Pc Bozuldu Acil Yardım Win XP Açılış Sorunu

• Kullanıcı Net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Net

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bilgisayarım bir anca bozuldu akşam sağlamdı sabah kalktığımda açamadım içinde bütün kanallarımın mailleri vardı :( Pc nin sorunu şu alttaki resme kadar pc açılıyor ondan sonra sürekli burada ne ileri gidiyor ne kapanıyor sürekli windowsun bu siyah ekranı duruyor.
windows-xp-boot-screen.png

Hocam kasayi temizle ondan sonra harddisk kablolarini tak cikar saglam sekilde tak bide oyle dene

acılmazsa sende hdd yi başka pc ye tak harici olarak al yedeklerini sonra çak format

Hocam kasayi temizle ondan sonra harddisk kablolarini tak cikar saglam sekilde tak bide oyle dene

hocam laptop hdd çıkardım geri taktım hala aynı

---------- Spam Engelliyici 14:12 ---------- Önceki Mesaj 14:12 ----------

acılmazsa sende hdd yi başka pc ye tak harici olarak al yedeklerini sonra çak format

ah hocam başka aynı girişli laptop bulabilsem :( evde 3 pc var hepsinin hdd giriş farklı :(

bir daha böyle yaşamamak için bütün dosyalarınızı yerel disk d ye atın mail vsvsvs c diskine deep freze kurun yıllarca arkanıza bakmayın :D

bir daha böyle yaşamamak için bütün dosyalarınızı yerel disk d ye atın mail vsvsvs c diskine deep freze kurun yıllarca arkanıza bakmayın :D

ah be hocam pc açılsa orası kolayda format cd sini takıyorum ney bilmem birşey inceleniyorda kalıyor

---------- Spam Engelliyici 14:14 ---------- Önceki Mesaj 14:14 ----------

Sen sürekli dene kapat aç tekrar güvenli moddda dene sonra yine normal aç. Zorla aleti

1 haftadır kapatıp açıyorum daha fazla ne kadar zorlayabilirim bilmiyorum :)

herkeste uzman olmuş. götürsene bir bilgisayar tamircisine dostum. en fazla 30 tl ücret alır.

herkeste uzman olmuş. götürsene bir bilgisayar tamircisine dostum. en fazla 30 tl ücret alır.

her bilgisayarcıyada güven olmuyor dostum :)

pc acılmıyor diyorsun adam bakıyor hdd bozuk deyip yeni hdd aldırıyor sana. tecrübe konuşuyor piyasa hiç saglam deil.

pc acılmıyor diyorsun adam bakıyor hdd bozuk deyip yeni hdd aldırıyor sana. tecrübe konuşuyor piyasa hiç saglam deil.

biliyorum dostum adam hdd ram ekran kartı aldırıyor :D pc hala aynı da pc de donanımsal sorun yok niye böyle yapıyor bilmiyorum

ohhooooo. senin işin iş. içeride *****lar veya özel bişiler varsa anlarım ki büyük ihtimal öyle yoksa dediğin tabikide ayağı yere basan bir düşünce değil. sanırım windowsta bir sorun var ama "sanırım" burda 1000kişiye sorsan 1000de farklı bişi söyleyebilir 1000 ide aynı şeyi söyleyebilir ama yanlış olabilir o yüzden en güzeli tamirci. birde hala disket sürücüsü duruyorsa içine bak bikere ben disket koyup unutmuştum hernedense aynen böyle hata veriyordu çıkartınca düzelmişti falan. ama bunun olma ihtimali bile milyonda bir :). ayrıca usbleride çıkart. takılı cihaz kalmasın.

bad sector taraması yap. Anladığım kadarıyla bad sector var. Google da ara bad sector diye.

hocam sadece açılış sorunuysa harrdiski win7 li bir bilgisayara 2. disk olarak tak açılırken harddiskleri onaracak onarsın bilgisayarı kapat diski eski bilgisayarına geri tak :) [MENTION=15275]Net[/MENTION]

Hocam bilgileri kurtarmak için pc`ye format at ama hiçbir diski biçimlendirme öyle yükle sistemi bilgisayar açılırken yeni yüklediğin sistemi seç açılınca diğer sistem dosyalarına girerek dosyalarını yedekleyebilirsin sonra temiz bir format at zamanında ben böyle yapmıştım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri