Paypal'den Rec ödemesine bloke!

Bir gelisme var mi?

Mobilden yazildi.

benim bir odeme geri iade oldu bile, sanırım rec studios dan pp ye odeme alamayacagız

yok mu bi yetkili abi
zaten battim bi de bu cikti
arkadaşlar paypal'ı aramak bu kadar mı zor ya. :D

ben şimdi görüştüm kendileri ile. bizlerin hesaplarından kaynaklanan bi sorun değil. rec tarafından kaynaklanan bi sorun olduğunu söyledi. onlarla görüşün ödemeyi onaylasınlar blokeyi kaldırırız diyor.

bazı hesapların bloke olup bazılarının olmamasına ise mantıklı bi açıklamaları yok. sistem hesap ayırt etmez hepsini bloklar diyor.

bazı hesaplarda sorun yok diyorum hala mümkün değil diyor sinirlendim kapadım ben de. :D

recstudios'a mail atıcam paypal'a onay vermeleri için.

ben şimdi görüştüm kendileri ile. bizlerinden hesaplanan bi sorun değil. rec tarafından kaynaklanan bi sorun olduğunu söyledi. onlarla görüşün ödemeyi onaylasınlar blokeyi kaldırırız diyor.

bazı hesapların bloke olup bazılarının olmamasına ise mantıklı bi açıklamaları yok. sistem hesap ayırt etmez hepsini bloklar diyor.

bazı hesaplarda sorun yok diyorum hala mümkün değil diyor sinirlendim kapadım ben de. :D

Ben telefonla konustuktan sonra geri odeme oldu hocam zaten.

ben şimdi görüştüm kendileri ile. bizlerin hesaplarından kaynaklanan bi sorun değil. rec tarafından kaynaklanan bi sorun olduğunu söyledi. onlarla görüşün ödemeyi onaylasınlar blokeyi kaldırırız diyor.

Hocam yazacagin seyi burada paylasirsan biz de gonderelim...

Mobilden yazildi.

buna da göndereyim o zaman.

şunu mail attım hocam.

Hi

After RecStudios payment my paypal account is limited. I’ve discussed with Paypal.

They said that Recstudios must confirm payments.

My paypal:
Transaction ID:

Thanks.
[email protected] sanirim, ama skype a cevap vermeyen adam mail e cevap verir mi bilmiyorum
aşağıdaki 3 adrese gönderdim corparate adresine gitmiyor mail hocam. ;)

[email protected],
[email protected],
[email protected]

---------- Spam Engelliyici 11:16 ---------- Önceki Mesaj 11:11 ----------

son olarak burdan da mail atın arkadaşlar, paypal bana bu adresi mail atmış. formu doldurup ordan da gönderdim beklemedeyim.

RecStudios Network

arkadaşlar ben sorunun tr paypalı kullandığınızdan dolayı olduğunu düşünüyorum

ben çin paypalı kullanıyorum hiç bir sorun yok ha trye para yollarken yada bozdururken biraz zararınız oluyor ama onada göz yummak gerekli paypal kullanmak istiyorsanız

yada bir abd hesabı açarsınız abd hesabına çekersiiniz parayı
bunun içinde payoner işinizi görür payonere başvurunca otomatik abd hesabınız oluyor

paypal bizi çok arıyacak,
yavaş yavaş herkes paypaldan yollarını ayırınca, ozaman anlıyacaklar

Bende aradım paypalı karsı tarafın hesabında sorun var sorunu cozmedikce bloke kalmaz dedi. para geri giderya dedim gittiginde baska yontem kullanarak gonderirler dedi. bir mail attı iletisime gecin karsı tarafla dedi... yani adamlar kullanıcı kaybetmiş kaybetmemiş umrunda degiller.

Bende aradım paypalı karsı tarafın hesabında sorun var sorunu cozmedikce bloke kalmaz dedi. para geri giderya dedim gittiginde baska yontem kullanarak gonderirler dedi. bir mail attı iletisime gecin karsı tarafla dedi... yani adamlar kullanıcı kaybetmiş kaybetmemiş umrunda degiller.

hocam sorunun ne olduğunu sordun mu peki?

hocam sorunun ne olduğunu sordun mu peki?

karsı tarafın hesabında sorun var diyor bizimle iletişime gecip odemeyi onaylasınlar diyor. bu sekil neden yapıyorsunuz 5000,6000 uye kaybediyorsunuz nerdeyse bu sizin karınızamı zararınızamı dedim. dogru efendim ancak biz yasal surecle calısmak zorundayız dedi.

..............

Son düzenleme:
We are working on payments.
Updating of a payment method is not possible between the 5th and the 14th in the month.
Please insert or update your payment method before the 5th in the month.
We are working on payments. yazısı hep çıkıyor muydu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri