Rec panelde odeme iade oldu diyor mu?benim bir odeme geri iade oldu bile, sanırım rec studios dan pp ye odeme alamayacagız
Mobilden yazildi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Rec panelde odeme iade oldu diyor mu?benim bir odeme geri iade oldu bile, sanırım rec studios dan pp ye odeme alamayacagız
Gecen ayki blokeler arayinca hesaba gecmisti, bu ay da az once oldu yansiyorsa bile hemen yansimaz diye tahmin ediyorum.Rec panelde odeme iade oldu diyor mu?
Mobilden yazildi.
Bir gelisme var mi?
Mobilden yazildi.
benim bir odeme geri iade oldu bile, sanırım rec studios dan pp ye odeme alamayacagız
arkadaşlar paypal'ı aramak bu kadar mı zor ya.yok mu bi yetkili abi
zaten battim bi de bu cikti
Ben telefonla konustuktan sonra geri odeme oldu hocam zaten.arkadaşlar paypal'ı aramak bu kadar mı zor ya.
ben şimdi görüştüm kendileri ile. bizlerinden hesaplanan bi sorun değil. rec tarafından kaynaklanan bi sorun olduğunu söyledi. onlarla görüşün ödemeyi onaylasınlar blokeyi kaldırırız diyor.
bazı hesapların bloke olup bazılarının olmamasına ise mantıklı bi açıklamaları yok. sistem hesap ayırt etmez hepsini bloklar diyor.
bazı hesaplarda sorun yok diyorum hala mümkün değil diyor sinirlendim kapadım ben de.
recstudios'a mail atıcam paypal'a onay vermeleri için.
Hocam yazacagin seyi burada paylasirsan biz de gonderelim...arkadaşlar paypal'ı aramak bu kadar mı zor ya.
ben şimdi görüştüm kendileri ile. bizlerin hesaplarından kaynaklanan bi sorun değil. rec tarafından kaynaklanan bi sorun olduğunu söyledi. onlarla görüşün ödemeyi onaylasınlar blokeyi kaldırırız diyor.
bazı hesapların bloke olup bazılarının olmamasına ise mantıklı bi açıklamaları yok. sistem hesap ayırt etmez hepsini bloklar diyor.
bazı hesaplarda sorun yok diyorum hala mümkün değil diyor sinirlendim kapadım ben de.
recstudios'a mail atıcam paypal'a onay vermeleri için.
rec'in mail adresi bu mudur hocam? benim ödeme duruyor hala.Ben telefonla konustuktan sonra geri odeme oldu hocam zaten.
tabi hocam yazarım. ama adresleri bu mu acaba?Hocam yazacagin seyi burada paylasirsan biz de gonderelim...
Mobilden yazildi.
[email protected] sanirim, ama skype a cevap vermeyen adam mail e cevap verir mi bilmiyorumrec'in mail adresi bu mudur hocam? benim ödeme duruyor hala.
[email protected]
---------- Spam Engelliyici 11:00 ---------- Önceki Mesaj 11:00 ----------
tabi hocam yazarım. ama adresleri bu mu acaba?
[email protected]
buna da göndereyim o zaman.sitelerinde bu da var...
[email protected]
Hi
After RecStudios payment my paypal account is limited. Ive discussed with Paypal.
They said that Recstudios must confirm payments.
My paypal:
Transaction ID:
Thanks.
aşağıdaki 3 adrese gönderdim corparate adresine gitmiyor mail hocam.[email protected] sanirim, ama skype a cevap vermeyen adam mail e cevap verir mi bilmiyorum
cevap var mı hocambuna da göndereyim o zaman.
şunu mail attım hocam.
aşağıdaki 3 adrese gönderdim corparate adresine gitmiyor mail hocam.
[email protected],
[email protected],
[email protected]
---------- Spam Engelliyici 11:16 ---------- Önceki Mesaj 11:11 ----------
son olarak burdan da mail atın arkadaşlar, paypal bana bu adresi mail atmış. formu doldurup ordan da gönderdim beklemedeyim.
RecStudios Network
hocam vergi vs ile alakalı bir durum mu acaba paypal uyarılmış olabilir mi? sonuçta adamlar kendilerine kötülük niye yapsın ...paypal bizi çok arıyacak,
yavaş yavaş herkes paypaldan yollarını ayırınca, ozaman anlıyacaklar
Bende aradım paypalı karsı tarafın hesabında sorun var sorunu cozmedikce bloke kalmaz dedi. para geri giderya dedim gittiginde baska yontem kullanarak gonderirler dedi. bir mail attı iletisime gecin karsı tarafla dedi... yani adamlar kullanıcı kaybetmiş kaybetmemiş umrunda degiller.
hocam sorunun ne olduğunu sordun mu peki?
We are working on payments. yazısı hep çıkıyor muydu?We are working on payments.
Updating of a payment method is not possible between the 5th and the 14th in the month.
Please insert or update your payment method before the 5th in the month.
yok hocam hala yanıt yok.cevap var mı hocam
ödemeyi onaylamaları gerekiyor diyor paypal başka da bişey demiyor. ödemeyi onaylamadıkları için blokeli diyorlar.hocam sorunun ne olduğunu sordun mu peki?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.