bin tl bakiyeli hesabıma bloke geldiğnde şelale misali terledim o geceden sonra biraktim bozum içini:) ayrıca bir mesajınızda

"bu para 15 gün boyunca paypalımızdan banka hesabımıza geçme süresi başlatılıyor. Yani Aslında siz 15 gün beklemek yerine sadece küçük bir meblağ para vererek bu 15 günü ortadan kaldırıyorsunuz. "
diyorsunuz da paypal 15 günde para göndermez bu gece çekim talebi oluşturursan yarın onaylanır eskiden 2 gün sonra yatardı da şimdi onaydan ertesi gün yatıyor. eskiden bugünki çekim talebi cuma hesapta olurdu şimdi ise perşembe hesapta olur para.( uzun aradan sonra ilk defa gecen hafta çekim yaptığımda 2 günde yattı para çok şaşırmıştım)

Ya dispute yada bloke nolacak baska

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skype'den eklediğim bir kişi 300 TL'yi çevirmemi istedi önce parayı attı daha sonrasında 300 TL'yi nasıl olduysa hesabına geri çekti Paypal'ı aradığımda da herşey daha da kötü gitti bir de üstüne üstlük hesabımı ben aradıktan hemen sonra bloke ettiler. Konu kilitlenebilir tartışma çıkmasın özel soruları olan arkadaşlar özel mesajla sorularını sorabilirler.

Skype'den eklediğim bir kişi 300 TL'yi çevirmemi istedi önce parayı attı daha sonrasında 300 TL'yi nasıl olduysa hesabına geri çekti Paypal'ı aradığımda da herşey daha da kötü gitti bir de üstüne üstlük hesabımı ben aradıktan hemen sonra bloke ettiler. Konu kilitlenebilir tartışma çıkmasın özel soruları olan arkadaşlar özel mesajla sorularını sorabilirler.
Paypali arayip ben bozum mu yaptim dediniz cidden:))

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri