adsense banlarından sonra bir de bugün paypaldan ban yedik
yaklaşık 1 hafta önce biri bana bir kısmı kredi kartından 3000 tl yolladı
bende toplamda 4300 tlyi bozması için baska birine yolladım
bundan sınra hesabım incelemeye gitti
ben de telefondan aradım
ilk önce adres kanıtı için fatura istediler, gönderdim
faturayı gönderdikten 1 gün sonra da "bana 3 bin tl gönderen kişinin telefondan onayını" istediler. ben de arkadası aradım o da sağolsun aradı onay verdi... sinirlerim artık gerilmeye baslamıstı
bu da yetmemiş adamlar için sonraki gün kimlik kopyamı istediler. onu da gönderdim.
(heralde artık tamamdır dedim hesabımı açarlar diye bir tek canımı istemedikleri kalmıstı
)
2 gün öyle beklettiler ve bugün aradılar beni
benimle konusan adam çok lağbali idi benim de artık sabır taşım çatlamıstı
aramızda gecen konusma söyleydi özet olarak :
p
aypal
b: ben
p: osman bey size kim neden para gönderdi?
b: bir arkadasımın bana borcu vardı o gönderdi
p: arkaadsınızın size niçin borcu vardı?
b: para borcu vardı bir süre önce banka aracılığıyla para göndermiştim ona o da bana paypaldan gönderdi
p: ama bir kısmını kredi kartıyla göndermiş
b: orası beni ilgilendirmez işterse güvencinle bana yollasın ben aldığım paraya bakarım. parayı bana gönderenin bir şikayeti var mı?
p: şikayeti yok ama parayı size neden gönderdiği bizi ilgilendirir.
osman bey ne iş yapıyorsunuz siz böyle hesabınızın son 3-4 ayını kontrol ettim. paralar havada uçuşuyor. bize ne iş yaptığınızı sölemezseniz hesabınızı bloke edeceğiz.
b: kardeşim hakkımda en ufak bir şikayet var mı? benim yaptığım işte alan memnundur veren memnundur.
p: osman bey siz ne ayaksınız böyle yaptığınız işi söyleyin yoksa elimden baska care gelmeyecek
ben: pzevenklik yapıyorum kardeşim, alan razı veren razı siz niye rıhatsızsınız böyle. zaten her ödememde yüzlerce lira komisyon kesiyorsunuz bir de benden hesap soruyorsunuz. ayıp.
p: dıt dıt dıt
işte böyle beyler
yaklaşık 1 hafta önce biri bana bir kısmı kredi kartından 3000 tl yolladı
bende toplamda 4300 tlyi bozması için baska birine yolladım
bundan sınra hesabım incelemeye gitti
ben de telefondan aradım
ilk önce adres kanıtı için fatura istediler, gönderdim
faturayı gönderdikten 1 gün sonra da "bana 3 bin tl gönderen kişinin telefondan onayını" istediler. ben de arkadası aradım o da sağolsun aradı onay verdi... sinirlerim artık gerilmeye baslamıstı
bu da yetmemiş adamlar için sonraki gün kimlik kopyamı istediler. onu da gönderdim.
(heralde artık tamamdır dedim hesabımı açarlar diye bir tek canımı istemedikleri kalmıstı
2 gün öyle beklettiler ve bugün aradılar beni
benimle konusan adam çok lağbali idi benim de artık sabır taşım çatlamıstı
aramızda gecen konusma söyleydi özet olarak :
p
b: ben
p: osman bey size kim neden para gönderdi?
b: bir arkadasımın bana borcu vardı o gönderdi
p: arkaadsınızın size niçin borcu vardı?
b: para borcu vardı bir süre önce banka aracılığıyla para göndermiştim ona o da bana paypaldan gönderdi
p: ama bir kısmını kredi kartıyla göndermiş
b: orası beni ilgilendirmez işterse güvencinle bana yollasın ben aldığım paraya bakarım. parayı bana gönderenin bir şikayeti var mı?
p: şikayeti yok ama parayı size neden gönderdiği bizi ilgilendirir.
osman bey ne iş yapıyorsunuz siz böyle hesabınızın son 3-4 ayını kontrol ettim. paralar havada uçuşuyor. bize ne iş yaptığınızı sölemezseniz hesabınızı bloke edeceğiz.
b: kardeşim hakkımda en ufak bir şikayet var mı? benim yaptığım işte alan memnundur veren memnundur.
p: osman bey siz ne ayaksınız böyle yaptığınız işi söyleyin yoksa elimden baska care gelmeyecek
ben: pzevenklik yapıyorum kardeşim, alan razı veren razı siz niye rıhatsızsınız böyle. zaten her ödememde yüzlerce lira komisyon kesiyorsunuz bir de benden hesap soruyorsunuz. ayıp.
p: dıt dıt dıt
işte böyle beyler
Son düzenleme: