PC bozuldu yeni PC alıcam, yardımcı olursanız sevinirim

hazır pc alırsan paranı çöpe atarsin benden demesi

mesajlar için hepinize teker teker tşk ediyorum
ben çok düşük grafiklerde oyun oynadım, benim için pek bi farkı olmadı arkadaşlar

enver hocam aynen bende monte edilmiş toplama pc arıyorum netten alabileceğim, çünkü ben parçalarını monte etmesini bilmiyorum

arkadaşlar bana toplama kasa önerilerinde bulunursanız sevinirim, monte edilmiş şekilde

Oyunu açması ayrı full grafik oynamak ayrı evet full grafik 5000 liralık kasa için yeterli olmayabilir

enver hocam aynen bende monte edilmiş toplama pc arıyorum netten alabileceğim, çünkü ben parçalarını monte etmesini bilmiyorum

Nette gördüğün kasalar toplama fakat hazır kasa senin kendin toplaman gerekiyor ben 2 gün önce siparis geçtim 1677 liraya amd işlemci Sapphire ekran kartı 8 gb Kingston Bellek 60 gb SSD 600 wat güç kaynağı birde msi anakart malesef çok pahalı benim bu parçalarla oynacagim oyunlar sanırım belli parçaları toplayınca hangi oyunu nasıl oynatmakta bilgisini iletirim ama sanada tavsiyem kendin topla nette toplama ile ilgili video var montaj vs bu videolar ile rahatlıkla yaparsın yalnız benim sistemde kasa yok ekstra işlemci fani yok felan filan inter Milan :)

mesajlar için hepinize teker teker tşk ediyorum
ben çok düşük grafiklerde oyun oynadım, benim için pek bi farkı olmadı arkadaşlar

arkadaşlar bana toplama kasa önerilerinde bulunursanız sevinirim, monte edilmiş şekilde

hocam kendini kıstlama illa toplanmış olanları satanlar ile.Teknobiyotik falan sitesinde parçaları seçersen birleştirip yolluyorlar mesela.Vatanda da öyle

Kardesim o fiyata cok rahat gunumuz oyunlarini high-ultra ayarlarda oynayabilecek bir bilgisayar toplayabilirsin. Parcalari vatanbilgisayar dan alirsan orada ucretsiz olarak parcalari birlestiriyorlar. Sakin hazir bilgisayar alma ama sakin internetten arastirirsan 1.500 tl ye toplama pc diye acilmis onca konu gorursun oradan arastirarak kendine en uygun bilgisayari topla bir liste cikart parcalar icin ve dogru vatanbilgisayarin yolunu tut.

Kardesim o fiyata cok rahat gunumuz oyunlarini high-ultra ayarlarda oynayabilecek bir bilgisayar toplayabilirsin. Parcalari vatanbilgisayar dan alirsan orada ucretsiz olarak parcalari birlestiriyorlar. Sakin hazir bilgisayar alma ama sakin internetten arastirirsan 1.500 tl ye toplama pc diye acilmis onca konu gorursun oradan arastirarak kendine en uygun bilgisayari topla bir liste cikart parcalar icin ve dogru vatanbilgisayarin yolunu tut.

direk vatanın şubesine mi gidiyim netten yapabilirmiyim

birde burayı buldum, burası güvenilirmi acaba
Kişisel Sistemler - inventus

direk vatanın şubesine mi gidiyim netten yapabilirmiyim

birde burayı buldum, burası güvenilirmi acaba
Kişisel Sistemler - inventus

Vatanin subesine gitmen daha iyi olur. Oradaki gorevli arkadaslar gerekli yardimi saglarlar zaten. Inventus'da her ne kadar guvenilir bir site olsada Vatandan alman daha guvenli ve sikintisiz bir alisveris olacaktir.

Soyle bir sistem isini gorecektir ekran kartinin oyun performansini youtube dan arastirirsan yeterli duzeyde oldugunu goreceksindir.

Intel Pentium G3258 işlemci
ASUS H81M- PLUS LGA 1150 DDR3-1600 MHz
G.Skill 4GB 1600 MHz DDR3 RAM
Cooler Master Blizzard T2 Mini İşlemci soğutucu
Seagate 3.5” 7200 RPM 1 Terabyte HDD
ASUS GeForce GTX 750Ti STRIX OC
Cooler Master RC-351-KKP420-N2 420Watt kasa ve güç kaynağı

Vatanin subesine gitmen daha iyi olur. Oradaki gorevli arkadaslar gerekli yardimi saglarlar zaten. Inventus'da her ne kadar guvenilir bir site olsada Vatandan alman daha guvenli ve sikintisiz bir alisveris olacaktir.

Soyle bir sistem isini gorecektir ekran kartinin oyun performansini youtube dan arastirirsan yeterli duzeyde oldugunu goreceksindir.

Intel Pentium G3258 işlemci
ASUS H81M- PLUS LGA 1150 DDR3-1600 MHz
G.Skill 4GB 1600 MHz DDR3 RAM
Cooler Master Blizzard T2 Mini İşlemci soğutucu
Seagate 3.5” 7200 RPM 1 Terabyte HDD
ASUS GeForce GTX 750Ti STRIX OC
Cooler Master RC-351-KKP420-N2 420Watt kasa ve güç kaynağı

tşkler hocam

---------- Spam Engelliyici 22:40 ---------- Önceki Mesaj 21:58 ----------

arkadaşlar bu nasıl sizce

Toplama Masaüstü Kasa-i7/16 Gb Ram/2 Gb Ekran Karti/2tb Harddisk 50170642 - n11.com

INTEL Core i7-3770 3,40 GHz 8 MB 1155p işlemci

ASUS H61M-PRO/USB3 H61 DDR3 2200MHZ(O.C.) HDMI&DVI VGA,GLAN ANAKART

KINGSTON 16 GB 1600 MHz DDR3 Tek Modül RAM

SEAGATE 2 TB SATA3 64MB 7200RPM ST2000DM001 HARDDİSK

Real-300W Peak-350W Siyah ATX Kasa (RESİMDEKİ KASA TEMSİLİDİR GÖNDERDİĞİMİZ DAHA İYİSİDİR)

2 GB ASUS GT730-2GD3 DDR3 128BIT DVI HDMI VGA EKRAN KARTI

S-LINK SLX-30A Siyah 3.5" Internal Kart Okuyucu

ASUS DRW-24F1ST Siyah SATA DVDRW bulk

---------- Spam Engelliyici 30.03.2015 00:33 ---------- Önceki Mesaj 29.03.2015 22:40 ----------

arkadaşlar şunu biraz önce sipariş ettim
sizce nasıl

Toplama Masaüstü Kasa-i7/16 Gb Ram/2 Gb Ekran Karti/2tb Harddisk 50170642 - n11.com

ykardeş şimdi alacağın pc kullanım amacın onemlı bosuna bır ıs yapmayacaksan sana burda 3-5 bın tl lık makınalar cıkartmasınlar ama masa ustunden vazgec derım ;) cok yer tutuyorlar daha seslı calsııyorlar ıstedıgın zaman ıstedıgın yere goturememende cabası benım evde var pısmanlık sonrada bır notebook alırsın :D... notebooklar var performanslı ıındırımlerı takıp edersen cok ıyı fıyatlara ıyı pcler dusuyor
ben zamanında
LENOVO Z510 ALMISDIM 1600 E gayette cogu oyunu acıyor orta ve ust sevıyelerde

aynı zamanda autocad icinde kullanıyorum ;)

Asus Intel Core i5 5200U 6 GB 750 GB NV 840M 2 GB VGA Windows 8.1 Notebook - K555LN-XO397H - kliksa.com

ASUS K555LN-XO367H NOTEBOOK - kliksa.com

Dell 5548-G20W81C Intel Core i5 5200U_8GB_1TB_AMD R7 M265 2GB_15,6 Notebook - kliksa.com

buunun gıbı bırkac pc onerısınde buluna bılrıım

tercıhlerım arasında F/P olarak markalar
asus, lenovo, dell

casper ve hp den uzakdur takozlukda ve yedek parca servısındekı basarıısızlıkları 1 numaralar bence :P

toshıba fıyatı yuksek :D

sony şisirilmis boş kutular ;)

acer kullandım pek bır yamugunu gormedım :)

tşkler hocam

---------- Spam Engelliyici 22:40 ---------- Önceki Mesaj 21:58 ----------

arkadaşlar bu nasıl sizce

INTEL Core i7-3770 3,40 GHz 8 MB 1155p işlemci

ASUS H61M-PRO/USB3 H61 DDR3 2200MHZ(O.C.) HDMI&DVI VGA,GLAN ANAKART

KINGSTON 16 GB 1600 MHz DDR3 Tek Modül RAM

SEAGATE 2 TB SATA3 64MB 7200RPM ST2000DM001 HARDDİSK

Real-300W Peak-350W Siyah ATX Kasa (RESİMDEKİ KASA TEMSİLİDİR GÖNDERDİĞİMİZ DAHA İYİSİDİR)

2 GB ASUS GT730-2GD3 DDR3 128BIT DVI HDMI VGA EKRAN KARTI

S-LINK SLX-30A Siyah 3.5" Internal Kart Okuyucu

ASUS DRW-24F1ST Siyah SATA DVDRW bulk

---------- Spam Engelliyici 30.03.2015 00:33 ---------- Önceki Mesaj 29.03.2015 22:40 ----------

arkadaşlar şunu biraz önce sipariş ettim
sizce nasıl

O bilgisayarı almak ile çok büyük bir hataya düşmüşsün sana o kadar dedim kardeşim hazır bilgisayar alma diye. İçersinde GT730 ekran kartı mevcut bu ekran kartı düşük seviye bir ekran kartı ve bu ekran kartıyla oyunlarda verimli sonuç alamazsın. Zaten bu ekran kartıyla oynanmış son çıkan oyunların videosuna bakarsan ancak low-medium ayarlarda oynatabildiğini görürsün. Oysa benim sana önerdiğim sistemdeki ekran kartı ve diğer bileşenler ile çok rahat bir şekilde günümüz oyunlarını high-ultra seviyede oynayabilirdin. Ben sana elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım ama sen yine aklından ne geçiyorsa onu yaptım. Neyse geçmiş olsun diyeyim 2.200 TL'nin üzerine en iyisi bi soğuk su iç sen.

O bilgisayarı almak ile çok büyük bir hataya düşmüşsün sana o kadar dedim kardeşim hazır bilgisayar alma diye. İçersinde GT730 ekran kartı mevcut bu ekran kartı düşük seviye bir ekran kartı ve bu ekran kartıyla oyunlarda verimli sonuç alamazsın. Zaten bu ekran kartıyla oynanmış son çıkan oyunların videosuna bakarsan ancak low-medium ayarlarda oynatabildiğini görürsün. Oysa benim sana önerdiğim sistemdeki ekran kartı ve diğer bileşenler ile çok rahat bir şekilde günümüz oyunlarını high-ultra seviyede oynayabilirdin. Ben sana elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım ama sen yine aklından ne geçiyorsa onu yaptım. Neyse geçmiş olsun diyeyim 2.200 TL'nin üzerine en iyisi bi soğuk su iç sen.

hocam mesajınız için size tekrardan tşkler, ben ürünü bugün geri iptal etmiştim zaten

bana son olarak güzel bir sistem yaparmısınız

2500 2600 2700TLye kadar çıkabilirim

i7 işlemcili 8 yada 16gb ramlı 240gb ssd+ 1tb normal hdd olsun ve güzel bir ekran kartı olsun

malüm sürekli bilgisayar almıyoruz, alırken sağlam bişy olsun

tekrardan tşkler

edit ve güzel bir kasa olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri