Paypaldan Karta Para Çekme

yavuzacgz

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar konuyu doğru yeremi açtım emin değilim.
Partnerlerin paypala ödediği ücretleri paypaldan banka hesabına yada herhangi bir karta nasıl yollayabilirim?
Süreç nasıl işliyor?
Kesinti oluyor mu?
Yanıtlarsanız sevinirim.

Paypaldaki kesinti ödeme gelirken dolar cinsinden %5 kesiyor.banka hesabına çekme isteginde bulunduğun zaman 3-5 arası bi sürede yatıyor ve dolar kurunun 8-9 kuruş altına bozuyor hocam.

kullanma paypal direkt bankaya döviz hesabı aç. sonra başın ağrır bizim gibi...

Arkadaşlar konuyu doğru yeremi açtım emin değilim.
Partnerlerin paypala ödediği ücretleri paypaldan banka hesabına yada herhangi bir karta nasıl yollayabilirim?
Süreç nasıl işliyor?
Kesinti oluyor mu?
Yanıtlarsanız sevinirim.

arkadaşlarında söyledigi gibi önce gönderilen paradan % 5 kesilir,hesabına öyle eklenir para.sonra banka hesabına çekmek istersen ücretsiz,kredi kartına çekmek istersen 7,5tl para keser.ayrıca piyasadaki $ kuruna bakıp,o kurdan çekicek sanmayın.parayı çekmek istediginiz ekranda kaç lira hesabınıza yatacagı yazıyor zaten,piyasının altında olur $ kuru.

arkadaşlarında söyledigi gibi önce gönderilen paradan % 5 kesilir,hesabına öyle eklenir para.sonra banka hesabına çekmek istersen ücretsiz,kredi kartına çekmek istersen 7,5tl para keser.ayrıca piyasadaki $ kuruna bakıp,o kurdan çekicek sanmayın.parayı çekmek istediginiz ekranda kaç lira hesabınıza yatacagı yazıyor zaten,piyasının altında olur $ kuru.
Sizin tavsiyeniz döviz hesabı açıp minimum kesintide parayı almam mı hocam.

Paypaldaki kesinti ödeme gelirken dolar cinsinden %5 kesiyor.banka hesabına çekme isteginde bulunduğun zaman 3-5 arası bi sürede yatıyor ve dolar kurunun 8-9 kuruş altına bozuyor hocam.

konu dışı olacak ama ben dün dolar hesabıma para çektim tlye çevirdi böyle bişey yaşadınız mı daha önce ?

nasıl yanı dostum acıklarmısın bı zahmet
Hocam açıklaması partner kanalların konularında mevcut ama takıldığın bi yer olursa yapmaya çalıştığında yardımcı olurum. Uzun uzun anlatacak halim kalmadı inan hoşgör:)

Paypal'a kartını veya banka hesabını entegre ediyorsun. Bende enpara var, ücret kesilmeden 2 iş gününde yatıyor hesaba.

konu dışı olacak ama ben dün dolar hesabıma para çektim tlye çevirdi böyle bişey yaşadınız mı daha önce ?

para nerden geldi hocam?mesela paypal hesabındaki parayı çektiysen normal bu ama quiz,life filan ödemeyi direk $ hesabına yaptıysa bi sorun var bence.2-3 bankaya gidip özellikle sordum,$ hesabıma gelen parayı tlye çevirip mi kaydediyorsunuz diye hayır ama isterseniz öylede yaparız dediler.

para nerden geldi hocam?mesela paypal hesabındaki parayı çektiysen normal bu ama quiz,life filan ödemeyi direk $ hesabına yaptıysa bi sorun var bence.2-3 bankaya gidip özellikle sordum,$ hesabıma gelen parayı tlye çevirip mi kaydediyorsunuz diye hayır ama isterseniz öylede yaparız dediler.

para direkt quizden geldi bende dolar hesabıma aktardım dolar olarak girdim iyi hatırlıyorum sonra bir baktım ana sayfada tl olarak dönüştürüp göndermiş paypal yanlış gönderdiysek de 10 tl kesinti yapacakmış paypal çok berbat bir sistemi var

para direkt quizden geldi bende dolar hesabıma aktardım dolar olarak girdim iyi hatırlıyorum sonra bir baktım ana sayfada tl olarak dönüştürüp göndermiş paypal yanlış gönderdiysek de 10 tl kesinti yapacakmış paypal çok berbat bir sistemi var

soruyu anlamamışsın
parayı direk quiz banka hesabına mı ödedi
sen paypaldan mı çektin banka hesabına
anladığım kadarıyla paypaldan aktarmışsın hesabına, paypal tlye çevirip gönderir, dolar olarak göndermiyor.

soruyu anlamamışsın
parayı direk quiz banka hesabına mı ödedi
sen paypaldan mı çektin banka hesabına
anladığım kadarıyla paypaldan aktarmışsın hesabına, paypal tlye çevirip gönderir, dolar olarak göndermiyor.

evet paypaldan banka hesabıma çektim çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için..

paypal blokeleriyle uğrasmamak için direkt bankaya çekmekten yana seçim yapmak doğru olacak galiba :) paypalada güven yok

Karta çektiğinde 7,5TL para kesiyor Paypal, ama bazen tamamına yakına da hesaba yansıyabiliyor, bankaya göre 2 ile 5 gün arası karta yansıyor artı bakiye.

Sizin tavsiyeniz döviz hesabı açıp minimum kesintide parayı almam mı hocam.

ben bunu şöyle anladım yalnız,yanlış anlamış olabilirim :) bankada döviz hesabı açıp,partnere direk o döviz hesabına ödeme yapmasını söyleyin demek istedim.paypaldaki parayı $ hesabına çektiginizdede yine biyerde tlye çeviriyor diye duymuştum.

konu açılmışken banka hesabını ilk defa lifeye bağladım banka internet sayfama bi mesaj geldi kaçtır parayı yatırmıyorlar bankaya gidip bişeyler yapmam gerekiyormu? doviz hesabından bahseden vardı.

konu açılmışken banka hesabını ilk defa lifeye bağladım banka internet sayfama bi mesaj geldi kaçtır parayı yatırmıyorlar bankaya gidip bişeyler yapmam gerekiyormu? doviz hesabından bahseden vardı.

hesap tl hesabı ise quiz,life vb yerden gelen paranın yatmaması normal hocam.

ben bunu şöyle anladım yalnız,yanlış anlamış olabilirim :) bankada döviz hesabı açıp,partnere direk o döviz hesabına ödeme yapmasını söyleyin demek istedim.paypaldaki parayı $ hesabına çektiginizdede yine biyerde tlye çeviriyor diye duymuştum.

Hocam benim de life da bir kanalım var ve kanalı bağlarken tl hesabımı verdim. şimdi nasıl düzeltebilirim bu durumu. Öncelikle dolar hesabımı açmalıyım sanırım ama life da dashboard yok nasıl yeni hesabı bildiricem?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri