Paypal'den Rec ödemesine bloke!

Spor Servisi

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar sadece quiz'de değil rec studios ödemesine de bloke geldi. sorun sanırım quiz'de değil. küçük rakamlara bloke koymadılar fakat biraz yüksek bir ödemeye bloke koydular!

any.tv dende geldi bloke bana ard arda parça parça gelince bloke oluyor

Bu bloke alan arkadasların hepsının hesapları %100 ONAYLI mı?

Yani tüm bilgiler tamammı?

parayı bankaya cektikten sonra 3 ödemeye bloke geldi
bloke gelince çekim talebi iptal oldu
şimdi yine bloke gelen ödemeler dışında kanal parayı bankaya cektim bakalım onaylanacak mı

çözdün mü hocam sorunu?

malesef paypal kanallrmın şifresini istedi b*k alın dedim sakın verme hocam

---------- Spam Engelliyici 20:54 ---------- Önceki Mesaj 20:54 ----------

parayı bankaya cektikten sonra 3 ödemeye bloke geldi
bloke gelince çekim talebi iptal oldu
şimdi yine bloke gelen ödemeler dışında kanal parayı bankaya cektim bakalım onaylanacak mı

kac haneliydi hocam ?

Blokelerin hesap onayıyla bi alakası yok arkadaşlar rec ile paypal arasındaki bi sorundan bu blokeler.Gecen ayda oldu bi kaç kişide.

Bu PayPal'in yapması gereken tek sey gelen ödemeleri onaylamak.
Adam bizden kanalın icindeki icerigi soruyor onu bırak birde sifreyi istiyor.
Apacık belli ki bu adamlar bizi ayaküstü dolandırmaya calısıyor.
PayPal'dan kurtulmamız gerekiyor.

benim merak ettiğim sorulardan bir tanesi bu diğeri de tek paypal mı kullanıyorlar anket falan yapılsa iyi olur

Walla bilmıyorum ama en son hesabım sınırlandırıldıgında ,

Daha önceden adres beyanı vss yaptıgım halde yenıdnen fatura vss ıstedıler ,
Bir suru acıklama şunu bunu istediler , 5 yıl önce açtıgım 8 civarı fake paypal hesaplarım varmış onların hesabını sordular , kapattırdım (kapatmak ıcın bılgıelrı bılmenız lazım onlar vermıyorlar) ...

En sonunda isyan cıkardım bu ne ya dedım kendı paramızla sistemınız uzerınden ödeme alıyoruz , sistemınızı kullanıyoruz , sizlere de bir gelir gider saglıyoruz ama hesap sınırlandırıyor şöyle böyle , irlanda merkezden arayan hatun çok ilgiliydi sagolsun , ilk gu aradı 45 dakıka ıkıncı gun aradı 50 dakıka telefonda konustuk , hesapları kapadık , sorunları çözduk ...

Ve dedıgıne göre artık kolay kolay bır sorun yasamayacakmısım , o gün bu gundur Quızden de ödeme gelıyor , Life tanda geliyor , sagdan soldan da gelıyor bi problem yasamıyorum ...
Hee gerci benım aldıgım paralar büyük degıl 5 dolar , 10 dolar 50 dolar 100 dolar ama yanlıs hatırlamıyorsam daha önce Quız ve Bloke konusunda 20$ alan adamda bloke yemıstı , o yuzdens ebeplerı baska yerde arayın dostlar ...

Yasayan arkadaslar varsa eskı actıkları pp lar vss varsa bunları bı dusunsunler , varsa kapatsınlar bugun cıkmasa da 5 sene sonra cıkıyor karsıısına :D ve herıfler bır sekılde ortak noktada buluyor sizi ....

İşlem yapmanız gerekiyor diyor bir işlem yapan var mı?

bundan sonra olacak olanı söylüyorum, paypal yarın akşama doğru parayı iade edecek, rec ise panelde ödendi olarak göstermeye devam edecek ;) o para yanacak yani, geçen ay başıma gelen olay aynen aktardım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri