KimLanBunLaR
Yasaklanmış
20 Adet sipariş edildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
güncel sipariş alıyoruz
onaysız satıyormusunuz hocam
onaysız satıyor musun ?
5 adet sipariş vermiştim 2 gün önce bugün fırsat buldum gireyim dedim kanallar patlamış
Image 2015-11-24 at 7.23.46 ÖS.png
Baskasindan aldigim kanallarda bole olmustu.patlamis mi oluyor acaba.yenisini alayim bnde.5 adet sipariş vermiştim 2 gün önce bugün fırsat buldum gireyim dedim kanallar patlamış
Baskasindan aldigim kanallarda bole olmustu.patlamis mi oluyor acaba.yenisini alayim bnde.
hayırlı satışlar
5 adet sipariş vermiştim 2 gün önce bugün fırsat buldum gireyim dedim kanallar patlamış
Hocam ya patlamış oluyor yada doğrulama yapıp açabiliyorsun.
arkadaş büyük ihtimal onaya takılıp açılıyo ve onaylıyo tekrardan o yüzden kanallar karalisteye alınmış kanallara giriş yaparsanız bi süre sonra topluluktan gider hepsi aman dikkat hocamLütfen yanlış bilgilendirme yapmayın. O kanala numara girerseniz bir şey değişmez, tek yaptığınız numarayıda kara listeye atmak olur.
Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayın. O kanala numara girerseniz bir şey değişmez, tek yaptığınız numarayıda kara listeye atmak olur.
arkadaş büyük ihtimal onaya takılıp açılıyo ve onaylıyo tekrardan o yüzden kanallar karalisteye alınmış kanallara giriş yaparsanız bi süre sonra topluluktan gider hepsi aman dikkat hocam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.