Paypal'ı bırakmak için

• Kullanıcı puama637
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

puama637

Yasaklanmış
arkadaşlar webmoney adresimi doğrulama için fatura,adıma gelen bi posta istedi e-devleti ve ikametkah'ı kabul etmiyormuş.şuan elimde öyle bi belge yok yada aylık adresime gelen bi posta nasıl çözerim bu işi bana biriniz mektup gönderebilirmi :)

Hocam bir sor istersen
WM İkametgah belgesi kabul ediyorlarsa nüfustan ikametgah alırsın....

Vdscilerden vds alıp o faturanın çıktısını alıp gönder,

bu arada hepsi ayrı cins bunların, en temizi banka bir panele 5 kanal bağlayıp banka hesabı eklemek şuan için en mantıklısı.

Vdscilerden vds alıp o faturanın çıktısını alıp gönder,

bu arada hepsi ayrı cins bunların, en temizi banka bir panele 5 kanal bağlayıp banka hesabı eklemek şuan için en mantıklısı.

hocam fazla bi miktar ödeme yapmadan fatura alacağım başka bir sistem yokmudur acaba.

arkadaşlar webmoney adresimi doğrulama için fatura,adıma gelen bi posta istedi e-devleti ve ikametkah'ı kabul etmiyormuş.şuan elimde öyle bi belge yok yada aylık adresime gelen bi posta nasıl çözerim bu işi bana biriniz mektup gönderebilirmi :)

internet bankacılığı kullanıyorsanız halledebilirsiniz.

Ben bilyonere para aktarmıştım. Yapılan aktarmanın internetten dekontunu ekran görüntüsü aldım gönderdim. Kabul ettiler.

banka ekstreside oluyor eğer hesabın varsa

Hocam ben n11 den kolye almistim onun faturasini gonderdim kabul ettiler

ben e devletteki adres bilgilerinin ekran görüntüsünü gönderdim kabul edildi birde kimlik ön ve arka yüz yeterli.. Bana skype den onaylandığı söylendi.. Birde ikametgah normalde kabul ediliyor zaten.. Webmoneyin bir yerinde görmüştüm o yazıyı da neresinde bilmiyorum :)

Son düzenleme:
ben e devletteki adres bilgilerinin ekran görüntüsünü gönderdim kabul edildi birde kimlik ön ve arka yüz yeterli.. Bana skype den onaylandığı söylendi.. Birde ikametgah normalde kabul ediliyor zaten.. Webmoneyin bir yerinde görmüştüm o yazıyı da neresinde bilmiyorum :)

Benim bildiğim yok, ama 15 liraya vds alabiliyorsun...

Hocam ben n11 den kolye almistim onun faturasini gonderdim kabul ettiler

hocam kargo faturası oluyo ucuz bişey al internetten

banka ekstreside oluyor eğer hesabın varsa

internet bankacılığı kullanıyorsanız halledebilirsiniz.

Ben bilyonere para aktarmıştım. Yapılan aktarmanın internetten dekontunu ekran görüntüsü aldım gönderdim. Kabul ettiler.

Teşekkürler hepinize bidaha iletişime geçeyim webmoney destek ile o zaman.

E devlet şifren ile turkiye.gov.tr adresine gir ve adresinin oldugu sayfanın screenini al gonder boyle kabul ettirmiştim ben

Sorun çözüldü teşekkür ederim neredeyse arkadaşa adıma posta gönderttircektim :)

Konu kilitlenebilir.
[MENTION=13675]AborJin[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri