pc calisiyir ekrana goruntu gelmiyor

harekir

Yasaklanmış
arkadaslar dun format atacaktim aygit surucsu bulunamadi dedi windows 8 konusu acmistim zaten boyle hata verince islemci bios pili falan her seyi cikardim tekrar taktim ama su an ekrana goruntu gelmiyor pc sorunsuz calisiyor ama ekrana goruntu gelmiyor

laptop mu masa ustumu ?
Onbord ekran kartimi kullaniyorsun harici ekran kartimi ? ( Masa Ustu Pc ise )
Islemci Bios Pili ne alaka cikardin ? ve ram gibi diger donanimlar ile oynadinmi ?
Acilisda bios ses dedigimiz BIIIB seklinde farkli sayi adeti ve farkli uzunluklarda ses duyuyormusu ?
Farkli Monitor deneme imkanin var mi ?
Isinma, yavaslama, ekranda renk karisma, donma gibi problemler varmiydi ?

biso pilini cikardim dedigine gore muhtemelen masa ustu ama emin olmak gibisi yok.! sorularima verdigin cevablar dogrultusunda olasi ihtimalleri soyleyecegim

masa ustu kullaniyoeum onboard nedir onu bilmiyorum
ev diger donanimlarida cikarip taktim
farkli monitor denem imkanim yok su an

explorer.exe ile ilgili bir sıkıntı gecenlerde basıma gelmişti bayaa bi arayıp sonuc bulamayınca format atmak zorunda kaldım

Ekrana görüntü nerede gelmiyor POST ekranını görüyormusun?
Formattan başka ne yaptın bilgisayara, yada format atarken elektrik kesintisi yada kasadan direk gücü filan kestinmi?

EKRAN KARTININ yuvaya OTURDUĞUNDAN EMİN OL, EN ÖNEMLİSİ BİRÇOK KULLANICININ YAPTIĞI HATA EKRAN KABLOSUNU HARİCİ EKRAN KARTINA TAKMAK YERİNE ONBOARD (ANA KART) ÜZERİNDEKİ YÜVAYA TAKARLAR KABLOYU ;)

çok baışma gelen bir şeydirr :D çözümm ram bellekleri çıkart elektrklenme yaptıgı zamn pc ekran glmez ramı çıkart yere bir yere koy.
2. bios pilini çıkart kısa devre yaptr. bios pilini koyduğun yere kontrol kalemi ile deydir.
3. pc nin fişi çek 5-6 kere power düğmesine bas.
4 ekran kartını çıkart bios pilsiz çalıştır.
bunların biri işe yaraması gerek. donanımda vs. sorun yoksa.

su anda pc tamamen calisiyor ama ekrana goruntu gelmiyor su anda pcde hic bir isletim.sistrmi yok hdd format attim daha sonra pc parcalarini sokup tekrar taktim sonuc bu

tamam denem yapacagim ama pc basina saat 5 gibi gecebilecegim durumu buraya yazarim

donanım sorunu yoksa dediklerimi uygula olması gerek. benmde sürekli başıma gelir

masa ustu kullaniyoeum onboard nedir onu bilmiyorum
ev diger donanimlarida cikarip taktim
farkli monitor denem imkanim yok su an

sorularimin tama mina cevab vermemissin sorularimi okuyup hepsini cevablaya bilirmisin ?

onbort yani ekran kartin haricimi anakart uzerinde sabitmi ?

harici ekran karti kasanin alt taraflarinda olurs VGA kablosunu taktigin yer goruntu kablosu

Onbort ise usb - maus/klavye ethernet taktigin kisimda olur

muhtemelen donanimlarla alakalidir sokup taktiktan sonra gitmisse,

yavas yavas ilerlersek sorunu cozerim her denilene bakip uygulama bazen alakasiz yerlerde ugrasirken pc yi tamamen acilmaz edersin, gec cevablar icin kusura bakma calisiyorum

---------- Mesaj saat 09:55:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:52:52 civarında gönderildi. ----------

çok baışma gelen bir şeydirr :D çözümm ram bellekleri çıkart elektrklenme yaptıgı zamn pc ekran glmez ramı çıkart yere bir yere koy.
2. bios pilini çıkart kısa devre yaptr. bios pilini koyduğun yere kontrol kalemi ile deydir.
3. pc nin fişi çek 5-6 kere power düğmesine bas.
4 ekran kartını çıkart bios pilsiz çalıştır.
bunların biri işe yaraması gerek. donanımda vs. sorun yoksa.

bios zaten susluk, ramlar olmadiginda amaaan yaw taksaydi deyip susar, ekran karti,ram, power sapty gibi bazi pc parcalarinda hata oldugunda Bios ses verir arkadasa sordum ama cevap vermemis o kismin, aslinda bir kacina cevap vermemis.

masaustu kullaniyorum
onboard kullaniyorum
temizlemek amaci ile cikardim ram falanda cikardim
acilista her zaman cikar biib sesinden baska ses cikmiyor herhangi bir farkililik yok
farkli konitorde deneme imkanim yok
format atmayancalistigim zamanlar biraz gec atiliyordu mesela format atarken dil sectikten sonra simdi yukle ekrani 5 dakka sonra geliyordu ve pcye format atarken windows 7 ve 8 de oldu bu aygit surucusu bulunamadi hatasi aliyordum ve bundan once hdd format attim ve pc icindeki her seyi sokup tekrar taktim

sorularimin tama mina cevab vermemissin sorularimi okuyup hepsini cevablaya bilirmisin ?

onbort yani ekran kartin haricimi anakart uzerinde sabitmi ?

harici ekran karti kasanin alt taraflarinda olurs VGA kablosunu taktigin yer goruntu kablosu

Onbort ise usb - maus/klavye ethernet taktigin kisimda olur

muhtemelen donanimlarla alakalidir sokup taktiktan sonra gitmisse,

yavas yavas ilerlersek sorunu cozerim her denilene bakip uygulama bazen alakasiz yerlerde ugrasirken pc yi tamamen acilmaz edersin, gec cevablar icin kusura bakma calisiyorum

---------- Mesaj saat 09:55:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:52:52 civarında gönderildi. ----------

bios zaten susluk, ramlar olmadiginda amaaan yaw taksaydi deyip susar, ekran karti,ram, power sapty gibi bazi pc parcalarinda hata oldugunda Bios ses verir arkadasa sordum ama cevap vermemis o kismin, aslinda bir kacina cevap vermemis.

bende vermiyorr :D

arkadaslar sabah acilan pc simdide power tusuna vastigimda isigi fani falan 1 sn calistiktan sonra tekrar kapaniyor sorun ne olabilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri