paypalim sinirlandirildi

• Kullanıcı JeSuisTurc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Paypal hesabı herkesin 1 kere sınırlanır hocam. Yüksek mebla gelmiştir ondan.

Orda yazan şeyleri yapmaya çalış. Benimki sınırlandığında ikametgah vs şeyler istemişti onları tamamlamıştım ondan sonra nerden kazanıyorsunuz para nerden geliyor faturalandırma vs şeyleri için paypalı aramıştım sağolsunlar yardım etti. Ne yaptıgınızı yazın oraya felan dediler bende yazdım olan belgeleri yolladım ikametgah kimlik vs isteneni sonra açıldı sınırlanma. Birdahada hiç sınırlanmıyormuş açtırınca

hocam benimde ilk zaten ve gelen ödemede sorun yok zaten genel bir sinirlandirma büyük ihtimalle actiracağim arkadaşlarim var 7k aliyor skntı yok paypal sadece dogrulamak istiyor sanirim. bakalim mail bekliyorum herkesi aydinlatacağim.

ne yaparsan yap boşuna bence ya ordaki kişilerin ruh halleriyle işliyor paypal yada çok cacil bir güvenlik departmanları var. benden istenilen bütün belgeleri fazlasıyla gönderdiğim halde sınırlandırmayı kaldırmadıkları gibi birde tamamen sınırlandırma getirdiler :D ticariye yüklestindediler bende inceden bir cevap vermek amacıyla yükseltim şirketin isminide ... reklamcılık diye belirteyimde forumda sınırlandırma getirmesin bana:D sonra aradım hesabımı tekrar alt seviyeye indirin dedim. ve sonrasında benimle yollarını kopardılar çokta iyi oldu . bence sizde hiç uğraşmayın yollarını kopar paranda 180 gün sonra çekebilirsin.

EDİT: verdiğim linkeleri kontrol ettiler sınırlandırma gerekçeleride kopya içerik kullanıyormuşum telif hakkına konu olacak ödeme yapyacağımı ve almayacağımı paypal hesabını açtığımda sözleşmeyi kabul ederek taahüt etmişim.

Son düzenleme:
hocam benimde ilk zaten ve gelen ödemede sorun yok zaten genel bir sinirlandirma büyük ihtimalle actiracağim arkadaşlarim var 7k aliyor skntı yok paypal sadece dogrulamak istiyor sanirim. bakalim mail bekliyorum herkesi aydinlatacağim.

Mesela benim sınırlanma quiz ücreti yattıgında olmamıstı :) paypalın gördüğü o ara en çok paraydı music nations yatırmıştı. Quize özgü bi sınırlama değil yani açıtırrsın illaki

evet en yüksek gelen mebla quizden oluğu için ve orda yazior zaten 2.500 euro limitini geçtiniz vs vs diye quizle ilgili bir yazi değil yani ve arkadaşin birisi demiş ruh haline göre işliyor diye ama burasi fransa işciler ruh haline göre calismaz ve kimsedende ordakiler gibi şifre isteyeceğini zannetmiyorum. bazilari paypal şifresi vs bile istedigini söyledi.

benim lifede bir kanalım var 9 10 aydır düzenli ödeme alıyordum,
forumda arkadaşlar sorun yaşayınca bende paypalı iptal ettirmiştim, önce banka hesabımı ekledim, akabinde webmoney hesabımı ekledim banka yerine
ödemem 15 gün gecikti, pederden fırça yedim neden paypala dokundun diye,
ama ayın 15 16 sı gibi life hem ocak ödememi hemde şubat ödememi toplu yolladı, pederin laflarından kurtuldum sonunda :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri