pc alacağım fiyat iyimi ?

purepower

Kayıtlı Üye
çalıştığım pc tamir dükkanında HP ENVY Ultrabook 4-1001et modelinde laptop var. model seri üretim değil. Beats Audio with 2 speakers and HP Triple Bass Reflex Subwoofer hoparlor var. klavye ledli. batarya ölü. normalde makinede 500gb hardisk var ama ssd olarak değiştirilmiş. kırmızı kasa. makine temiz
750 tl fiyat istiyor. sizce iyimi ?

genel özellikleri.
Mikroişlemci: 1.4 GHz Intel Core i3-2367M
Yonga seti: Intel HM77 Express
Mikroişlemci Önbelleği: 3 MB L3 önbellek
Bellek: 4 GB DDR3
Maks. Bellek: Supports up to 8 GB DDR3
Bellek Yuvaları: 2 DIMM
Video Grafik: Intel HD Grafik Kartı 3000 (1,65 GB'ye kadar)
Ekran: 35,5 cm (14") HD BrightView LED Arkadan Aydınlatmalı (1366x768)

Harici Bağlantı Noktaları:

Multi-format digital media card reader
1 HDMI
1 headphone-out
1 microphone-in
1 USB 2.0
2 USB 3.0
1 RJ45

Ağırlık: Starting at 1.8 kg

Güç:
65W AC power adapter
4 hücreli Lityum İyon polimer

57j76l.jpg

A7j7rr.jpg

[MENTION=34261]purepower[/MENTION] internet kullanımında iyidir hocam oyun filan dersen sıknıtı yaratır.

genelde ps kullanımı falan için lazım. şuanki kullandığım pc de 4gb ram pentium g2020 işlemci ati 7350 ekran kartı var. idare ediyor. bunu özel üretim olduğu için alasım var

Satış linki var mı hocam, yoksa elden mi alacaksın.

Bence berbat, özellikle işlemci iş görmez.

HP alacak kişi kafasına sıksın daha mantıklı iş yapmış olur . Geçen ay sinirden sıfır bilgisayarı kırıp attım şuan pentium kasa var daha sağlam çalışıyor

şuan hp den yazıyorum hp laptoplar çöptür bana da okul beleşe verdi diye kullanıyorum bu yaz kasaya geçeceğim kısmetse. 6 senelik dell laptobum var onuda kullanıyorum bana mısın demiyor yağ gibi ısınma falan da yok. bu hp alalı 2 sene oldu cayır cayır yanıyor. performans yarı yarıya düştü.

buna benzer aynı kasa biraz daha büyük i5 var. 1250de o kaçıncı nesil falan tam bilmiyorum yarın dükkana gittiğimde öğrenirim.

yazın kuzenin yanına gideceğim hocam

hocam i7 3790k 8 gb ram DDR4 2 gb ekran kartı 128 bit 1tb hard disk ana kartım falan şimdi aklımda değil 1 milyara almıştım 7 ay önce sahibinden.com dan kasa ama sade ekran maus klavye falan yok kovalayın düşer geçen gün vatan bilgisayara gittim i-5 ler 1.800 tl falandı.

O işlemci çöp hocam. Yazık günah verilmez o para aldanmayın özel üretimlere pazarlama satış yöntemleri bunlar. Şu an kullandığınız bilgisayar yeter size ki yetmiyorsa daha iyi işlemcili bir bilgisayar alırsınız ama bu olmaz.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Max 500 TL ederi var veriyorsa al yoksa bulaşma

hp aşırı ısınıyor. Asus bakmanı tavsiye ederim

Hocam bence i7 dahi olsa hp'den uzak dur derim...

HP alacak kişi kafasına sıksın daha mantıklı iş yapmış olur . Geçen ay sinirden sıfır bilgisayarı kırıp attım şuan pentium kasa var daha sağlam çalışıyor

şuan hp den yazıyorum hp laptoplar çöptür bana da okul beleşe verdi diye kullanıyorum bu yaz kasaya geçeceğim kısmetse. 6 senelik dell laptobum var onuda kullanıyorum bana mısın demiyor yağ gibi ısınma falan da yok. bu hp alalı 2 sene oldu cayır cayır yanıyor. performans yarı yarıya düştü.

hocam i7 3790k 8 gb ram DDR4 2 gb ekran kartı 128 bit 1tb hard disk ana kartım falan şimdi aklımda değil 1 milyara almıştım 7 ay önce sahibinden.com dan kasa ama sade ekran maus klavye falan yok kovalayın düşer geçen gün vatan bilgisayara gittim i-5 ler 1.800 tl falandı.

O işlemci çöp hocam. Yazık günah verilmez o para aldanmayın özel üretimlere pazarlama satış yöntemleri bunlar. Şu an kullandığınız bilgisayar yeter size ki yetmiyorsa daha iyi işlemcili bir bilgisayar alırsınız ama bu olmaz.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Max 500 TL ederi var veriyorsa al yoksa bulaşma

dükkanda birde böyle bir pc var.

Samsung I5 3. Nesil 2 GB VGA 8 RAM 750 HDD
Ürün Tertemiz Çiziksiz Sorunsuz Muhayyer Çalışan Bir Ürün 750 GB Kapasite 8 GB RAM (Bellek) 2 GB VGA (Ekran Kartı Harici) Bataryası İlk Günki Gibi

900TL

21poAj.jpg

BPjbYv.jpg

Zklz4Z.jpg

[MENTION=34261]purepower[/MENTION] Bu son eklediğiniz makine diğer makineden çok daha iyi bu makineyi temiz ise alırsanız çok daha iyi verim alacağınıza inanıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri