PC`den VDS`ya video aktarma ??

YildirimHiko97

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar bi sorum olacakti PC`den 3,4 saatlik videoyu VDS`ya aktarmanin kolay bi r yolu varmi ?? Forumda aradim makul bir cevap bulamadim :D

En kolay yolu mega.cz gibi bulut hesaplarına yüklemek sonra oradan direkt çekmek. onun yerine render yapacaksanız kendi makinenizde yapın direkt youtube yükleyin daha kısa sürer.

Vdsne filezilla server kurup gerekli ayarlamaları yaıpıp filezilla cilentle bağglanabilirsin (benim kullandığım)

Sanal Disk le var onları kullanabilirsin

Upload Sitelerini Kullanabilirsi

Vdsne filezilla server kurup gerekli ayarlamaları yaıpıp filezilla cilentle bağglanabilirsin (benim kullandığım)

Sanal Disk le var onları kullanabilirsin

Upload Sitelerini Kullanabilirsi

Filezilla kurduktan sonra vds`dan pc`ye baglanib video çeke biliyormuyuz hocam ? Kullanisi kolaymi peki ?

kardeş ne yaparsan yap, en yüksek hız internet sağlayıcının upload hızıyla sınırlı kalacaktır maalesef..

vds den pc ne pcnden vds ne istediğin dosyaları atabilirsin kullanımı kolay

Bunu için host un olması gerekiyor değilmi. Bunun hızı bulut depolamala rın dan fazla mı acaba denedinizmi hiç.
?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunu için host un olması gerekiyor değilmi. Bunun hızı bulut depolamala rın dan fazla mı acaba denedinizmi hiç.
?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hosta gerek yok sereri vds ne kuracağın için bir nevi hostun vdsn olmuş olacak upload hızın ne ise o hızda vds ye dosya gönderir download hhızın ne ise o hızda vdsnden dosya alabilirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri