Pc Oyunları için Ekran Kartı | Öneriniz Nedir?

Kaanbulut

Yasaklanmış
Arkadaşlar bende bir laptop var Grundig markası. :)

Laptop özelliklerini resim olarak ekleyeceğim. Ekran kartım onboard bu sebepten dolayı hiç bir oyunu da oynayamıyorum.

Sizce bu özelliklere ne tarz bir ekran kartı almam gerekir bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim. Ortalama kaç liralık bir ekran kartı işimi görür ?

epMEOJ.png

Nvidia İçin GT740M ve üzeri,

Amd için 8750

ve üzeri almanı öneririm.Ekran kartlarında yukarıda kalın belirttiğim rakamlar büyüdükçe ekran kartı kalitesi artar.Ekran kartı alırken buna bakabilirsin.Amd performans fiyat açısından daha iyiolduğu için amd almanı tavsiye ederim.Bellek olarak da 2 Gb tercih etmen daha iyi olur ama daha önemlisi grafik setinin işlemcisidir.

Arkadaşlar bende bir laptop var Grundig markası. :)

Laptop özelliklerini resim olarak ekleyeceğim. Ekran kartım onboard bu sebepten dolayı hiç bir oyunu da oynayamıyorum.

Sizce bu özelliklere ne tarz bir ekran kartı almam gerekir bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim. Ortalama kaç liralık bir ekran kartı işimi görür ?

epMEOJ.png

Maşşallah ne güzel bir işlemci o i7 puww :D
şu foruma bir bak yardımcı olurlar Technopat Forum

GTX serisi alın hocam son çıkan seridir GTX 1 gb 256 bit bulursanız hiç bir sorun çıkmadan tüm oyunları oynarsınız. Nvidia GTX

hocam yanlış biliyor olabilirim laptoplarda ekran kartı değiştirilemiyor

Sizdeki işlemcide dahili hd3000 grafik kartı var ve ayrıyeten amd/nvidia kartta olabilir.İkisi arasında geçiş yapılabiliyor bildiğim kadarıyla.Cihazın tam modeli nedir.

Ayrıca laptopa ekran kartı takılmıyor masaüstü gibi(Değişen modeller olabilir).O yüzden komple değiştirmen lazım.Ayrıca masaüstüde toplayabilirsin.Masaüstünün zevki bir başka zaten.

GTX serisi alın hocam son çıkan seridir GTX 1 gb 256 bit bulursanız hiç bir sorun çıkmadan tüm oyunları oynarsınız. Nvidia GTX

Gerek kalmadı hocam benim ekran kartı yetiyormuş. 4 GB kadar çkıyormuş sorun yokmuş bir arkadaşım baktı sağolsun.

hocam yanlış biliyor olabilirim laptoplarda ekran kartı değiştirilemiyor

Gerek kalmadı kardeşim. :)

Sizdeki işlemcide dahili hd3000 grafik kartı var ve ayrıyeten amd/nvidia kartta olabilir.İkisi arasında geçiş yapılabiliyor bildiğim kadarıyla.Cihazın tam modeli nedir.

Ayrıca laptopa ekran kartı takılmıyor masaüstü gibi(Değişen modeller olabilir).O yüzden komple değiştirmen lazım.Ayrıca masaüstüde toplayabilirsin.Masaüstünün zevki bir başka zaten.

Bende ki ekran kartı nvidia ve 4 gb kadar çıkabiliyormuş bir arkadaşım baktı her oyunu oynayabilirsin sorunsuz dedi zaten. İlginiz için teşekkür ederim.

Bir işlemciye bak bir ekran kartına. O işlemciye güzel bir ekran kartı al 128 bit altı olmasın. 64 bit ekran kartı falan alayım deme :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri