Arkadaşlar sadece quiz'de değil rec studios ödemesine de bloke geldi. sorun sanırım quiz'de değil. küçük rakamlara bloke koymadılar fakat biraz yüksek bir ödemeye bloke koydular!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
çözdün mü hocam sorunu?any.tv dende geldi bloke bana ard arda parça parça gelince bloke oluyor
Arkadaşlar sadece quiz'de değil rec studios ödemesine de bloke geldi. sorun sanırım quiz'de değil. küçük rakamlara bloke koymadılar fakat biraz yüksek bir ödemeye bloke koydular!
teşekkürler hocamBiçok kişide var hocam bu konudan devam edebilrisiniz.Şuan bekliyruz yarın konuile ilgilenicez. http://www.ytpara.com/partner-networkleri/67215-recstudios-ocak-kazanci-mart-odemeleri.html
çözdün mü hocam sorunu?
parayı bankaya cektikten sonra 3 ödemeye bloke geldi
bloke gelince çekim talebi iptal oldu
şimdi yine bloke gelen ödemeler dışında kanal parayı bankaya cektim bakalım onaylanacak mı
malesef paypal kanallrmın şifresini istedi b*k alın dedim sakın verme hocam
---------- Spam Engelliyici 20:54 ---------- Önceki Mesaj 20:54 ----------
kac haneliydi hocam ?
Paypal ile ne zaman görüştünüz hocam.
Bu bloke alan arkadasların hepsının hesapları %100 ONAYLI mı?
Yani tüm bilgiler tamammı?
malesef paypal kanallrmın şifresini istedi
nasıl düzelteceğiz hocam?Blokelerin hesap onayıyla bi alakası yok arkadaşlar rec ile paypal arasındaki bi sorundan bu blokeler.Gecen ayda oldu bi kaç kişide.
benim merak ettiğim sorulardan bir tanesi bu diğeri de tek paypal mı kullanıyorlar anket falan yapılsa iyi olur
nasıl düzelteceğiz hocam?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.