arkadaşlar webmoney adresimi doğrulama için fatura,adıma gelen bi posta istedi e-devleti ve ikametkah'ı kabul etmiyormuş.şuan elimde öyle bi belge yok yada aylık adresime gelen bi posta nasıl çözerim bu işi bana biriniz mektup gönderebilirmi 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam bir sor istersen
WM İkametgah belgesi kabul ediyorlarsa nüfustan ikametgah alırsın....
Vdscilerden vds alıp o faturanın çıktısını alıp gönder,
bu arada hepsi ayrı cins bunların, en temizi banka bir panele 5 kanal bağlayıp banka hesabı eklemek şuan için en mantıklısı.
hocam fazla bi miktar ödeme yapmadan fatura alacağım başka bir sistem yokmudur acaba.
arkadaşlar webmoney adresimi doğrulama için fatura,adıma gelen bi posta istedi e-devleti ve ikametkah'ı kabul etmiyormuş.şuan elimde öyle bi belge yok yada aylık adresime gelen bi posta nasıl çözerim bu işi bana biriniz mektup gönderebilirmi![]()
ben e devletteki adres bilgilerinin ekran görüntüsünü gönderdim kabul edildi birde kimlik ön ve arka yüz yeterli.. Bana skype den onaylandığı söylendi.. Birde ikametgah normalde kabul ediliyor zaten.. Webmoneyin bir yerinde görmüştüm o yazıyı da neresinde bilmiyorumarkadaşlar webmoney adresimi doğrulama için fatura,adıma gelen bi posta istedi e-devleti ve ikametkah'ı kabul etmiyormuş.şuan elimde öyle bi belge yok yada aylık adresime gelen bi posta nasıl çözerim bu işi bana biriniz mektup gönderebilirmi![]()
ben e devletteki adres bilgilerinin ekran görüntüsünü gönderdim kabul edildi birde kimlik ön ve arka yüz yeterli.. Bana skype den onaylandığı söylendi.. Birde ikametgah normalde kabul ediliyor zaten.. Webmoneyin bir yerinde görmüştüm o yazıyı da neresinde bilmiyorum![]()
Benim bildiğim yok, ama 15 liraya vds alabiliyorsun...
Hocam ben n11 den kolye almistim onun faturasini gonderdim kabul ettiler
hocam kargo faturası oluyo ucuz bişey al internetten
banka ekstreside oluyor eğer hesabın varsa
internet bankacılığı kullanıyorsanız halledebilirsiniz.
Ben bilyonere para aktarmıştım. Yapılan aktarmanın internetten dekontunu ekran görüntüsü aldım gönderdim. Kabul ettiler.
Sorun çözüldü teşekkür ederim neredeyse arkadaşa adıma posta gönderttircektim![]()
Konu kilitlenebilir.
[MENTION=13675]AborJin[/MENTION]
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.