Pc Toplama - Sizce Bu Sistem İyi Mi?

Genç Makinacı

Kayıtlı Üye
Web sitesi
gencmakinaci.blogspot.com.tr
Herkese selamlar,

Aşağıdaki sistemi toplamayı düşünüyorum. Donanımsal olarak uyumsuz birşey var mıdır?
Ayrıca önerebileceğiniz bileşen değişiklikleri var mı?
Verebileceğim en fazla 3600 TL.

Pc ile yapmayı planladıklarım;
Video render, Mühendislik çizim ve arada analiz programları, oyun...

Vazgeçmeyi düşünmediğim parçalar;
SSD - Min. 1 TB HDD - Büyük bir Monitör - 16 gb Ram

AMD'yi nedense hiç sevmiyorum, şuan laptopumda amd ekran kartı var ve aldığım günden beri çizim programlarına entegre olamıyor gibi hissediyorum.

Önerilere açığım

Sistem:

Anakart: MSI B150M BAZOOKA Intel B150 2133MHz DDR4 Soket 1151 mATX Anakart

Ekran Kartı: MSI Nvidia GeForce GTX 950 2GB 128Bit GDRR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı (GTX 950 GAMING 2G)

Ram: Kingston HyperX Fury Black 16GB(8x2) 2133MHz DDR4 Ram (HX421C14FBK2/16)

SDD: Kingston HyperX Fury 120GB 500MB-500MB/s Sata3 SSD SHFS37A/120G

HDD: Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM Sata 3.0 NCQ 64Mb Sabit Disk (ST1000DM003)

Klavye: Logitech G103 Oyuncu Klavye (920-005205)

Mouse: FG Tech Estrella Pro 1800 DPI Double chipset + BlueWave Sensor Teflon Ayak Kablosuz Mouse

İşlemci: Intel Skylake Core i5 6500 3.2GHz 6Mb Cache LGA1151 İşlemci

Monitör: Philips 273E3LHSB/00 27" 1ms (Analog+Dvi+HDMI+Hoparlör) Full HD LED Monitör

PSU: High Power Element Bronze 600W 80+ Sertifikalı Güç Kaynağı (HP-EP600-BR-II)

Sistem güzel uyumsuz parça bulunmuyor, parçaları tek yerden almak yerine araştırarak kampanyalı indirim kodu bulabileceğiniz yerleri araştırın, ciddi anlamda bütçenize yardımcı olmuş olursunuz.

yaklaşık olarak aynı sisteme sahibim gtx 970 var ek olarak beklediğin performansı fazlasıyla alıyorsun. güzel sistem. işlemci ve ana kart seçimin iyi kesinlikle değiştirme sadece bütçe arttırırsan gtx 970.

gtx 950 bu bütçeye göre zayıf kalmış bana göre.

Yeni kartları bekle epey performans artışı 1-2 ay içinde çıkacak 'en geç' onlardan alırsın sistemi kartsız diz bir süre işlemcideki dahili gpu ile idare edersin.

Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Uyumsuz parça olmaması benim için önemliydi. Bütçeyi çok arttıramıyorum aksine düşürmem daha iyi olur ama onu da sadece monitörden yapmak mantıklı geliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri