Pc onerisi? ve ASUS F555LD-XX114H ?

• Kullanıcı dess
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

dess

Kayıtlı Üye
ASUS
F555LD-XX114H

Intel - Core i7-4510U - monitor size (inches) 15,600 - capacity hard disk (GB) 500 - RAM Capacity (GB) 4

Brand: Intel
Abbreviation Processor: Core i7-4510U
Monitor size (inches): 15.60
Hard-disk capacity (GB): 500.00
RAM capacity (GB): 4.00
Model Graphics Card: NVIDIA GeForce GT 820M
Weight (kg): 2.30
Type of Hard Disk: SATA
Type of PC: Notebook
Family operating system: Windows 8
Processor: Core i7
DVI: No
Operating System: Windows 8.1 64-bit
Convertible: No
HDD speed (RPM): 5,400.00
Clock speed (GHz): 2.00
Level three cache (MB): 4.00
Brand graphics card: nVidia
Video card memory: 2 Gb
Flash Memory Capacity (GB): 1.00

Bu pc youtube da yapacagim uzun videolar icin iyimidir ? kasma, isinma filan yapar mi ?

yada onereceginiz bir pc var mi ?

hazır toplanmış alma 1 ay falan araştır adam akıllı kendin topla.

Kardeşim youtube içinse sadece fazla bile..ama gelgelim oyun falan oynuyacaksan alma bence..ekran kartı 820m,en az 840 olanını al bence..İşlemciye gelince İ7 ama kardeşim 4510U o sondaki U harfi ultrabook işlemcisi olduğunu gösterir eğer daha performanslı birşey istiyorsan Sondaki harf M veya H olmalı..şu an aklıma gelen bunlar kardeşim bütçen ne kadar söylersen yardımcı olmaya çalışırım.

Kardeşim youtube içinse sadece fazla bile..ama gelgelim oyun falan oynuyacaksan alma bence..ekran kartı 820m,en az 840 olanını al bence..İşlemciye gelince İ7 ama kardeşim 4510U o sondaki U harfi ultrabook işlemcisi olduğunu gösterir eğer daha performanslı birşey istiyorsan Sondaki harf M veya H olmalı..şu an aklıma gelen bunlar kardeşim bütçen ne kadar söylersen yardımcı olmaya çalışırım.

hem youtube hemde oyun icin ne onerirsin ?
ben yurtdisindayim burda fiyatlar cok farkli olabiliyor. sen iyi bir yada birkac pc onerirsen ben burdan ayni pc ye bakarim. fiyat ortalama biseyler diyeyim sen anla :)

---------- Spam Engelliyici 14:12 ---------- Önceki Mesaj 14:11 ----------

hazır toplanmış alma 1 ay falan araştır adam akıllı kendin topla.

sagol cevap icin. burda onu yapmam zor biraz acikcasi. pek tanimiyorum yasadigim yeri.

hem youtube hemde oyun icin ne onerirsin ?
ben yurtdisindayim burda fiyatlar cok farkli olabiliyor. sen iyi bir yada birkac pc onerirsen ben burdan ayni pc ye bakarim. fiyat ortalama biseyler diyeyim sen anla :)

---------- Spam Engelliyici 14:12 ---------- Önceki Mesaj 14:11 ----------

sagol cevap icin. burda onu yapmam zor biraz acikcasi. pek tanimiyorum yasadigim yeri.

zaten birini tanıma internetten topla.

Şuraya konu aç yada hazır açılmış bütçene göre konulara gir bulursun adam akıllı bir şeyler. Gidipte dandik kasa alma 1 kere alacan zaten. http://forum.donanimhaber.com/forumid_475/tt.htm

Asus X550JK-XO012D Notebook
Yurt dışında bunu bulabilirmisin biliyorum kardeşim ama laptopda dikkat edeceğin nokta ekran kartı modeli ve işlemci modeli olsun oradaki fiyat politikasından bi haber olsamda bence türkiyedekinden daha iyi fiyatlara ortalama birşeyler bulabilirsin.Ekran kartı en az 840m olsun sana attığım gtx850 daha performanslıdır.İşlemci U olmasın diyicem ama neredese bütün güncel laptoplara U serisi işlemci koymuşlar aslında performans açısından ak ile kara kadar bi fark yok aralarında alınabilir yani başka soruların var ise yardımcı olmaya çalışırım.

---------- Spam Engelliyici 15:26 ---------- Önceki Mesaj 15:21 ----------

Yurt dışında bunu bulabilirmisin biliyorum kardeşim ama laptopda dikkat edeceğin nokta ekran kartı modeli ve işlemci modeli olsun oradaki fiyat politikasından bi haber olsamda bence türkiyedekinden daha iyi fiyatlara ortalama birşeyler bulabilirsin.Ekran kartı en az 840m olsun sana attığım gtx850 daha performanslıdır.İşlemci U olmasın diyicem ama neredese bütün güncel laptoplara U serisi işlemci koymuşlar aslında performans açısından ak ile kara kadar bi fark yok aralarında alınabilir yani başka soruların var ise yardımcı olmaya çalışırım.
Asus X550JK-XO012D GTX850M Laptop - Laptop fiyatları, dizüstü bilgisayar, notebook modelleri, kampanyalı dizüstü bilgisayar, dell laptop, asus laptop, hp laptop, laptop satın al
ASUS X550JK-XO012D, Core i5-4200H, 4GB, 500GB, 2GB GTX850M, 15.6", Free Dos
Bunlarıda buldum 4gb ram olan modeli.Sen ram ekletebilirsin ama şunuda ekliyeyim eğer ram eklemesi yapıcak isen garantilik bir durum olursa eğer o eklettiğin rami çıkartıp öyle göndermen gerekebilir.Yurt dışında belki tölerans gösterebilirler orası firma yetkililerine kalmış.

---------- Spam Engelliyici 15:26 ---------- Önceki Mesaj 15:21 ----------

Asus X550JK-XO012D GTX850M Laptop - Laptop fiyatları, dizüstü bilgisayar, notebook modelleri, kampanyalı dizüstü bilgisayar, dell laptop, asus laptop, hp laptop, laptop satın al
ASUS X550JK-XO012D, Core i5-4200H, 4GB, 500GB, 2GB GTX850M, 15.6", Free Dos
Bunlarıda buldum 4gb ram olan modeli.Sen ram ekletebilirsin ama şunuda ekliyeyim eğer ram eklemesi yapıcak isen garantilik bir durum olursa eğer o eklettiğin rami çıkartıp öyle göndermen gerekebilir.Yurt dışında belki tölerans gösterebilirler orası firma yetkililerine kalmış.

aynisina baktim ama goremedim simdilik. senden son bi iyilik istesem?

vaktin varsa su linkten bir pc soylebilsen cok iyi olurdu.

ASUS Shop

aynisina baktim ama goremedim simdilik. senden son bi iyilik istesem?

vaktin varsa su linkten bir pc soylebilsen cok iyi olurdu.

ASUS Shop
Hocam bütçen kac euro ?

http://eshop.asus.com/it-IT/catalog/product/view/id/3572/category/1502/
Hocam biraz bakma fırsatım oldu bence bu linkteki pc gayet ideal hocam işinizi fazlasıyla görecektir.Bütçen daha fazla ise bana attığınız linkteki gaming kategorisindeki laptoplardan birini seçebilirsiniz o konudada yardımcı olmaya çalışırım.

Son düzenleme:
Hocam bütçen kac euro ?

ASUS Shop
Hocam biraz bakma fırsatım oldu bence bu linkteki pc gayet ideal hocam işinizi fazlasıyla görecektir.Bütçen daha fazla ise bana attığınız linkteki gaming kategorisindeki laptoplardan birini seçebilirsiniz o konudada yardımcı olmaya çalışırım.

onerdigin pc tam benim butceme gore. Gaming deki pc ler suan icin beni biraz asar simdilik.

gonderdigin linkteki pc ye bileneyim ben.

Hocam ilgin ve alakan vede yardimlarin icin cok sagol. Allah razi olsun. Allah ne muradin varsa versin insallah.

Hani olurda italyadan bi istegin olursa elimden geldigince yardimci olmaya calisirim.

selametle

onerdigin pc tam benim butceme gore. Gaming deki pc ler suan icin beni biraz asar simdilik.

gonderdigin linkteki pc ye bileneyim ben.

Hocam ilgin ve alakan vede yardimlarin icin cok sagol. Allah razi olsun. Allah ne muradin varsa versin insallah.

Hani olurda italyadan bi istegin olursa elimden geldigince yardimci olmaya calisirim.

selametle
Ne demek hocam ne yaptımki zevkle yardımcı olmaya çalıştım şimdiden hayırlı olsun hocam eksik olmayın sizde selametle hocam :)
Ayrıca hocam ilerde SSD takviyeside yapmayı unutmayın ozaman çok iyi derecede performans alırsınız.

Hocam PC alcaksan ASUS un ROG sersine bakacaksın soğutma olayını çözmüşler ben alamadım ama sen al derim

Ne demek hocam ne yaptımki zevkle yardımcı olmaya çalıştım şimdiden hayırlı olsun hocam eksik olmayın sizde selametle hocam :)
Ayrıca hocam ilerde SSD takviyeside yapmayı unutmayın ozaman çok iyi derecede performans alırsınız.

cok sagol hocam. ssd de aklimda olsun.

malum forum yardimlasma bilgi alisverisi vb.

konuya bakinca toplam 3 kisi var sadece. mallesef insanlar pek yardimla ilgilenmiyor. hayat boyle maalesef. tabi senin gibi yardim eden oluncada benim icin kiymetli oluyor. bana yardim edeni unutmam. yapabiliyorsam lazim olunca yardim ederim. elimden hic birsey gelmezse dua ederim ki dua daha onemli ve tesirli ;)

Allah isini gucunu rast getirsin insallah

cok sagol hocam. ssd de aklimda olsun.

malum forum yardimlasma bilgi alisverisi vb.

konuya bakinca toplam 3 kisi var sadece. mallesef insanlar pek yardimla ilgilenmiyor. hayat boyle maalesef. tabi senin gibi yardim eden oluncada benim icin kiymetli oluyor. bana yardim edeni unutmam. yapabiliyorsam lazim olunca yardim ederim. elimden hic birsey gelmezse dua ederim ki dua daha onemli ve tesirli ;)

Allah isini gucunu rast getirsin insallah

bi çok insan yardım etmek istiyor fakat forumun bir çoğu pc donanımları konusunda tecrübesiz hem hali hazırda bir arkadaşımız yardımcı olmuş zaten umarım işiniz görülmüştür. iyi forumlar iyi geceler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri