paypaldan hesaba para yatırdım ama hesaba yansımadı

• Kullanıcı Sonk4qy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Sonk4qy

Kayıtlı Üye
paypaldan hesaba para yatırdım ama hesaba yansımadı, 2 ekimde yollandığı yazıyor paypalda, bayram falan araya girdi dedim bugün hesaba yansır ama yok hesaba yansımadı 800 tl yatacak ama bir türlü hesaba gelmedi arkadaşlar düzenli olarak çektiğim banka hesabına yansımadı ne yapmam gerek.
ziraat bankası

Yarın sabah geçer hesaba benimde yansımadı 2 ekimde verdiğim çekim,zaten normalde yarın yatması gerekiyor bugün değil

paypal'da zaten, yanılmıyorsam, 3 ile 7 iş günü içinde hesabınıza yansır diye bi' ibare vardı

paypalda salı veya cuma günü yatıyordu sanırım salı bayram olduğu için cuma yatabilir

Hocam bugun paypalla 2 Ekim dekı cekımlerle alakalı görüştüm ...

Araya bayram tatili girdigi için o gunu yanı 2 Ekimi talep ettıgın ilk gun gıbı düşünün ... DEDİ ...

3 -7 iş günü arasında da ödeme yapabıldıgı ıcın paypal en gec haftaya CUMA hesabınızda görürsünüz dedi ...

Tabi o kadar uzatmıyorlar sağolsunlar 3 günde hallediyorlar işlemleri genelde ama Merak etme yatar ...

Yarın da yatabilir SÜRPRİZ olur ama en geç SALI ya hesabında olur diye düşünüyorum ...

Göynünü Ferah Tut ...

paypaldan hesaba para yatırdım ama hesaba yansımadı, 2 ekimde yollandığı yazıyor paypalda, bayram falan araya girdi dedim bugün hesaba yansır ama yok hesaba yansımadı 800 tl yatacak ama bir türlü hesaba gelmedi arkadaşlar düzenli olarak çektiğim banka hesabına yansımadı ne yapmam gerek.
ziraat bankası

benimki bugun saat 10 a dogru yattı 1 ine cekim talimatıydı banka garanti

ziraat bankası

Para hesaba yansımasa bile paypal adresinde gönderildi diye ibare çıkar.Merak etme hocam paraya birşey olmaz için rahat olsun.

Merak ediyorum bir kesintisi oluyor mu? Hesaba yatırmanın?

Hayır olmuyor.Ama kredi kartına çekersen 7 lira kesiyordu sanırım.

1 ekimde freedom kazancı yatırmıştı, 2 ekim akşamı saat 8de çekim talebi gönderdim, 3 ekimde paypalda tamamlandı yazdı, sonra araya bayram tatili girdi, dün sabah 9da hesabıma geçti para.. bence iletişime geçin tekrardan, onların söylediği tarihten çok çok önce geliyor çünkü para

1 ekimde freedom kazancı yatırmıştı, 2 ekim akşamı saat 8de çekim talebi gönderdim, 3 ekimde paypalda tamamlandı yazdı, sonra araya bayram tatili girdi, dün sabah 9da hesabıma geçti para.. bence iletişime geçin tekrardan, onların söylediği tarihten çok çok önce geliyor çünkü para

iletişime geçtim havuzda tutuyorlardır ded paypal , cumaya kadar yatar dedi

paypalla görüştüm aynı şekilde bende 2ekimde talimat vermiştim
ancak dolar bakiyem olduğu için dolar hesabına çekmem gerektiğini düşünüp o şekilde talimat vermiştim
paypal dolar bakiyede olsa para çekme talimatı verince tlye çevirip aktarıyormuş yani benim işlem iptal olacak sanırım o yüzden geçmedi hesabıma

sizinkide böyle bişey mi bilmiyorum ama normal şartlar altında cuma gününe kadar hesabınıza geçer dediler.

paypalla görüştüm aynı şekilde bende 2ekimde talimat vermiştim
ancak dolar bakiyem olduğu için dolar hesabına çekmem gerektiğini düşünüp o şekilde talimat vermiştim
paypal dolar bakiyede olsa para çekme talimatı verince tlye çevirip aktarıyormuş yani benim işlem iptal olacak sanırım o yüzden geçmedi hesabıma

sizinkide böyle bişey mi bilmiyorum ama normal şartlar altında cuma gününe kadar hesabınıza geçer dediler.

hocam bende 2 ekimde para talebinde buludum. tl çevirip. para anca geldi.

bende 2 ekimde başvurdum az önce geçmiş hesabıma. (Enpara)

bankaların yaptığı saçmalık.
havuzda biriktirip bizim paralarımızı dönderiyorlar bankadan sorduruyoruz havuzda gözükmüyor yok diyorlar saçmalığında böylesi.

sağ olsun PayPal müşteri hizmetlerini aradığımda bana aynen böyle dedi.

Alakası yok parayı kullanan banka değil , paypal ...
Çünkü banka hesabıma paypal ne zaman yatırırsa parayı anlık dekont gleıyor , ve dekontta işlem bilgileri yazıyor ... PayPaL kendi havuzunda tutuo ödeme yapıyor , o yapar yapmaz da banka bize verıyor ödememızı , paypal dan gelen parayı kullanma gibi bir yetkılerı yada durumları yok bankaların ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri