Paypaldan Telefon Geldi...(Dublin)

quiz partner... işin aksi tarafı sadece quizi sorgulamıyorlar forumdan bir arkadaşın gönderdigi 7.5 tl yi de soruyorlar ...

arkadaşlar Bu işi yapan arkadaşlar kesinlikle internet bankacılıgı kullanmalı ve ödemeleri aylık 200 dolar üstüne cıkmaya basladıgında ilk işi bir dolar hesabı açmak olmalı yada şuan tek sorunsuz gibi gözüken wepmoney

Yok artık daha neler onlarla telif hakkı ne alaka google bukadar karismiyor onlarin ne haddine

Sallayın milletin özgün kanallarından seçmeler

Sent from my iPhone using Tapatalk

sakın bilgini verme böyle birşeye hakları yok paran gelmişşse sana öderler quizle sorunları var isede quizle çözerler sana hesap sormaya hakları asla olamaz en fazla paranı bloke edip ödeme yollayan firmaya iade edebilirler

alan razı veren razı şikayet olmadıkça neyin sorgulaması bu. 7.5 nin neyinde şüpheli işlem olabilir. bence bir avukata danışın hocam. telefonla rahatsız etmeleri çok gereksiz ayrıca.

kesinlikle youtube işine başladılar.Bize az gibi geliyor ama bizden başka bu paraların içinde olan çok kişi yok.Dikkatli olmak lazım

Bu paypaldan valla bıktım dün sınırlandırmışlar paypalımı kimlik istediler attık kart eksteresi istediler attık okey bugünde 3 günde çok işlem yapılmış hani günde 100 tl falan yatmış paypalı sınırlandırmadan çıkarmadılar içindeki tüm param kaldı valla bıktım şunlardan herkesi soymaya çalışıyorlar sanane o paranın nerden geldiğinden senimi ilgilendirir

arkadaş doğru diyor özgün videolu kanallardan söylesen nerdne bilecekler bu seferde şifresini isteyecek halleri yok :D
açıklamada kanal ID leri onlara bağlı olarak url lerini isteyebilir..

---------- Spam Engelliyici 18:28 ---------- Önceki Mesaj 18:26 ----------

iksiide var ... bu gün kedoo göndermiş 69 dolar
yoksa bizim Paypaldan beklediğimiz ödemelerin gecikmesinin nedeni Allah korusun bu olmasın ? @mNote @Serk@nYT [MENTION=10039]bemonth[/MENTION]

Hayırlı olsun paypal çalışanlarıda gördü youtubeden parayı ek gelir olarak başladılar demekki bence size tavsiyem yarın mesai saatlerinde paypalı arayın böyle bir sorgu olayı varmı yokmu ögrenin dubaiden niye arasınlar bu bilgilere nerden ulaştıgınıda sorgulayın
He hiçmi olmadı paypal ödeme aldıgınız kanallar dolar hesabı acın banka tasıyın

Var hocam o bilgileri vermezse Paypal bloke koyarlar bir keresinde iyi canım yandı ama şöyle birşey var ben özgün kanalların ( bana ait olmayan) linkini verip bloke açtırmıştım :)

Kanal sallama şansı yok maalesef daha önce forumdan başka bir arkadaşdan kanal bilgileri ve kanal sözleşmelerini istediler

Kanal sallama şansı var, sözleşme dediğiniz zaten pdf. İş inada binerse ben o sözleşmeye her mail adresini istediğim gibi yazarım. Ayrıca kanallara bakarak ne anlayacak acaba? Siz disney collector kanalını inceleyince mail adresini görebiliyor musunuz?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocam Allah yardımcınız olsun, farklı farklı pc lerden girme, ip çakışması, aynı pc den birden çok paypal, bu nedenlerden dolayı incelemeye alırlar ve sorgularlar, bu kurallara dikkat ettinizmi.

Tum forum belli bir metin belirlesek ve bu youtube blokelerinden biktigimizi falan yazip mail atsak faydasi olnaz mi?

Allahtan adsense ödemeleri paypala yapmıyo o zaman adamlar bizi hapse atarlardı ya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri